Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

en-iyi-android-widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et!

En iyi Android widget

Android’in çıkışından beri var olan ve ayrılmaz bir parçası olan widgetlar ana ekranına birçok işlev kazandırıyor. Herhangi bir uygulama açmana gerek kalmadan hava durumu, saat, takvim gibi birçok özelliği takip edebilirsin.

Tablet veya telefonunda hazır widgetlar bulunabilir ancak bugün ekranından birçok şeyi takip edebileceğin faydalı widgetları listeledik.

✍️ Çok çabuk unutuyorsan en iyi hatırlatma uygulamaları listemize de göz atabilirsin.

En iyi widget uygulamaları

Birçok işlemi kolaylaştıracak günlük hayatında rahatlıkla kullanabileceğin en iyi widgetları listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. En iyi widget uygulamalarını kısaca tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım.

  • Google Keep ile ana ekranında kolayca not tut.
  • Investing.com: Borsa ve Hisse ile yatırımlarını takip et.
  • Musicolet Müzik Çalar ile istediğin müziği kolayca dinle.
  • Mynet Haber ile son dakika gelişmelerinden haberdar ol.
  • Windy.com Hava Tahmini ile rüzgarı ve hava koşullarını izle.

🎨 Zamana ayak uydur ve yazıdan resim oluşturma için en iyi AI art generator uygulamalarını şimdi keşfet.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Google Keep - not ve listeler

    Google Keep – not ve listeler

    Google Keep Notes widget ile ana ekranından hızlı bir şekilde yazılı, sözlü ve görüntülü notlar alabilir ve paylaşabilirsin. Hatırlatıcı özelliği sayesinde yapılacaklar listesi oluşturabilir, hiçbir şeyi unutmazsın. Alarm ayarlayarak zamanı geldiğinde bildirim alabilirsin. Konuma göre dahi hatırlatıcılar düzenleyebilirsin.

  2. Finans Borsa Döviz Altın Hisse

    Finans Borsa Döviz Altın Hisse

    Investing.com Borsa, gelişmiş widgetı ile ana ekranında yerel ve küresel piyasalarla ilgili anlık verileri takip etmeni sağlar. Canlı fiyatlar, grafikler, teknik analiz araçları ve haberler gibi özellikler sunar. Kapsamlı ekonomik takvim, özelleştirilebilir bildirimler, portföy yönetimi gibi araçların yanı sıra kullanıcı dostu bir arayüze sahip.

  3. Musicolet - Music Player

    Musicolet – Music Player

    Musicolet ile cihazında bulunan şarkıları, müzikleri ve MP3’leri gelişmiş bir widget aracılığıyla dinleyebileceğin bir müzik çalar. Özelleştirilebilir tema seçenekleriyle birlikte farklı widgetları kullanman mümkün. Standart müzik kontrollerinin yanı sıra kulaklık kontrolü desteği de sunar. Kendi çalma listelerini oluşturabilirsin.

  4. Mynet - Haber Gündem Gazeteler

    Mynet – Haber Gündem Gazeteler

    Mynet Haber, dünyadaki ve Türkiye’deki son dakika gelişmeleri widget aracılığıyla her an takip edebileceğin bir haber uygulaması. Spor, sanat, finans, magazin, politika gibi farklı kategorilerden haberler bulabilirsin. Gazete manşetlerini okuyabilir ve döviz, trafik durumu gibi günlük bilgileri alabilirsin.

  5. Windyty

    Windyty

    Windy, eski adıyla Windyty, windy.com tarafından sunulan bir hava durumu widgetı. Pilotlar, balıkçılar, pilotlar, sörfçüler, paraşütçüler gibi profesyonellerin ve doğa sporcularının tercih ettiği uygulama, hava durumuyla ilgili detaylı bilgiler paylaşıyor. Rüzgarı ve fırtınaları takip edebilir, olası hava koşulları hakkında uyarılar alabilir, gerçek zamanlı uydu ve radar görüntülerine bakabilirsin.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Küçük işletmeler için en iyi 5 e-fatura uygulaması
Küçük işletmeler için en iyi 5 e-fatura uygulaması

Serbest çalışan biriysen veya küçük bir işletmen varsa fatura kesmen gerektiğinde Android yanı başında. En iyi 5 e-fatura uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalarla kağıt israf etmeden fatura kesebilir ve müşterilerine gönderebilirsin. Detaylar için okumaya devam et…