En İyi Alışveriş Uygulamaları ile Zamandan ve Paradan Tasarruf Et!

-en-iyi-alışveriş-uygulamaları

Alışveriş yapmayı seviyor ama çok vaktin yok mu ya da çarşıda, pazarda, markette gezmeyi sevmiyor musun? En iyi alışveriş uygulamaları ile tüm bu dertlerinden kurtul ve istediğin her şey bir tıkla kapına gelsin. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen okumaya başla!

En İyi Alışveriş Uygulamaları ile Her Şey Kapında

İnternetin yaygınlaşması, pandemi süreci derken online mağazalar giderek daha da popüler hale geldi. İlk başlarda elektronik eşyalar ve çeşitli ev araçları satılırken günümüzde internetten satılmayan bir şey neredeyse yok gibi.

Market ve pazar alışverişini dahi yapabilir, siparişlerini dilediğin yerden satın alabilirsin. Alışveriş siteleri aynı zamanda mobil dünyaya da açılmış durumda. Bu da internetten alışverişi daha kolay hale getiriyor. Çünkü akıllı telefon kullanmayan bulmak neredeyse imkansız.

En İyi Alışveriş Uygulamaları AndroidListe’de

Bugün, pek çok kullanıcı tarafından kullanılan sektöre yön veren en iyi alışveriş uygulamalarını AndroidListe’de senin için bir araya getirdik. Farklı özelliklere sahip bu uygulamalara yakından bakalım.

Türkiye’nin ilk online alışveriş mağazası Hepsiburada ile başlıyoruz. Market alışverişini kolaylaştıran Getir listemizde. Trendyol, kıyafetle başladı ama artık her türlü ürünü satıyor. İkinci el eşya alıp satmak için Letgo ideal. Araba ve ev satın almanı mümkün kılan Sahibinden ise son uygulamamız.

En iyi alışveriş uygulamaları listemizle ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. En iyi 5 kilo verme uygulaması ile sonbaharda da fit kal!

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Hepsiburada

    Hepsiburada

    Hepsiburada, 25 milyon ürünü ve binlerce satıcıyı bir araya getiren çevrimiçi alışveriş uygulaması. Evinden çıkmadan market alışverişi de dahil olmak üzere yüzlerce kategoride arama yapabilir, kampanyalara göz atabilir, istediğin ürünü satın alabilir ve kargo takibi yapabilirsin.

  2. getir

    getir

    Getir, süpermarkete gitmeden evinin her türlü günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceğin bir mobil alışveriş uygulaması. Markete gitmeye vaktin yoksa Getir kuryeleri vasıtasıyla ürünleri ister kapına istersen bulunduğun yere getiriyor. Artık yemek siparişi de verebilirsin.

  3. Trendyol - Hızlı ve Güvenli Alışverişin Yolu

    Trendyol – Hızlı ve Güvenli Alışverişin Yolu

    Çevrimiçi alışveriş uygulaması Trendyol ile yalnızca en moda kıyafet ve aksesuarları takip etmekle kalmaz, ihtiyacın olabilecek farklı kategorilerdeki ürünleri de sipariş verebilirsin. Moda trendlerini takip edebilir, butik mağazaları gezebilir ve indirimlerden yararlanabilirsin.

  4. letgo: El Eşya Alım & Satım

    letgo: El Eşya Alım & Satım

    letgo ile telefondan mobilyaya her türlü ikinci el eşyayı alabilir veya satabilirsin. Kategorilere ayrılmış binlerce eşya arasından istediğini kolayca bulabilir ve satıcısıyla irtibata geçebilirsin. Kullanmadığın eşyalarını satabilir, çevrendeki fırsatları keşfedebilirsin. Artık araba da alıp satabilirsin.

  5. sahibinden.com

    sahibinden.com

    Sahibinden.com binlerce gayrimenkul, araba ve eşya ilanı ile dilediğin sıfır veya ikinci el ürünü kolayca bulmanı sağlıyor. Tek yapman gereken sayısız kategori arasından ürünleri filtreler uygulayarak gözden geçirmek ve güvenli ödeme seçeneği ile beğendiğini satın almak.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…