Android’de bilmen gereken en iyi AI uygulamaları

en-iyi-ai-uygulamaları

Son zamanlarda adından çokça bahsedilen yapay zeka, mobil uygulamaları da etkiledi. Mobil cihazlarında kullanabileceğin en iyi AI uygulamaları için yeni bir liste hazırladık. Trendi yakalamak adına en iyi Android uygulamaların olduğu listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi yapay zeka uygulamaları

Aslında yapay zeka uzun zamandır hayatımızda ve birçok alanda halihazırda kullanılıyor. Ancak son zamanlarda adından bu kadar sık bahsedilmesinin nedeni ise yeteneklerinin bir hayli gelişmiş olması.

Özellikle sohbet botu Chat GPT’nin yeni ve daha gelişmiş versiyonlarının çıkması dikkatleri bu teknolojiye daha da çekti. Yüzlerce dilde soru cevaplayabiliyor, yaratıcı yazılar yazabilir ve girdiği sınavlardan geçer not alıyor.

Tasarım noktasında ise yapay zekaya çizdirilen resimler ve avatarlar oldukça ilgi uyandırmaya başladı. İyi yapılmış bir tasviri şahane bir görsele dönüştürebiliyor hem de çok kısa bir sürede. Sadece ne istediği tarif etmen yani yazman yeterli.

İş, verimlilik ve asistan uygulamalarından ziyade sosyal medyada oldukça ilgi gören resim üreticilerinden (art generator) ve sohbet robotlarında bir liste hazırladık.

En iyi AI uygulamaları şimdi Android’de

Yapay zekayı eğlenceli hale getiren ve her türlü soruya hızlıca cevap verebilen uygulamalardan bir liste hazırladık. Bu uygulamalar çok yetenekli olsa da şimdilik hata yapabildiklerini veya yanıltıcı cevaplar verebileceklerini unutmamak gerekir. Şimdi kısaca listemize göz atalım ve ardından detayları paylaşalım.

  • Reface, yapay zeka ile yüz değiştirmene ve resimleri canlandırmana imkan tanıyor.
  • WOMBO Dreams, birbirinden şahane görsel ve fotoğraflar oluşturmanı sağlıyor.
  • Lensa ile göz alıcı bir avatara sahip olabilirsin.
  • Ask AI, sorularına hızlı şekilde cevap veriyor ve dahasını da yapıyor.
  • Nova AI, aradığını bulmanı kolaylaştırıyor.

🤖 Yapay zeka alanında kendini geliştirmek istiyorsan öncelikle kodlama öğrenmen gerekir. Bunun için en iyi kodlama uygulamaları yazımızı şimdi incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu blog yazısını beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. REFACE: face swap videos

    REFACE: face swap videos

    Yapay zeka ve deepfake gibi gelişmiş teknolojileri kullanan REFACE, unutulmaz film sahnelerinde, ünlü tablolarda, viral olmuş mem ve GIF’lerde kendi yüzünü kullanabileceğin bir yüz değiştirme uygulaması. Resimlerdeki yüzleri hareketlendirebilir ve eğlenceli klipler çekebilirsin.

  2. WOMBO Dream

    WOMBO Dream

    WOMBO Dream, farklı stillerde resim oluşturmak için ideal bir tasarım uygulaması. AI sayesinde oldukça yaratıcı/sanatsal eserler ortaya koyabilirsin. Fotoğrafına rötüşlar yapabilir ve bambaşka bir formata sokabilir. Ne istediğini detaylıca yazman yeterli, kısa bir süre sonra görselin hazır.

  3. Lensa: Photo Editor

    Lensa: Photo Editor

    Lensa, daha karizmatik ve havalı avatarlar oluşturmana imkan tanıyan bir AI fotoğraf düzenleyici. Tek bir dokunuşla kusursuz özçekimler oluşturabilir, dilersen bunları yapay zeka desteği alarak eşsiz profil fotoğraflarına dönüştürebilirsin. Filtre, efekt, arka fon, şablon gibi sayısız seçenek sunuyor.

  4. Ask AI - Chat with GPT Chatbot

    Ask AI – Chat with GPT Chatbot

    Ask AI, Chat GPT destekli bir yapay zeka uygulaması ve sohbet robotu. Sorduğun sorulara anında cevap veriyor. İnternetteki trendleri öğrenmeni kolaylaştırıyor. Yaratıcı fikirler edinebilir, senin için bir şeyler yazmasını isteyebilirsin. Senin adına özet haberleri toplayabilir ve çok daha fazlasını yapabilir.

  5. Nova - ChatGPT powered Chatbot

    Nova – ChatGPT powered Chatbot

    Nova AI, çoklu dil desteğiyle Chat GPT tabanlı bir yapay zeka uygulaması. Farklı dillerde sohbet edebilir, dil bilgini geliştirebilirsin. Sorduğun sorulara en makul cevapları veriyor ama şimdilik çok karmaşık sorular sorma! Yazı yazabilir, düzeltme yapabilir, içerik araştırabilir. Gerisi sana kalmış.

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…