Android’de mali durumunu yönetmene yardım edecek en iyi bütçe uygulamaları

en-iyi-bütçe-uygulamaları

Gelir ve giderlerini dengelemek, en çok nelere para harcadığı öğrenmek, iyi bir bütçe planı yapmak mı istiyorsun? Android’deki en iyi bütçe uygulamaları sana yardımcı olabilir. Listemizdeki en iyi Android uygulamalardan birini kullanarak paranı yönetmek için okumaya devam et!

En iyi bütçe uygulamaları

Para yönetimi ve dengeli bir bütçeye sahip olmak günümüzde oldukça önemli. Kira, kredi, faturalar, temel ihtiyaçlar derken paran beklemediğin biranda bitebilir. Kötü sürprizler yaşamamak için bir bütçe planı yapmak faydalı olabilir.

İyi bir mali plan yapmak için bütçe uygulamalarını kullanabilirsin. Bu uygulamalar yaptığın harcamaları, gider kalemlerini, ödemelerini ve çok daha fazlasını takip etmeni sağlar.

En iyi 5 bütçe uygulaması listesi

Listemizdeki en iyi bütçe uygulamalarını AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebilirsin. Paranı ve bütçeni yönetmek için kullanabileceğin uygulamaları kısaca tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Para Yönetimi ile bütçeni denk tut.
  • Wallet ile gelir gider dengeni koru.
  • YNAB ile iyi bir bütçe planı yap.
  • Spendee ile bütçeni ortaklaşa yönet.

👌 Android’de yabancı dil konuşmanı kolaylaştıracak en iyi yapay zeka dil öğrenme uygulamalarını keşfet.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Para Yönetimi

    Para Yönetimi

    Sanal muhasebecin Para Yönetimi, harcamalarını kolayca takip etmen için sadece sayısal bilgiler sunmuyor ayrıca bu bilgileri grafiklerle görselleştiriyor. Giderlerini anlık olarak girebilir, mevcut bütçeni görebilirsin. Paranı nereye harcadığını kontrol edebilir, kişisel verilerini şifreyle koruyabilir, yedekleme yapabilirsin.

  2. Wallet - Bütçe İzleyici

    Wallet – Bütçe İzleyici

    Wallet uygulaması sayesinde gelir gider dengeni koruyabilir, banka hesabınla eşitleyerek yaptığın transferleri, ödemeleri, harcamaları ve birikimleri kolayca takip edebilirsin. Bütçenle ilgili ailen veya arkadaşlarınla ortak kararlar verebilirsin. Uzun vadeli planlama için ideal olan uygulama alışveriş listeleri, şablonlar, fatura takibi gibi birçok özelliğe sahip.

  3. Fast Budget

    Fast Budget

    Hızlı Bütçe ile gelir giderini tek elden kontrol edebilir ve tasarruf yapabilirsin. Paranı daha iyi yönetmek için grafiklerden faydalanabilir, özet veya detaylı bir şekilde harcamalarını takip edebilirsin. Gizli hesap oluşturabilir, borçlarını ve kredi kartlarını kontrol altında tutabilirsin.

  4. YNAB

    YNAB

    YNAB, kuruşu kuruşuna bütçeni kontrol etmek, paranın nereye gittiğini görmek, hatta tasarruf edip birikim yapmak istiyorsan senin için ideal bir finans uygulaması olabilir. Ailenle ortak bütçe hazırlayabilirsin. Detaylı analizlere göz atarak harcama alışkanlıklarını öğrenebilirsin. Gelir ve gider takibi yapabilir. Kredi ve kredi kartı ödemelerini görebilirsin.

  5. Spendee - budgeting app, expense tracker & planner

    Spendee – budgeting app, expense tracker & planner

    Bir bütçe planı yapmak ve yönetmek tek başına zor olabilir. Spendee sayesinde paranı eşinle veya arkadaşınla ortaklaşa yönetebilir, harcamalarını kontrol edebilir, gelir ve giderini dengede tutabilirsin. Faturalarını tek elden yönetebilir, tüm gider kalemlerini grafikler yardımıyla detaylıca analiz edebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…