Aralıklı Oruç ile Zayıflamanı (Intermittent Fasting) Sağlayacak En İyi Android Uygulamalar

aralıklı-oruç-ile-zayıflama

Fazla kiloların mı var? Bir türlü zayıflayamıyor musun? Dünyada popüler hale gelen Intermittent Fasting yani aralıklı oruç ile zayıflamayı dene. Bu konuda sana yardımcı olacak, yeni fikirler verecek ve diyetine sadık kalmanı sağlayacak en iyi android uygulamalar için hemen oku!

Aralıklı Oruç ile Zayıflamanı Kolaylaştıracak En İyi 5 Android Uygulama

Kilolarınla başın dertte mi ya da şekle mi girmek istiyorsun? Diyete nereden ve nasıl başlayacağını bilmiyor, başlasan bile istikrarlı devam edemiyorsan Android sana bu konuda da yardımcı olabilir.

Diyet konusunda son yıllarda adı sıkça duyulan aralıklı oruç belki de aradığın çözüm. Aralıklı oruç ile zayıflama nedir ve hangi uygulamaları kullanabilirsin, okumaya devam et.

Aralıklı Oruç (Intermittent Fasting) Nedir?

Aralıklı oruç bir diyet şekli değil, esasen bir beslenme düzeni. Belli öğünleri atlayıp bir süre aç kalıp yani bildiğin oruç tutup daha sonra tekrar ama ölçülü yemeye dayanıyor.

Farklı şekillerde yapılabiliyor. Mesela 16-8 yönteminde günün 16 saati oruç tutacak, hiçbir şey yemeyeceksin. Diğer 8 saatte de ölçülü yiyeceksin.

Aralıklı Oruç ile Zayıflama Uygulamaları

Aralıklı oruç ile nasıl zayıflayacağından emin değilsen beslenme düzenine riayet etmeni, kalori ve kilo kontrolü sağlayacak en iyi 5 Android uygulamayı listeleyelim.

Bu uygulamaların içeriklerinin bir kısmı İngilizce ancak Google Çeviri nasıl kullanılır makalemize bakarsan kolaylıkla anlayabilirsin.

Aralıklı Oruç uygulaması, Türkçe içeri ile ön plana çıkıyor.

BodyFast, kişisel bir aralıklı oruç diyeti sunuyor.

Zero Calories, diyetin sırasında seni takip ediyor.

Life Oruç Takipçisi ile arkadaşlarını da motive edebilirsin.

Zero Fasting Tracker ile hedeflerine sıkıca sarıl.

Aralıklı oruç ile zayıflama gerçekten işine yarayabilir. 2020’nin en iyi 5 Fitness uygulaması da sana destek olacaktır.

Konu ile ilgili farklı görüş veya önerilerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, yepyeni oyunlar keşfetmek için Android Hikayeler‘e göz at. Facebook sayfamızdan bizi takip et.

  1. Aralıklı Oruç - Oruç Takibi Zero Calories

    Aralıklı Oruç – Oruç Takibi Zero Calories

    Aralıklı Oruç, hızlı ve sağlıklı kilo vermen için tasarlanmış Türkçe içeriklere sahip bir uygulama. Başlangıç düzeyinden başlayarak herkese hitap ediyor. Hedeflerine uygun haftalık bir program seçebilir, ilerlemeni izleyebilirsin.

  2. BodyFast Intermittent Fasting

    BodyFast Intermittent Fasting

    BodyFast, sana özel aralıklı oruç koçun olacak. Formda ve sağlıklı kalman için 50’den fazla yöntem sunuyor. Oruç geçmişini, ilerleyişini takip ediyor, bildirimler sunuyor. Aralıklı oruç hakkında detaylı bilgiler alabilir, başarı kupalarınla motive olabilirsin.

  3. Zero Calories - fasting tracker for weight loss

    Zero Calories – fasting tracker for weight loss

    Zero Calories, kilo vermene yardımcı olacak istatistiki bilgiler tutuyor. Oruca başlama süreden itibaren vücut ölçülerini, vücut yağ oranını, keton ve şeker seviyesini takip ediyor. Diyetin başlama ve bitiş süreleri için bildirimler gönderiyor.

  4. LIFE Fasting Tracker

    LIFE Fasting Tracker

    Life Oruç Takipcisi, tek başına motive olamayanlar için ideal. Aralıklı oruç tutma ile zayıflamayı arkadaşlarla birlikte keyifli hale getiriyor. Yağ yakma, incelme oranını, keton ve şeker seviyesini takip edebilirsin. Azmini göstermek için gruplarda arkadaşlarına meydan okuyabilirsin.

  5. Zero - Fasting Tracker

    Zero – Fasting Tracker

    Kullanımı kolay ve ücretsiz bir uygulama olan Zero, 5 aralıklı oruç yöntemi ile bir de özelleştirilebilir program öneriyor. Günlük etkinliklerini kaydedip başarıların için ödüller alabilirsin. Kilo verme sürecini takip edebilir, uzmanlarca yazılan makalelerle kendini geliştirebilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…