En iyi proje yönetimi uygulamaları ile projelerini yönet ve görevleri zamanla

proje-yönetimi-uygulamaları
İş süreçlerini hızlandırmak ve daha düzenli çalışmak için uygulamalar mı arıyorsun? Projelerini yönetmeni ve görevlerini zamanlamanı sağlayacak en iyi proje yönetimi uygulamalarını senin için listeledik. İş hayatını kolaylaştıracak uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!

Proje yönetimi uygulamaları

Bir projeyi bitirmek için ekip çalışması yapmak işin tamamlanma süresini kısaltabilir ve daha iyi sonuç almanı sağlayabilir. Ancak takım halinde çalışırken işlerin zamanlanması, kimin neyi yapacağını bilmesi ve iyi bir iletişimle süreçleri daha iyi yönetebilirsin.

Bu minvalde geliştirilen proje yönetimi uygulamaları, tam da aradığın çözüm olabilir. Bu verimlilik uygulamaların çoğu mobil cihazların yanı sıra bilgisayarları da destekler. Bu da çoklu platformlardan işlerin takibini kolaylaştırır. Görev dağılımı yapabilir, projede ne kadar ilerlediğini izleyebilir, ekibinle iletişime geçerek aksayan yönleri düzeltebilirsin.

🖧 Bu listeden en iyi takım çalışması uygulamalarını keşfet

En iyi proje yönetimi uygulamaları listesi

Android’in zengin uygulama dünyasında kaybolmamak için proje yönetimi uygulamaları listemize göz atabilirsin. Bu uygulamaları kısaca tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım. Bu uygulamaların tamamını AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebilirsin.

  • Trello ile panolar oluştur ve projeni hızlandır.
  • Asana ile ekibini ve projeni adım adım yönet.
  • Monday.com ile proje tamamlama performansını artır.
  • Wrike, çok seveceğin bir iş zekasına sahip.
  • Basecamp ile proje yönetimini oldukça basitleştir.

👩 Daha kaliteli özçekimler için en iyi 5 yüz filtresi uygulaması listemizi de inceleyebilirsin.

Uygulama sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla APK, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Trello

    Trello

    Proje yönetiminde en çok bilinen uygulamaların başında gelen Trello ile bir pano oluşturup takım üyelerini ekleyebilir, iş akışını, görev dağılımını ve yapılacakları düzenleyebilirsin. Kartlar oluşturarak görevleri belirleyebilir, kimin ne yapacağını açıklayabilirsin. Listeler ile görevlerin tamamlanıp tamamlanmadığını takip edebilir ve ihtiyaçları tespit edebilirsin.

  2. Asana Mobile

    Asana Mobile

    Asana, ekip çalışmasına odaklı bir proje yönetimi uygulaması. Görevler oluşturabilir ve ekibinde hızlı bir şekilde görev dağılımı yapabilirsin. İş takvimini belirleyip görev teslim tarihlerini bildirebilirsin. Kontrol listeleri sayesinde görevlerin ne kadar yapıldığını takip edebilirsin. Ekip arkadaşlarınla iletişim halinde kalabilir, yorumlar ve güncellemeler paylaşabilirsin.

  3. monday.com (formerly dapulse)

    monday.com (formerly dapulse)

    Monday.com, iş birliğine dayalı online bir proje yönetimi uygulaması. Ekip çalışmasını kolaylaştıran uygulama, görev paylaşımı ve planlama, zaman takibi, ilerleme durumunu görme gibi birçok seçeneğe sahip. Proje performansını raporlayabilir, iş akışını önceliklere göre düzenlemene, kimin neyi çalıştığını görmene imkan tanır.

  4. Wrike - Project Management

    Wrike – Project Management

    Wrike, bulut tabanlı en iyi proje yönetimi, planlama ve takım çalışması uygulamalarından biri. İş zekası yazılımı sayesinde görevleri otomatikleştirebilir ve proje sırasında karşılaşılabilecek riskleri hesaplayabilir. Hazır iş planı, çalışma takvimi, zaman takibi, özelleştirilebilir kontrol paneli gibi birçok seçenek sunar.

  5. Basecamp 3

    Basecamp 3

    Basecamp, proje yönetimini daha basit ve kolay hale getirmeye çalışan çoklu platform desteği sunan bir uygulama. Ekip oluşturabilir, proje güncellemelerini ekibinle anında paylaşabilir, üyelere görev ataması yapabilir, yorum yapabilir ve projeyi gözden geçirebilirsin. Yapılacaklar listesi, notlar, etkinlikler ve dosyalar oluşturup paylaşabilirsin.