En İyi 5 Kilo Verme Uygulaması ile İdeal Ölçüne Ulaş

en-iyi-kilo-verme-uygulamasi

En sevdiğin kıyafete artık sığmıyor musun? Favori takım elbisen üzerinde ilk aldığın gibi durmuyor mu? En iyi 5 kilo verme uygulaması listemize göz at, formuna tekrar kavuş. Sağlıklı kilo vermek için kullanabileceğin en iyi Android uygulamaları listeledik hadi, hemen keşfet!

En İyi 5 Kilo Verme Uygulaması ile Fazla Yağlarından Kurtul

Fit görünmeyi kim istemez ki? Ancak pandemi süreci veya hayat temposu kilo almana mı neden oldu? Artık biraz kilo verip eski zindeliğine kavuşmak, vücudunu şekle sokmakve yağların yerine kaslarını sergilemek istiyorsan işte, tam senlik bir blog yazısı!

Android’in sayesinde daha sağlıklı kilo verebilir ve zinde kalabilirsin. Daha önce evde egzersiz yapmanı sağlayacak en iyi fitness uygulamaları listemizi paylaşmıştık. Bugün ise zayıflama sürecini kolaylaştıracak en iyi kilo verme uygulamaları için beşli bir liste paylaşıyoruz.

En İyi Kilo Verme Uygulaması Listesi

Zayıflama konusundan yapman gereken egzersiz ve diyet programlarını bulabileceğin ve sana ücretsiz sanal koçluk edecek uygulamaları bir araya getirdik.

İlk olarak Leap Fitness Group’un geliştirdiği Kadınlar için Kilo Verme ve Erkekler için Kilo Verme uygulamaları ile listemize başlıyoruz. Kilo Verme Koçu, bu zorlu süreçte sana sanal asistanlık yapacak. FatSecret Kalori Sayacı ile yediklerine daha çok dikkat edeceksin. Diyet Listeleri ve Yemek Tarifleri uygulaması ile neyi nasıl yiyeceğini öğrenebilirsin.

En iyi kilo verme uygulaması listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Aralıklı oruç ile zayıflamanısağlayacak en iyi Android uygulamalar listemize de göz at!

AndroidListe‘den uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Kadınlar için Kilo Verme Uygulaması: Evde Egzersiz

    Kadınlar için Kilo Verme Uygulaması: Evde Egzersiz

    Kadınlar İçin Kilo Verme Uygulaması ile evinde yapacağın egzersizlerle yağ yakabilir, kilo verebilir ve forma girebilirsin. Öğreticiler sayesinde egzersizleri yakından tanıyabilir, HIIT gibi farklı antrenman seçeneklerini deneyebilirsin. Egzersizlerin zorluk seviyesini ve programını seçebilir, gelişimini takip edebilirsin.

  2. Erkekler için Kilo Verme Uygulaması - Zayıflama

    Erkekler için Kilo Verme Uygulaması – Zayıflama

    Erkekler İçin Kilo Verme Uygulaması ile evinde ekipmansız egzersizler ile zayıflayabilir ve daha kaslı hale gelebilirsin. Zorluk seviyesine göre farklı, özelleştirilebilir egzersiz setlerisunuyor. Ayrıntılı öğreticiler (görseller ve videolar) ile göğüs, bel ve karın yağlarını eritebilir, daha hacimli bir vücuda sahip olabilirsin.

  3. Weight Loss Coach - Reduce Body Fat & Lose Weight

    Weight Loss Coach – Reduce Body Fat & Lose Weight

    Kilo Verme Koçu, yapay zeka destekli olarak zayıflamanı sağlayacak kişisel koçun olacak. Verilen diyet listelerine sadık kalarak 35 günde kilo vermen için tasarlanmış. Zayıflama sürecini grafiksel olarak takip edebilir, diyetisyen desteği alabilir ve alışveriş listesi sayesinde daha sağlıklı yiyecekler tüketebilirsin.

  4. FatSecret Kalori Sayacı

    FatSecret Kalori Sayacı

    FatSecret Kalori Sayacı, kilo vermen için aldığın ve harcadığın kalori miktarının dengeli olmasını sağlar. Beslenme sürecinde tükettiğin yiyeceklerin kalorilerini, yağ ve protein oranlarını öğrenebilirsin. Yemek seçimini daha sağlıklı yapabilir, günlük, haftalık ve aylık olarak diyetini takip edebilir, hedefine ne kadar ulaştığını görebilirsin.

  5. Diyet Listeleri & Yemek Tarifleri ile Kilo Verme

    Diyet Listeleri & Yemek Tarifleri ile Kilo Verme

    Diyet Listeleri ve Yemek Tarifleri, kilo vermeni sağlayacak bir rehber. Hayalindeki vücuda kavuşman için denenmiş haftalık ve aylık onlarca diyet listesine ulaşabilirsin. Başladığın diyetinin takibini de yapabilirsin. Zayıflamana yardımcı olacak yemek tariflerine ulaşabilirsin. Doğru beslenme için öğünlerini daha sağlıklı bir şekilde düzenleyebilirsin.

Denemen Gereken En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları
Denemen Gereken En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları

Acıktın ama yemek yapmaya vaktin mi yok? Restorana gitmek yerine restoran ayağına gelsin! En iyi yemek siparişi uygulamaları ile acıktığında dilediğin lokantadan canının çektiği yemeği isteyebilirsin. Android hayatını kolaylaştıran önerilen sunuyor, keşfetmek için hemen oku! …