Kullanman Gereken En İyi Hatırlatma Uygulamaları

en-iyi-hatırlatma-uygulamaları

Gün içerisinde yapman gerekenleri sık sık unutuyor musun? Neyi, ne zaman yapacağı hatırlatan biri olsa fena olmazdı. İşte, en iyi hatırlatma uygulamaları, hayatını kolaylaştıracak, unutkanlığına çare olacak çözümler sunuyor. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

Unutkanlar için Hatırlatıcı Uygulamalar

Günün temposu nedeniyle yapmamız gerekenleri unuttuğumuz anlar olabilir. Bu bir toplantı, arama, markette bir ürün, içmemiz gereken bir ilaç, bitirilmesi gereken bir iş hatta su içmek dahi olabilir.

Modern dünya dikkatimizi dağıtacak pek çok şeyle dolu. Neyse ki yapmamız gerekenleri hatırlamamızı sağlayan hatırlatıcı uygulamaları var. Android’de yer alan en iyi hatırlatma uygulamaları bugün AndroidListe’de.

En İyi Hatırlatma Uygulamaları

Son teslim tarihini geçirmemen gereken bir proje veya ödev üzerinde çalışıyor olabilirsin. Bunu unutmamak için bir yerlere not alabilir veya takvime işaretleyebilirsin. Ancak Android sana daha pratik çözümler sunuyor.

Pek çok farklı alanda kullanabileceğin hatırlatıcılar var. Fikir vermesi açısından yapılacaklar listesinden hap içmeye kadar bir liste hazırladık. Bu listelerin dışında paylaşacağımız koleksiyonlara da bakabilirsin.

Google Keep Notes ile notlar alabilir, bunları sana hatırlatmasını isteyebilirsin. Yapacaklarını unutuyorsan Yapılacaklar Listesi hiçbir şeyi atlamana izin vermez.

Marketten döndüğünde hep eksik bir şey kalıyorsa Çok Kolay Alışveriş Listesi uygulamasından yardım alabilirsin. Alışveriş listesi uygulamaları koleksiyonumuzu da inceleyerek daha fazlasını bulabilirsin.

Sağlıklı yaşamın sırlarından biri de düzenli su içmek. Water Time sana gün içerisinde su içmeni hatırlatacak. Su içme hatırlatıcıları koleksiyonumuza göz atarak daha fazlasını keşfedebilirsin.

Düzenli ilaç kullanman gerekiyor ama saatini kaçırıyor musun? İlaç Hatırlatma uygulaması ile haplarını düzenli içebilirsin. İlaç hatırlatıcı uygulamalar koleksiyonumuzda daha fazla alternatif bulabilirsin.

En iyi hatırlatma uygulamaları listemizi aşağıda bulabilir, günlük rutinler edinmek için en iyi android uygulamalar listemize de bakabilirsin. AndroidListe‘den APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Google Keep - not ve listeler

    Google Keep – not ve listeler

    Google Keep Notes ile hızlı bir şekilde yazılı, sözlü ve görüntülü notlar alabilir ve paylaşabilirsin. Hatırlatıcı özelliği sayesinde yapılacaklar listesi oluşturabilir, hiçbir şeyi unutmazsın. Alarm ayarlayarak zamanı geldiğinde bildirim alabilirsin. Konuma göre dahi hatırlatıcılar düzenleyebilirsin.

  2. Yapılacaklar Listesi

    Yapılacaklar Listesi

    SplenDo – Yapılacaklar Listesi, günlük yapman gereken işleri unutmamanı sağlayan bir uygulama. Yapman gereken görevleri, saat ve tarih düzenleyerek ekleyebilirsin. İstersen ana ekranına mini araçlar yerleştirebilir, bildirim çubuğundan takip edebilir ve alarmlar düzenleyebilirsin.

  3. Çok Kolay Alışveriş Listesi

    Çok Kolay Alışveriş Listesi

    Çok Kolay Alışveriş Listesi, markete gittiğinde alman gerekenleri unutmanı önleyecek. Evinde ihtiyaç olanları renkli listelere ekleyebilir, hangi marketten ne alacağını yazabilirsin. Alışveriş listeleri oluşturabilir, notlar alabilirsin. Mini aracı sayesinde ana ekranından takip edebilirsin.

  4. Water Time

    Water Time

    Water Time ile sağlıklı bir yaşam için günlük olarak yeterli miktarda su içip içmediğini takip edebilirsin. Hatırlatıcılar ayarlayabilir, gün boyunca ne kadar su içtiğini izleyebilirsin. Çay, kahve ve meyve suyu gibi içecekleri de ekleyebilir, haftalık su içme alışkanlığını kontrol edebilirsin.

  5. Medisafe ilaç hatırlatma

    Medisafe ilaç hatırlatma

    Medisafe – İlaç Hatırlatma, özellikle düzenli ilaç kullanması gerekenler için geliştirilmiş bir sağlık uygulaması. Kendinin, çocuklarının veya anne babanın içmesi gereken ilaçların zaman ve saatlerini girerek unutmanın önüne geçebilirsin. Hatırlatıcılar düzenleyebilir, haftalık durumu izleyebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…