Zodyak tahminlerine bakmak için Android’deki en iyi burç ve tarot uygulamaları

en-iyi-burç-ve-tarot-uygulamaları

Burcunu okumadan yapamayanlardan mısın? O zaman sana harika bir haberimiz var. Android’de kullanabileceğin en iyi burç ve tarot uygulamalarını listeledik. Bu uygulamalarla astrolojik açıdan Zodyak seni nasıl etkileyecek görebilirsin. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

Günlük burç yorumu uygulamaları

Yıldızların dünyamız ve insanlar üzerinde etkisi aşikar. Bu etki kimi zaman geleceği şekillendirebilir. Birçok astroloji uzmanı da bu etkiyi anlamaya ve geleceği tahmin etmeye çalışıyor.

Türk kahveni yudumlarken Android sayesinde günlük burç yorumlarını okuyabilir, tarot falına bakabilir hatta kahve falına baktırabilirsin.

☕ Kahve falı ve daha fazlası için en başarılı 5 fal uygulaması listemize göz atabilirsin.

En iyi burç ve tarot uygulamaları

Burçlardan ve tarot kartlarından yola çıkarak geleceğini tahmin edebileceğini iddia eden en iyi uygulamalardan bir liste hazırladık. Önce bu en iyi burç ve tarot uygulamalarını kısaca tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım. Ayrıca bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebilirsin.

  • Faladdin: Tarot ve Kahve Falı ile güne keyifle başla.
  • Kısmet – Kahve Falı ve Astroloji ile burçlara göre aşk uyumunu gör.
  • Kahve Falı Bakma – Fal Yolu ile burçlar senin için ne diyor öğren.
  • Daily Horoscope ile günlük burç yorumlarını oku.
  • Co-Star Personalized Astrology ile hayatın sürprizlerin hazırlan.

🤖 Yapay zekayla neler yapabileceğin keşfet: Yazıdan resim oluşturma için en iyi AI art generator uygulamaları listemizi de incele.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla APK, uygulama, oyun, tema, rehber ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Faladdin - Sihirli Fal

    Faladdin – Sihirli Fal

    Faladdin, mistik öğretileri kullanarak kahve falına, tarot kartlarına bakabilen bir fal uygulaması. Ayrıca astrolojik ve diğer kişisel bilgilerini derleyerek sana özel günlük burç yorumları sunuyor. Gelecekte seni nelerin beklediğini sana aktarıyor. Kahve falına da baktırabilirsin. Fala inanma ama falsız da kalma!

  2. Kısmet by Telve - Kahve Falı

    Kısmet by Telve – Kahve Falı

    Kısmet, dilediğin an falına baktırabileceğin, günlük/haftalık/aylık burç yorumlarını alabileceğin bir uygulama. Günlük astroloji yorumunu işin uzmanından öğrenebilirsin. 3 kart seçerek tarot falına baktırabilirsin. Kahve falının dışında el ve yüz falı, burçlara göre aşk uyumu ve eğlenceli testler sunuyor.

  3. Fal Yolu - Ücretsiz Kahve Falı Yorumu

    Fal Yolu – Ücretsiz Kahve Falı Yorumu

    Fal Yolu, geleceğini merak edenler için farklı seçenekler sunan bir astroloji uygulaması. Başta kahve falı olmak üzere su, el, katina falı gibi birçok alternatif sunuyor. Yıldızname ile burçların senin için neler dediğini öğrenebilirsin. Tarot kartlarının gözünden geleceğini görebilir hatta rüyalarını yorumlatabilirsin.

  4. Daily Horoscope

    Daily Horoscope

    Adından da anlaşılacağı üzere Daily Horoscope, günlük burç yorumları paylaşan bir uygulama. Daha sade bir anlatımla günlük, haftalık ve aylık burç yorumlarını okuyabilirsin. Doğum haritaları gibi karmaşık özellikler yerine daha anlaşılır ve kullanımı kolay özellikler sunar. Çin falına da bakabilirsin.

  5. Co–Star Personalized Astrology

    Co–Star Personalized Astrology

    Siyah-beyaz şık tasarımıyla dikkat çeken Co-Star, burcunu yorumlayan bir astroloji uygulaması. Karşılaşabileceğin zorluklara, hayatın iniş ve çıkışlarına seni hazırlıyor. Süslü yorumlardan ziyade daha gerçekçi ve sert yorumlar paylaşır. Uygulamaya arkadaşlarını ekleyebilir, günlük burç yorumlarını karşılaştırabilirsin.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması
Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et! …