Yazıdan resim oluşturma için en iyi AI art generator uygulamaları

ai-art-generator

Resim yapmak istiyor ama pek yetenekli olmadığını mı düşünüyorsun? Hiç önemli değil, aklından geçenleri kelimelere dök, yapay zeka senin yerine çizsin. En iyi AI art generator uygulamaları listemizden istediğin uygulamayı seçip dene. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi yapay zeka resim oluşturucu uygulamalar

Gelişen yapay zeka teknolojisi artık yazıdan resim oluşturabiliyor. Tek yapman gereken istediğin resmi detaylıca yazarak tarif etmek ve gerisini yapay zekaya bırakmak. Yazıdan resim yapabilen bu araçlara AI art generator denilmekte.

Android uygulamalarda AI teknolojisine ayak uydurmuş durumda. Anahtar kelimeler yardımıyla yapay zekaya istenilen resmi yaptırmak mümkün. Mobil cihazlarında kullanabileceğin en iyi AI art generator uygulamalarını listeledik.

🧐 Listemize geçmeden önce Android’de bilmen gereken en iyi AI uygulamaları yazımıza da göz atabilirsin.

Android’de en iyi 5 AI art generator

Senin yazdıklarından yola çıkarak harika resimler oluşturabilen en iyi 5 AI art generator uygulamasını listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den kolaylıkla indirebilirsin. Bu uygulamaları kısaca tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım.

  • Photo Editor, Collage – Fotor ile fotoğraflarına göz alıcı dokunuşlar kat.
  • Wombo Dream – AI Art Generator ile sanatsal eserler yapmaya başla.
  • Wonder – Yapay Zeka Sanatı ile resim yapmak artık çok kolay.
  • Imagine: AI Sanat Jenaretörü ile kelimelerini sanatsal eserlere dönüştür.
  • Photoleap AI/Foto Düzenleme ile kendini bir profesyonel gibi hisset.

👦 Tarzını her yerde göstermek istiyorsan en çok aranan özelleştirme uygulamaları listemizi de incele.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, oyun, tema, tutorial ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Fotor Photo Editor

    Fotor Photo Editor

    Fotor, AI destekli gelişmiş özellikleriyle yaratıcılığını ortaya çıkarıyor. Çok geniş fotoğraf efektleri ve filtre arşivi sayesinde etkileyici düzenlemeler yapmanı sağlıyor. Yazıdan resim oluşturabilir, noktasal seçimlerle fotoğraflarını özelleştirebilir, arka planları değiştirebilir, yazılar ekleyebilir, sanatsal dokunuşlar yapabilirsin.

  2. WOMBO Dream

    WOMBO Dream

    WOMBO Dream, farklı stillerde resim oluşturmak için ideal bir tasarım uygulaması. Yapay zeka sayesinde oldukça yaratıcı/sanatsal eserler ortaya koyabilirsin. Fotoğrafına rötüşlar yapabilir ve bambaşka bir formata sokabilir. Ne istediğini detaylıca yazman yeterli, AI ile kısa bir süre sonra görselin hazır.

  3. Wonder - AI Art Generator

    Wonder – AI Art Generator

    Wonder, ne istediğini bilip de çizim yapamayanlar için ideal bir tasarım uygulaması. Stil seçimi sonrası yapmak istediğin resmi yapay zekaya detaylıca anlat. AI seçimlerine ve kelimelerine göre en ideal resmi saniyeler içinde yapacak. Nihai sonucu arkadaşlarınla paylaşabilir ve kendi sanat galerini oluşturabilirsin.

  4. Imagine: AI Sanat Jeneratörü

    Imagine: AI Sanat Jeneratörü

    Imagine AI Art, hayal gücünü ve yaratıcılığı ortaya koyabileceğin harika bir tasarım uygulaması. Hayalindeki resmi anlat, yapay zeka yapsın! Çarpıcı çizimler için sayısız efekt ve stil içeriyor. Oldukça gerçekçi görseller elde etmen mümkün. Dilersen kendi anime karakterlerini yaratabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsin.

  5. Photoleap AI Art by Lightricks

    Photoleap AI Art by Lightricks

    Photoleap ile bir profesyonel gibi resimler oluşturabilir ve fotoğraflarını düzenleyebilirsin. AI ile fotoğraflarına sihirli dokunuşlar yapabilir, arka planı değiştirebilir, filtre ve efektler ekleyebilir, kalitesini ve görselliğini artırabilirsin. Ne yapmak istediğini kelimelere dökerek AI’in senin yerine görsel oluşturmasını isteyebilirsin.

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…