Android kullanıcıları için en iyi Instagram benzeri uygulamalar

instagram-benzeri-uygulamalar

Instagram’ı kullanmayı seviyor ama zaman zaman sıkıldığın, farklı uygulamalar denemek istediğin oluyor mu? Kullanabileceğin en iyi Instagram benzeri uygulamaları senin için listeledik. Benzer özelliklere sahip Instagram’a alternatif uygulamaları keşfetmek için okumaya başla.

Instagram’a alternatif uygulamalar

Sosyal ağlar içinde baksın bir konuma sahip olan Instagram, yeni özellikler ekleyerek her gün gelişiyor. Tamamen ücretsiz olan uygulama; reklam gösterme sıklığı, her geçen gün artan işletme hesapları, gelirini içerik üreticilerle yeterli oranda paylaşmaması, kişisel veriler konusunda duyulan şüpheler, nedeniyle tepki toplamaya devam ediyor.

Elbette ki Instagram’da rakipsiz değil. Yeni alternatifler denemek isteyenler için Android’de birçok seçenek bulunuyor.

🤖 Daha iyi görseller paylaşmak adına yazıdan resim oluşturma için en iyi AI art generator uygulamaları listemizi mutlaka incele.

Instagram benzeri uygulamalar: en iyi 5 listesi

Alışık olduğun fotoğraf ve video paylaşma, diğer kullanıcılarla etkileşime girme gibi birçok özelliği bulabileceğin Instagram’a alternatif uygulamalar var. En iyi 5 Instagram benzeri uygulamayı listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebilirsin. Şimdi kısaca bu uygulamaları tanıyalım sonrasında detayları paylaşalım.

  • Tumblr ile kendi topluluğunu oluştur.
  • Snapchat ile insanlarla eğlenceli bir şekilde iletişim kur.
  • VSCO ile fotoğraflarını düzenle ve tüm dünyaya aç.
  • MeWe ile reklamsız sosyal ağ keyfi yaşa.
  • 500px ile tüm dünyadan fotoğrafçılarla buluş.

🔨 Ana ekranını daha işlevsel hale getirecek en iyi 5 Android widget listemize göz atabilirsin.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla APK, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Tumblr

    Tumblr

    Mikroblog olarak başlayan Tumblr, artık çok daha fazlasını sunan bir sosyal ağ. Fotoğraf, video, GIF gibi multimedya dosyaları paylaşabilir, kendine bir topluluk oluşturabilir ve özel sohbetler yapabilirsin. Yetişkin içeriklerinden dolayı çokça eleştiri alan platform bunları artık tamamen yasakladı. Hikayeler gibi popüler özellikler şimdilik bulunmuyor.

  2. Snapchat

    Snapchat

    Birçok uygulamaya ilham veren Snapchat, fotoğraf ve video paylaşabileceğin bir sosyal ağ uygulaması. Gelişmiş kamerası; benzersiz lenslere, ilginç filtre ve efektlere sahip. Selfie çekimleri için ideal. Kendi filtrelerini oluşturabilir veya diğer kullanıcıların oluşturduklarını kullanabilirsin. Sohbet edebilmenin yanı sıra Instagram benzeri keşfet özelliğine de sahip.

  3. VSCO

    VSCO

    VSCO, 200’den fazla filtrenin yanı sıra birçok efekt ile şahane kareler oluşturabileceğin bir fotoğraf düzenleyici ama artık geniş bir topluluğa da sahip. Pozlama, beyaz dengesi, tonlama gibi temel düzenleme araçlarıyla fotoğraflarını tamamen özelleştirebilirsin. Nihai sonucu uygulamayı kullanan diğer kişilerle paylaşabilir ve onların paylaşımlarından ilham alabilirsin.

  4. MeWe

    MeWe

    MeWe ile profil oluşturduktan sonra sevdiklerinle özel olarak sohbet edebilir, mesajlaşabilir, fotoğraflar, emojiler ve çıkartmalar gönderebilirsin. İlgi duyduğun alanlarda ve konularda reklamlara boğulmadan yeni içerikler keşfedebilirsin. Gizliliği büyük önem veren uygulama 8GB’a kadar bulut depolama imkanı da sunuyor.

  5. 500px – Discover great photos

    500px – Discover great photos

    Fotoğraf tutkunlarını bir araya getiren 500px, Instagram’a iyi bir alternatif. Dünyanın dört bir tarafından fotoğrafçılarla buluşabilir, onları takip edebilir ve resimlerine bakabilirsin. Hikayeler, Reels gibi özellikler sunmasa da Keşfet sekmesi sayesinde yeni içerikler keşfedebilir ve istersen anketler düzenleyebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…

Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?
Instagram Keşfet sayfasına nasıl çıkılır?

Daha fazla kişi tarafından takip edilmek ve beğenilmek istiyorsan bunun yolu Instagram Keşfet sayfasından geçiyor. Peki ama gönderilerinin Keşfet’e çıkması için ne yapmalısın? Bu rehberde işine yarayacak temel ipuçlarını paylaşacağız. Detayları öğrenmek için okumaya devam et!…