Android kullanıcıları için en iyi 5 regl takip uygulaması

en-iyi-regl-takip-uygulaması

Beklenmedik sürprizlerle karşılaşıp planlarını ertelemek istemiyorsan Android büyük bir kolaylık sunuyor. Regl takip uygulamaları ile özel günlerini takip edebilir, her zaman hazırlıklı olabilirsin. Kadın sağlığıyla ilgili faydalı bilgiler de keşfetmek için okumaya devam et!

Adet takip uygulamaları

Android hayatı kolaylaştıran birçok uygulamaya sahip. Bunlardan bir tanesine de regl takip uygulaması. Belirtilerden yola çıkarak ve işlevsel bir takvim aracılığıyla bir sonraki dönemin ne zaman başlayacağını tahmin etmeyi oldukça kolaylaştırıyor. Hamilelik şansının artmasına da yardımcı oluyor.

⚕️ En iyi sağlıklı yaşam tarzı uygulamaları listemize de göz atabilirsin.

Adet takip uygulamaları, regl (menstrüasyon) döngüsünün takibini kolaylaştırmakla beraber yumurtlama dönemi, hamilelik için ideal günler, kadın sağlığı ile ilgili bilgiler ve hatırlatıcılar gibi birçok özellik sunuyor.

En iyi regl takip uygulamaları listesi

Kadınların ve genç kızların ilgiyle kullanabileceği en iyi 5 regl takip uygulamasını listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den indirebilirsin. Önce bu uygulamaları kısaca tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Adet Takibi, birçok kadının tercih ettiği uygulama.
  • Adet Takvimim, şık tasarımıyla pratik bir araç.
  • Adet Takvimi, Ovulasyon Takibi, hatırlatıcılar ile seni destekliyor.
  • Adet Takvimi Lilly, ihtiyacın olan tüm bilgileri takip etmeni sağlıyor.
  • Clover – Adet Takvimi, ile bir daha ne zaman regl olacağım diye sormayacaksın.

🏢 İşinde daha başarılı olmak istiyorsan en iyi proje yönetimi uygulamaları listemizi de incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema, tutorial, rehber ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Âdet Takvimi - Period Tracker

    Âdet Takvimi – Period Tracker

    En çok indirilen uygulamalardan biri olan Adet Takibi – Regl Takvimi uygulaması, belirtilerden yola çıkarak dönemin başladığından emin olmanı sağlıyor. Verilerini girerek gelecek regl dönemini öğrenebilirsin. Döneminle ilgili notlar alabilir, sağlık durumunu ve ruh halini kontrol edebilirsin. Google ile verilerini yedekleyebilirsin.

  2. Regl Takvimi - Adet Takibi

    Regl Takvimi – Adet Takibi

    En iyi regl takip uygulamalarından biri olan Adet Takvimim, kullanımı kolay ve şık bir arayüze sahip. Takvime başlangıç ve bitiş tarihlerini girebilir, bir sonrakini ve hamilelik için en uygun günleri öğrenebilirsin. Ateş gibi ön belirtileri, ruh halini takvime işleyebilir, adet düzensizliğin var mı, menstrüel süreci tamamen takip edebilirsin.

  3. Adet Takibi - Yumurtlama ve Hamilelik Takvimi

    Adet Takibi – Yumurtlama ve Hamilelik Takvimi

    Adet Takvimi, bu meşakkatli süreci daha eğlenceli hale getiriyor. Geçmiş adet görme verilerinden yola çıkarak bir sonrakinin ne zaman olacağını söylüyor ve bunu hatırlatıcılar ile bildiriyor. Vücudun ve sağlığın için alman gereken takviyeler konusunda seni uyarıyor. Sağlığınla ilgili günlük notlar girebilir, daha kontrollü bir yaşam tarzına sahip olabilirsin.

  4. Âdet Takvimi - Period Tracker

    Âdet Takvimi – Period Tracker

    Ücretsiz regl takip uygulaması Adet Takvimi Lilly, özel günlerini izlemeni ve sürpriz yaşamamanı sağlıyor. Yumurtlama dönemini, regl gününü ve uzunluğunu hesaplayabilirsin. Hamilelik için uygun günlerini belirleyebilirsin. Ruh hali, cinsel aktivite, vücut ısısı gibi birçok bilgiyi not edebilir, daha sağlıklı bir regl dönemi geçirebilirsin.

  5. Adet takibi & Ovülasyon döngüsü

    Adet takibi & Ovülasyon döngüsü

    Oldukça kadınsı bir arayüze sahip Clover, regl ve ovülasyon sürecinin takibini kolaylaştırıyor. Ücretsiz ve güvenli olan uygulama tüm verileri cihazında saklıyor. Adet döngüsünün tespitini kolaylaştırıyor ve hatırlatıcılar düzenliyor. Genç kızların bu süreci rahat atlatmasını sağlayacak oldukça faydalı bilgiler sunuyor.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması
Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et! …