Android’de bilmen gereken en iyi uzak masaüstü uygulamaları

Bilgisayarına her yerden erişmek ister misin? Android ile bu artık mümkün. Uzak masaüstü uygulamaları kullanarak bilgisayarına dilediğin yerden her an bağlanabilirsin. Peki ama hangi uygulamayı kullanmalısın? Bu sorunun cevabı yeni listemizde. Öğrenmek için okumaya devam et!

Uzak masaüstü uygulamaları

İş veya ev bilgisayarına uzaktan bağlanabilmek kimi hallerde hayat kurtarıcı olabilir. Uzak masaüstü uygulamaları sayesinde hareket halindeyken dahi telefon veya tabletinden bilgisayarına erişebilir, uzaktan kumanda edebilir ve ihtiyaç duyduğun dosyalarına göz atabilirsin.

Uzak masaüstü uygulamalarıyla bilgisayarındaki dosyalarına erişebilir, onları düzenleyebilir, veri transferi yapabilir hatta gerekli gördüklerini diğer cihazlarınla paylaşabilirsin.

En iyi uzak masaüstü uygulamaları listesi

Android’de kullanabileceğin pek çok uzak masaüstü uygulaması var. Ancak bunlardan oldukça fonksiyonel olduğunu düşündüklerimizden beşli bir liste hazırladık. Bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Şimdi kısaca bu uygulamaları tanıyalım daha sonra detayları paylaşalım.

  • Teamviewer Remote Control ile uzaktan dosyalarına eriş.
  • AirDroid aracılığıyla bilgisayarınla telefonunu tek bir cihazmış gibi kullan.
  • Unified Remote, Android’ini işlevsel bir donanıma dönüştür.
  • Remote Desktop ile Windows PC’ni yönet.
  • AnyDesk Uzak Masaüstü Yazılımı ile bilgisayarını yanındaymış gibi kullan.

🩺 Sağlıklı bir yaşam tarzı edinmek için en iyi beslenme uygulamaları listemizi de incele.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. TeamViewer for Remote Control

    TeamViewer for Remote Control

    Android cihazından bilgisayarına uzaktan erişmeni sağlayan TeamViewer tek elden fonksiyonel bir yönetim çözümü sunuyor. Kullanım kolaylığı ile öne çıkan uygulama çoklu cihaz desteğine sahip. Gerçek zamanlı HD kalitesinde ses ve görüntü aktarımı yapabiliyor.

  2. AirDroid - Android on Computer

    AirDroid – Android on Computer

    AirDroid, Android telefonundan veya tabletinden bilgisayarına erişmeni sağlıyor. Farklı formatlardakidosyaları yönetebilir, ekran yansıtma ve dosya transferi yapabilirsin. Aktarım sırasında şifreleme kullanarak güvenliğini sağlar. Anroid cihazını bilgisayardan kontrol etmene de imkan tanır.

  3. Unified Remote

    Unified Remote

    Unified Remote, Wi-Fi veya Bluetooth ile telefondan bilgisayarını kontrol etmeni sağlıyor. Farklı işletim sistemlerini desteler. Pek çok eylemi uzaktan gerçekleştirebilirsin. Android’in ekranını fare olarak kullanabilir, bir klavyeye dönüştürebilirsin. Dosya yöneticisi, medya oynatıcı gibi 90’dan fazla uygulamayı kontrol edebilirsin.

  4. Remote Desktop

    Remote Desktop

    Windows sistemli cihazlarını uzaktan bağlantı için ideal çözüm sunan Microsoft Remote Desktop’u kullanmak istediğinde bilgisayarına herhangi bir şey yüklemene gerek yok. Sadece uzaktan erişime izin vermen yeterli. Yüksek kaliteli ses ve görüntü aktarımı, el hareketleri ile kolay kullanım gibi birçok özellik sunuyor.

  5. AnyDesk Uzaktan PC Yönetimi

    AnyDesk Uzaktan PC Yönetimi

    İki yönlü uzaktan erişim sunan AnyDesk ile her zaman işine kaldığın yerden devam edebilirsin. Akıcı ve güvenli bir bağlantı ile bilgisayarına bağlanarak dosyalarına erişebilir hatta istediğin belgelerin çıktısını alabilirsin. Hızlı ve güvenli veri aktarımı sunar. Ekran görüntüsü alma, yazılı sohbet, yerel ağda uyandırma gibi işlevlere sahip.

XAPK nedir ve Android’de XAPK nasıl yüklenir?
XAPK nedir ve Android’de XAPK nasıl yüklenir?

Aradığın bir oyunu Google Play’de bulamadın ancak XAPK formatından indirebileceğin bir kaynakta keşfettin. Peki bu XAPK nedir, Android’e XAPK nasıl yüklenir, güvenli midir, merak ediyorsan aradığın cevapları bu rehberde bulabilirsin. Detayları keşfetmek için okumaya devam et!…