Android için en iyi AI fitness uygulamaları ile antrenmanlarında devrim yarat!

ai-fitness-apps

İstediğin forma kavuşmak için birçok egzersiz programı denedin ama bir türlü olmadı mı? Belki de daha kişisel bir antrenman planına ihtiyacın var. Yapay zeka destekli en iyi AI fitness uygulamaları ile en kısa sürede abdominalleri şekillendir. Keşfetmek için okumaya devam et!

AI fitness apps: Android’de yeni fitness koçun!

Yapay zeka hayatımıza iyiden iyiye girmeye devam ediyor. Öyle ki sunduğu çözümler ile günlük yaşantımızı ve alışkanlıklarımızı şekillendireceği aşikar. Yapay zeka artık bir fitness eğitmeni. Hatta senin kişisel koçun olabilir ve egzersiz planını yapıp seni takip edebilir.

Bu uygulamalar, senin özelliklerine ve ihtiyaçlarına göre sana en uygun programı bulmanı sağlıyor. Cebinde taşıdığın özel antrenörün gibi. Sana talimatlar veriyor ve ne kadar başarılı olduğunu takip ediyor. Asıl ihtiyacın olan egzersizleri keşfetmeni sağlıyor.

🖌️ En iyi AI art generator uygulamaları listemize de mutlaka incele.

En iyi yapay zeka fitness uygulamaları

Android’de kullanabileceğin en iyi yapay zeka fitness uygulamalarını listeledik. Unutma ki bu yapay zeka kendini hızla geliştirmeye devam ediyor her zaman alternatifler bulabilirsin. Kısaca listemizi tanıyalım.

  • Fitbot Workout & Fitness Plans, yeni başlayanlar ve acemiler için ideal bir çözüm.
  • Freeletics, bilmin ve yapay zekanın gücünü senin için birleştiriyor.
  • Insane AI Fitness Home Workouts, egzersizleri oyunlaştırıyor.
  • AI Trainer – Fit & Sağlıklı, program oluştururken ruh halini bile düşünüyor.
  • Zing AI – Home & Gym Workouts, evde ve spor salonundaki kişisel koçun.

🎹 Kendi şarkını yapabileceğin en iyi 5 AI music generator listemize de göz at.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Fitbod Gym & Home Workout Log

    Fitbod Gym & Home Workout Log

    Fitbot, en iyi idman programını oluşturmak için yapay zeka destekli gelişmiş algoritmalara sahip. Uygulamaya vücut yapını, hedefini, nerede, ne zaman ve ne kadar sık çalışacağını, en son hangi kaslarını çalıştırdığını girmen yeterli. Bilgilerin ışığında sana en iyi egzersiz planını oluşturacak, neyi nasıl yapacağını gösterecek. Esasen ağırlık kaldırmalı, güç antrenmanları sunar.

  2. Freeletics – Extreme Fitness

    Freeletics – Extreme Fitness

    Freeletics, yapay zekanın ve spor bilimcilerin gücünü kullanarak sana özel egzersiz planı sunar. Daha önce yapmış olduğun egzersizleri hesaba katar ve günlük olarak neler yapabileceğini belirtir. Kısıtlama olmadan yararlanmak için abone olman gerekir. Uygulama içinde yer alan egzersizlerden kendi kişisel programını da oluşturabilirsin.

  3. Insane Fit: Home Workouts

    Insane Fit: Home Workouts

    Insane AI Fitness, günlük egzersiz alışkanlıklarını oyunlaştırarak eğlenceli hale getiriyor. Yapay zeka egzersiz yaparken seni izliyor; nasıl yaptığını, tekrar sayını, sıklığını, hızını gözlemliyor. Duruşunu düzeltmeni söylüyor. Egzersiz sırasında telefonun seni tam olarak görmeli. Tabata’dan karna, güçten kardiyo egzersizlerine kadar birçok şey bulabilirsin.

  4. AI Trainer - Daily Home Workout

    AI Trainer – Daily Home Workout

    Kullanımı kolay olan AI Trainer, başlangıçta ilgili kişisel bilgilerin ve tercihlerini girmeni istiyor. Ağrı durumun, ruh halin, evindeki mevcut ekipmanlar gibi ek birkaç soru sorarak egzersiz planı oluşturuyor. Antrenmanları ihtiyacına binaen günlük güncelleyerek hedefine ulaşmanı sağlıyor. Uygulama attığın adımları ve içtiğin su miktarını da takip ediyor.

  5. Zing AI: Home & Gym Workouts

    Zing AI: Home & Gym Workouts

    Zing AI, evde veya spor salonunda kullanabileceğin özel fitness koçun. Egzersizler en başta verdiğin bilgilere (cinsiyet, yaş, boy, kilo, aktivite durumu, hedef, yaşam tarzı vb.) göre düzenleniyor. Ardından yapay zeka bir idman programı oluşturuyor. Egzersizleri kendin de düzenleyebilirsin. Ayrıca egzersizleri tamamladıkça yenilerini önermeye ve seni daha fazla zorlamaya devam ediyor.