Denemen Gereken En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları

yemek-siparişi-uygulamaları

Acıktın ama yemek yapmaya vaktin mi yok? Restorana gitmek yerine restoran ayağına gelsin! En iyi yemek siparişi uygulamaları ile acıktığında dilediğin lokantadan canının çektiği yemeği isteyebilirsin. Android hayatını kolaylaştıran önerilen sunuyor, keşfetmek için hemen oku!

En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları ile İstediğini Ye

Gelişen mobil teknoloji günlük hayatımızı da oldukça kolaylaştırıyor. En temel ihtiyaçlardan biri olan yemek gibi bir konuda Android harika online alışveriş seçenekler sunuyor. Evinin konforunda restoran lezzetinde yemekler yiyebilir, arkadaşlarınla partiler verebilir veya misafir ağırlayabilirsin.

Yemek siparişi uygulamaları sayesinde konumuna en yakın restoranları bulabilir, menülerini keşfedebilir ve kolayca sipariş verebilirsin. Bu uygulamalar sayesinde siparişinin durumunu takip edebilirsin. Sadece büyük şehirlerde yaşayanlar değil artık herkes cepten sipariş verebilir.

En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları Listesi

Eve, iş yerine ve okula yemek sipariş etmeyi kolaylaştıran en iyi Android uygulamalardan bir liste hazırladık. Bu uygulamalarla yeni lezzetler keşfetmenin yanı sıra fiyatları karşılaştırabilir, diğer kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsin. Kısaca listemize bakalım.

Yemek siparişi denildiğinde ilk akla gelen Yemeksepeti ile başlıyoruz. Yemek dağıtımına başlayan Getir listemizde. Pizza sevenler için Domino’s Pizza Türkiye. Kolayca sipariş verebileceğin bir diğer uygulama da Tıkla Gelsin. Bu alanda yeni hizmet vermeye başlayan Gofody Yemek ise oldukça iddialı.

Yemek siparişi uygulamaları listemize göz attıktan sonra zaman ve para tasarrufu için en iyi alışveriş uygulamaları listemizi de incele.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. Yemeksepeti

    Yemeksepeti

    Yemeksepeti ile her ne zaman acıkırsan en lezzetli yemekleri bulup adresine sipariş edebilirsin. KKTC’de ve Türkiye’nin 81 ilinde 50 binden fazla restorandan çevrimiçi yemek siparişi verebilir, indirimlerden yararlanabilir, kullanıcı yorumlarını okuyabilir ve siparişini takip edebilirsin.

  2. getir

    getir

    Getir, market ihtiyaçlarının yanı sıra yemek siparişi de verebileceğin bir mobil sipariş uygulaması. Getir Yemek sayesinde ev yemeklerinden hamur işlerine kebaplardan dünya mutfağına kadar birçok lezzeti kapına isteyebilir, ister kredi kartıyla ister kapıda ödeme yapabilirsin.

  3. Domino's Pizza Türkiye

    Domino’s Pizza Türkiye

    Dominos Pizza Türkiye, acıktığında pizza söyleyebileceğin resmi mobil sipariş verme uygulaması. Türkiye’deki 69 ilde 530 şube ile hizmet veriyor. Konumuna en yakın şubeyi bulup sipariş verebilir, pizzanı kişiselleştirebilirsin. Ayrıca kampanya ve indirimlerden de anında haberdar olabilirsin.

  4. Tıkla Gelsin®

    Tıkla Gelsin®

    Tıkla Gelsin, Burger King, Popeyes, Arby’s, Usta Dönerci, Sbarro, Usta Pideci ve Amasya Et Ürünleri gibi Türkiye’de sevilen restoran zincirlerinden yemek siparişi vermeni sağlıyor. Bu restoranların şubelerinin olduğu tüm illerde hizmet veriyor. Marka seçimi sonrası menüden dilediğini sipariş et.

  5. Gofody Yemek

    Gofody Yemek

    Gofody, şimdilik İstanbul ve Eskişehir’de hizmet veren bir yemek siparişi uygulaması. Siparişini önceden verip restoranda yiyebilir, gidip kendin alabilir veya kapına gelmesini isteyebilirsin. Siparişinin teslimatını takip edebilir, kolayca ödeme yapabilirsin. Sağlıklı beslenme tüyoları da cabası.

Denemen Gereken En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları
Denemen Gereken En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları

Acıktın ama yemek yapmaya vaktin mi yok? Restorana gitmek yerine restoran ayağına gelsin! En iyi yemek siparişi uygulamaları ile acıktığında dilediğin lokantadan canının çektiği yemeği isteyebilirsin. Android hayatını kolaylaştıran önerilen sunuyor, keşfetmek için hemen oku! …