Bilmen Gereken Android İçin En İyi 5 Dijital Tartı Uygulaması

dijital-tartı-uygulaması

Küçük şeyleri tartmak için hassas teraziye mi ihtiyacın var? Android için tasarlanan en iyi 5 dijital tartı uygulaması oldukça işine yarayabilir. İhtiyaç olduğunda cep telefonunu dijital bir teraziye dönüştürecek en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen okumaya başla!

Dijital Tartı Uygulaması

Cep telefonları çıktığından beri çok gelişti ve hala da gelişmeye devam ediyor. Modern cihazlara birçok sensör ve algılayıcı eklendi. Bu da bu cihazların yeni işlevlere sahip olmasını sağlıyor.

Donanımsal gelişmeye paralel olarak uygulamalar da gelişiyor. Bu uygulamalardan biri de dijital tartı uygulaması. Bu araçlar telefonunun ivmeölçerini kullanarak küçük nesnelerin ağırlığını ölçebiliyor ve fikir edinmenizi sağlıyor. Elbette ki bir hassas terazi kadar başarılı olması beklenemez.

En İyi 5 Dijital Tartı Uygulaması Listesi

Doğru sonuçlar almak için uygulamanın kullanma talimatlarına dikkat etmelisin. Telefonuna ve telefonun ekranına zarar verebilecek sıvı veya sert madeni eşyaları tartmamalısın. Ayrıca kesin sonuç gerektiren ölçümler için gerçek bir hassas terazi kullanmalısın.

Kitchen Scale tercih edebileceğin başarılı bir APK. Dijital Scale Free, bir hassas terazi simülatörü. IQ Digital Scale Simulator, küçük cisimleri tartmak için ideal. Dijital Scale, Android’e hassas teraziyi taşıyor. Sensoscale, aparatlı gerçek bir terazi uygulaması.

Dijital tartı uygulaması listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Android cihazlarında resim yapmaktan keyif alıyorsan en iyi sanat ve çizim uygulamaları listemizi şimdi incele.

APK oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Kitchen Scale

    Kitchen Scale

    Kitchen Scale, ağırlığını merak ettiğin küçük şeylerin kabaca ne kadar olabileceğini gösteren bir dijital tartı uygulaması. Kullanımı basit arayüzü sayesinde küçük nesneleri kolayca tartabilirsin. Nesne büyüdükçe hata payı artar. Ekrandaki işaretli bölgeden taşmamaya özen göstermelisin.

  2. Digital Scale FREE - ağırlık tahmin simülatörü

    Digital Scale FREE – ağırlık tahmin simülatörü

    Digital Scale, küçük cisimlerin ağırlığını telefonunla tartabileceğin bir ağırlık tahmini uygulaması.
    Bu simülatör, yüzük, para, küpe gibi küçük boyutlu cisimlerin ağırlıklarını anlamana yardımcı olur. Telefonunu hassas bir teraziye dönüştür ve gram cinsinden ölçümü gösterir.

  3. IQ Digital scale simulator

    IQ Digital scale simulator

    IQ Digital Scale Simulator, Android telefonunu sanal bir tartıya dönüştürür. Herhangi bir nesnenin kütlesini gram, kilogram, ons veya pound cinsinden ölçmek için telefonunun dokunmatik ekranını tartı olarak kullanır. Koyulan kabın ağırlığını da çıkarmana yardımcı olur.

  4. Digital Scale 玩笑

    Digital Scale 玩笑

    Bir çeşit sanal terazi olan Dijital Scale, yemek yaparken baharat gibi küçük ölçekli malzemeleri ölçüsünde eklemeyi seviyorsan oldukça işine yarayabilir. Ölçüm için Android akıllı telefonunun ekranını kullandığından dikkatli olmalısın. Gerçek ağırlık için kap ağrılığını da hesaplayabilir.

  5. Sensoscale Lite digital scale

    Sensoscale Lite digital scale

    Sensoscale Dijital Terazi, SENSODROID ürünleriyle birlikte kullanabileceğin bir sanal tartı uygulaması. Uygulama, tartma aparatı ile çalışır. Tartı aparatını kefe gibi kullanan uygulama, Bluetooth ile gelen verileri telefonundan öğrenmeni ve gerçek hassas ölçümler yapmanı sağlar.

Denemen Gereken En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları
Denemen Gereken En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları

Acıktın ama yemek yapmaya vaktin mi yok? Restorana gitmek yerine restoran ayağına gelsin! En iyi yemek siparişi uygulamaları ile acıktığında dilediğin lokantadan canının çektiği yemeği isteyebilirsin. Android hayatını kolaylaştıran önerilen sunuyor, keşfetmek için hemen oku! …