Android İçin En İyi Sanat ve Çizim Uygulamaları

en-iyi-çizim-uygulamaları

Senin için resim çizmek bir eğlence, hobi veya meslek olabilir. Sanatla uğraşanların zevkle kullanacağı en iyi çizim uygulamaları AndroidListe’de. Mobil cihazlarından şaheserler yaratmana imkan tanıyan en iyi Android uygulamaları listeledik, keşfetmek için hemen okumaya başla!

En İyi Çizim Uygulamaları ile Sanat

Mobil cihazlar, dijital sanatlara yeni bir boyut katıyor. Çünkü her an her yerde resim çizmek artık mümkün. Gelişmiş özellikleriyle neredeyse bilgisayardaki rakiplerini aratmıyor. Önemli olan içindeki yaratıcılığı çıkarabilmen.

Android cihazlarında kullanabileceğin en iyi çizim ve sanat uygulamaları için bir liste hazırladık. Bu uygulamaları parmağınla veya e-kalem ile kolaylıkla kullanabilirsin.

Sanat İçin En İyi Çizim Uygulamaları Listesi

Tablet veya telefonunda kullanabileceğin pratik uygulamaları bir araya getirdik. Kısaca listemize göz atalım. Resim severlerin oldukça beğeneceğin listemize geçelim.

Popüler çizim aracı ibis Paint X ile başlıyoruz. Sketchbook, mobil cihazını bir eskiz defterine dönüştürecek. MediaBang Paint, birçok fırça ve araç ile geliyor. PaperColor ile resim yapmak çok keyifli. PENUP, e-kaleminle eşsiz resimler çizmene imkan tanıyor.

En iyi çizim uygulamaları listemizdeki uygulamaları AndroidListe‘den indirebilirsin. En iyi avatar yapma uygulamaları listemizi inceleyerek sosyal ağlarında daha karizmatik olabilirsin.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Bizi Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. ibis Paint X

    ibis Paint X

    İbis Paint X7100 fırça, 79 filtre, 900 yazı tipi ve daha fazlasını bulabileceğin çok yönlü bir çizim uygulaması. Üstün özellikleri ile yaratıcılığını ortaya koyabilirsin. Manga dahi çizebilirsin. Yardıma ihtiyacın olursa öğretici videoları izleyebilirsin. Çizim esnasında video kaydı imkanı da sunuyor.

  2. SketchBook - draw and paint

    SketchBook – draw and paint

    SketchBook ile eskiz defterini her an yanında taşıyabilir, kara kalem çalışması yapabilirsin. Birçok farklı fırça, renk ve araç kullanabilirsin. Yüzlerce fırçayı kişiselleştirerek kullanabilir, %2500 oranında yakınlaştırabilirsin. Karıştırma modu ile katmanlar halinde daha detaylı çalışma fırsatı.

  3. MediBang Paint - çizim

    MediBang Paint – çizim

    MediBangfarklı platformlarda çalışıp eşitleyerek resim yapabileceğin, amatörler ve profesyonel çizerler için bulut destekli, eşsiz bir uygulama. Yüzlerce fırça, ton, arka plan ve daha fazlası ile kendi çizgi romanlarını ustalıkla oluşturabilirsin. Eserlerini yedekleme fırsatını da kaçırma.

  4. PENUP - Share your drawings

    PENUP – Share your drawings

    PENUP, e-kalem kullanarak eskizler ve çizimler yapabileceğin kullanışlı bir uygulama. Yaptığın çizimleri kolayca renklendirebilirsin. Çizimlerine temel olması açısından fotoğraflarını kullanabilirsin. Çizim aşamalarını kaydedebilir, nihai sonucu ve video arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

  5. PaperOne - Drawing board

    PaperOne – Drawing board

    PaperColor ile çizim yaparak sanat eserleri oluşturabilirsin. Yüzlerce renk, fırça ve stil seni bekliyor. Bir fotoğraf yükleyip saydam modda kullanabilir ve daha düzgün çizimler yapabilirsin. Çizim yapmayı öğrenebilir ve yeteneklerini geliştirebilirsin. Farklı boyama teknikleri kullanabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…