Android’de sağlıklı bir yaşam tarzı için en iyi beslenme uygulamaları

beslenme-uygulamaları

Sağlıklı bir yaşam sürdürmenin temeli gıda ve beslenme alışkanlıklarından geçiyor. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı için Android’inde kullanabileceğin en iyi beslenme uygulamalarını listeledik. Bu araçlar sayesinde yediklerini kontrol edebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!

Beslenme uygulamaları

Eğer diyet yapıyor, kilo vermeye veya almaya çalışıyorsan yediklerine dikkat etmen gerekiyor. Aslında uzun ömürlü ve sağlıklı bir yaşam için herkes beslenmesine özen göstermek zorunda. Yediğin gıdaların besin değerlerine dikkat etmeli ve daha sağlıklı öğünleri tercih etmelisin.

Android, yemek tercihlerini gözden geçirmeni sağlayacak, kalori ve besin değerlerini gösteren, diyet önerileri sunan, sağlıklı yemek tarifleri veren uygulamalara sahip.

🧍‍♀️ İdeal kilona ulaşmanı sağlayacak en iyi 5 kilo verme uygulaması yazımızı da göz atabilirsin.

En iyi beslenme uygulamaları

Daha başarılı bir beslenme programı yapmanı ve kalite bir yaşam sürmeni sağlayacak en iyi beslenme uygulamalarını listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den indirebilirsin.

  • MyFitnessPal, günlük yaşamını düzene sokacak.
  • FatSecret ile ne yediğini ve değerlerini öğrenebilirsin.
  • YAZIO ile kalori takibi yapmakla kalmaz, senin için ideal besinleri de öğrenebilirsin.
  • Lifesum ile öğünlerini daha düzenli hale getirebilirsin.
  • BetterMe, beslenme ile egzersiz planlarını bir arada sunuyor.

🥁 Müzikle ilgileniyorsan en iyi beat yapma uygulamaları listemize de bakabilirsin.

AndroidListe ücretsiz APK indir oyun, uygulama, tema ve çok daha fazlasını keşfet. Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Calorie Counter - MyFitnessPal

    Calorie Counter – MyFitnessPal

    MyFintessPal ile aldığın kalorileri ve yediğin yemekleri kontrolün altında tutabilirsin. Günlük aldığın ve harcadığın kaloriyi hesaplayabilir, yiyeceklerin besin değerlerine göz atabilir ve iyi bir bir egzersiz planını oluşturabilirsin. Attığın adımları, içtiğin su miktarını, hedeflerini kayıt altına alır.

  2. FatSecret Kalori Sayacı

    FatSecret Kalori Sayacı

    FatSecret Kalori Sayacı, günlük aldığın ve harcadığın kalori miktarının dengeli olmasını sağlar. Beslenme sürecinde tükettiğin yiyeceklerin kalorilerini, yağ ve protein oranlarını öğrenebilirsin. Yemek seçimini daha sağlıklı yapabilir, günlük, haftalık ve aylık olarak diyetini takip edebilir, hedefine ne kadar ulaştığını görebilirsin.

  3. YAZIO Kalori Sayacı

    YAZIO Kalori Sayacı

    YAZIO ile diyetini takip edebilir ve beslenme alışkanlıklarını öğrenebilirsin. Yiyecek ve içeceklerin kalorisini, yağ, karbonhidrat ve protein oranları görebilirsin. Yediklerini ve içtiklerini kaydederek hedefler belirleyebilir ve grafiklerle gelişimini takip edebilirsin. Öğün tavsiyeleri alabilir ve yemek tarifleri keşfedebilirsin.

  4. Lifesum: Healthy lifestyle app

    Lifesum: Healthy lifestyle app

    Lifesumsağlıklı beslenme öğün ve menü planlama için bir dizi araç sunuyor. Keto, Akdeniz gibi diyet türlerinin ve çeşitli fitness egzersizlerinin yanı sıra sağlıklı yeme içme alışkanlıkları edinmeni sağlıyor. Haftalık olarak menülerini planlayabilir, kalori miktarını takip edebilir ve yemek tarifleri de bulabilirsin.

  5. BetterMe: Burn Calories With At-Home Workouts

    BetterMe: Burn Calories With At-Home Workouts

    BetterMe, daha sağlıklı bir yaşam sürmen için komple çözüm sunuyor. Diyet programlarından, egzersiz planlarına, beslenme programlarından öğün takibine kadar birçok seçeneğe sahip. Kilo ve kalori takipçisinin yanı sıra kalp atış hızı, uyku süresi gibi verilerini de kaydediyor. Beslenme konusunda ipuçları veriyor.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması
Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et! …