Kendi şarkını yapabileceğin en iyi 5 AI music generator

ai-music-generator

Aklındaki ritmi veya melodiyi bestelemek, harika bir şarkı oluşturmak ister misin? Yapay zeka bu konuda sana destek oluyor. En iyi AI music generator listemizi incele, dilediğin uygulamayı seçip kendi müziğini bestele. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya başla!

AI music generator uygulamaları

Birçok konuda işleri hızlandıran ve kolaylaştıran yapay zeka, müziğe de el atmış durumda. İstenilen türde ritimlerin yakalanmasında, yeni melodi ve müziklerin oluşturulmasında birçok destek sunuyor. Öyle ki bir müziği kısa bir süre içinde besteleyebiliyor.

Zengin kütüphanesinden istenilen türde ritimleri ve melodileri hızla bulup birleştirebiliyor. Ne istediğini yazdığında algoritması seni anlayıp yepyeni bir müzik ortaya çıkarıyor.

🖻Yazıdan resim oluşturma için en iyi AI art generator uygulamaları listemizi de inceleyebilirsin.

En iyi 5 AI music generator

Telefonunla istediğin müziği oluşturup sosyal ağlarında, videolarında, blog ve vloglarında kullanabilirsin. En iyi 5 AI music generator uygulaması listemizi kısaca tanıyalım. Bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin.

  • MusicAI ile kelimeleri müziğe dönüştür.
  • AI Music Generator Song Maker ile birkaç tıklamada kendi şarkını yap.
  • Melodia ile yaratıcılığını ortaya çıkar.
  • Banger: AI Cover ile muhteşem coverlar yap.
  • Mubert ile ruh haline göre müzik dinle ve oluştur.

Instagram benzeri uygulamalar listemizi inceleyerek yeni sosyal ağlar keşfedebilirsin.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. MusicAI - AI Music Generator

    MusicAI – AI Music Generator

    MusicAI, yapay zeka desteğiyle kendi müziklerini oluşturabileceğin bir uygulama. Arayüzü en kolay şekilde müzik bestelemen için geliştirildi. Aklındaki müziği yazılara dök, yapay zeka anında istediğin müziği oluştursun. Rocktan popa, hiphoptan rape kadar birçok türde şarkı yapabilirsin.

  2. AI Song Generator Music Maker

    AI Song Generator Music Maker

    Kullanımı kolay olan AI Music Generator Song Maker, sadece birkaç tıklama ile müzik yapmana imkan tanıyor. İstediğin müzik türünü seçebilir, şarkı sözü yazmasını isteyebilir, en beğendiğin sonucu kaydedebilir, ses dosyalarını dışa aktarabilir ve nihai sonucu sosyal medyada paylaşabilirsin.

  3. Melodia - AI Music Generator

    Melodia – AI Music Generator

    Aklından geçenleri yazıya dök, Melodia senin için harika bir müzik bestelesin. Yazından müzik yapan uygulama, popüler şarkılara cover yapma da imkan tanıyor. Ruh halini en iyi yansıtan türü, şarkının temposunu, kullanılacak enstrümanları ve tonunu seçebilirsin. Yapay zeka sayesinde harika düzenlemeler yapabilirsin.

  4. Banger: AI Covers

    Banger: AI Covers

    Banger, gelişmiş yapay zekası sayesinde en sevdiğin şarkıları farklı şarkıcıların sesinden cover yapmana imkan tanıyor. Geniş bir vokal kütüphanesine erişebilir, şarkıların ritim ve melodilerini koruyarak remixleyebilir ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilirsin. Eğlenceli ve viral şarkılar üretebilirsin.

  5. Mubert: AI Music Streaming

    Mubert: AI Music Streaming

    Mubert, yapay zekası sayesinde seni anlıyor ve ruh haline en uygun müzikleri dinlemeni sağlıyor. Daha rahat uyumanı ve odaklanmanı sağlıyor. Müzik yayını dışında kendi müziklerini oluşturman için samplelar, stiller ve melodiler sunuyor. Sosyal medya içeriklerin için en hareketleri müzikleri oluşturabilir ve dikkatleri üzerine çekebilirsin.

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…