İçerik oluşturmana yardımcı olacak en iyi yapay zeka metin yazma uygulamaları

icerik-olusturmana-yardimci-olacak-en-iyi-yapay-zeka-metin-yazma-uygulamalari

Sosyal medya hesapların veya web siten için içerik hazırlıyorsan yazı yazarken işlerini kolaylaştırmak ister misin? En iyi yapay zeka metin yazma uygulamaları içerik oluşturmana yardımcı olabilir. En iyi Android uygulamalardan oluşan listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

Yapay zeka metin yazma uygulamaları (AI writing apps)

Son zamanların en popüler konularının başında yapay zeka geliyor. Yapay zeka her şeye el atmış durumda. Sorularına harika cevaplar veren chatbot uygulamaları dışında metin yazma konusunda oldukça başarılı AI writing uygulamaları bulunuyor.

Yapay zeka metin yazma uygulamaları, içerik yazarların verimliğini artıracak türden. Basit bir reklam metni hazırlamaktan blog makalesi yazmaya kadar farklı yazı türlerini yazmak mümkün.

En iyi yapay zeka metin yazma uygulamaları listesi

Metin yazarken işlerini hızlandıracak, ilham alabileceğin, ilginç fikirler bulabileceğin yapay zeka metin yazma uygulamaları listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Önce kısaca listemizi tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Grammarly-AI Writing Assistant sayesinde yapay zeka ile hatasız yazı yaz.
  • Writecream – AI Content Writer ile otomatik olarak paragraflar oluştur.
  • ParagraphAI: GPT Writer & Chat ile farklı türlerde metinler yaz.
  • AI GPT-3 Yapay Zeka Yazma App ile metinlerini geliştir.
  • Makale yazarı: ai chatbot ile yazı yaz ve metinlerini düzelt.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın.

  1. Grammarly-AI Writing Assistant

    Grammarly-AI Writing Assistant

    Grammarly-AI, bildiğin Grammarly’nin yapay zeka ile güçlendirilmiş hali. Mevcut yazılarını dil bilgisi ve yazım kuralları açısından değerlendirebilir, düzenleyebilir ve geliştirebilirsin. Hatalarınla ilgili açıklayıcı bilgiler bulabilirsin. Yazım yanlışı yapmadan yeni yazılar yazabilir, ton ve resmiyet düzeyi seçebilirsin.

  2. Writecream - AI Content Writer

    Writecream – AI Content Writer

    Writecream, isteğin doğrultusunda içeriklerini kısa bir sürede hazırlar. Bir yazıda olması giriş, gelişme ve sonuç bölümlerini bunları alt başlıklarını otomatik olarak oluşturur. Yeniden düzenlemene imkan tanır. Yaratıcı fikirler keşfedebilir, yazılarını geliştirecek araçları kullanabilirsin.

  3. ParagraphAI: ChatGPT Writing

    ParagraphAI: ChatGPT Writing

    ParagraphAI, yazma, cevaplama ve geliştirme şeklinde 3 farklı kategoride metin düzenlemene ve oluşturmana imkan tanıyan bir AI writing uygulaması. Makale, liste, mesaj, e-posta gibi farklı türlerde metinler oluşturabilirsin. Resmi, samimi gibi yazının tonuna karar verebilir, gerektiğinde yeniden yazdırabilirsin. Ücretsiz olarak günlük 5 yazı yazdırabilirsin.

  4. Makale yazarı: ai chatbot

    Makale yazarı: ai chatbot

    Makale Yazarı, bir profesyonel gibi metin oluşturmana imkan tanır. Deneme, makale, kompozisyon gibi farklı türlerde metin oluşturur. Bunları geliştirmen için çeşitli araçlar sunar. Redaksiyon özelliğine sahip uygulama mevcut metinlerindeki hataları bulup düzeltmene yardımcı olur.

  5. AI GPT-3 Yapay Zeka Yazma App

    AI GPT-3 Yapay Zeka Yazma App

    AI GPT-3 Yapay Zeka Asistanı, makale, mektup, kompozisyon, hikaye, reklam metni, blog yazısı gibi çeşitli türlerde gelişmiş metinler oluşturmana imkan tanır. GPT-3 alt yapısı ile benzersiz içerikler oluşturmanı sağlar. Metin özetleme, başlık bulma, paragraf geliştirme gibi kullanışlı araçlara sahip.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…