En İyi Fitness uygulamaları ile Evde Egzersiz Yap

en-iyi-fitness-uygulamaları

Salona gidemiyor ama evde spor yapmak mı istiyorsun? Evde spor yapmak için kullanabileceğin en iyi fitness uygulamaları burada. Salgın sürecini evde kalıp sağlıklı bir şekilde geçirmek atlatmak ve zinde kalmak için yararlanabileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku.

En İyi Fitness Uygulamaları ile Evde Spor Zamanı

Koronavirüs salgınının her yeri yeniden etkisine aldığı şu günlerde, haliyle vaktinin çoğunu evde geçiriyorsun. Hareketsiz bir yaşam sağlığın için zararlı olabilir.

Spor salonuna gitmekten çekiniyorsan zinde kalmak, kilo vermek için evde fitness egzersizleri yapabilirsin. Evde spor yapmanı sağlayacak en iyi fitness uygulamaları için beşli bir liste hazırladık.

En İyi Fitness Uygulamaları

Sağlıklı bir şekilde zayıflamanı ve evde form tutmanı sağlayacak hatta kas kütleni büyütecek egzersizlerin yer aldığı uygulamalar listemizde yer alıyor.

Kadınlara ve erkeklere özel geliştirilmiş kilo verme uygulaması listemizde. Ev Egzersizleri uygulaması ile ekipmana gerek duymuyor. Freeletics ile vücut ağırlığınla spor yapacaksın. Hem egzersizler hem beslenme önerileri bulanabileceğin MyFitnessPall oldukça kullanışlı bir uygulama.

Aralıklı oruç ile zayıflamanı sağlayacak en iyi uygulamaları hiç denedin mi? AndroidListe‘den uygulama indir, bu blog yazımızı sosyal ağlarından paylaş ve tabii ki Facebook sayfamızı takip et!

  1. Kadınlar için Kilo Verme Uygulaması: Evde Egzersiz

    Kadınlar için Kilo Verme Uygulaması: Evde Egzersiz

    Kadınlara özel bu fitness uygulaması ile yağ yakabilir, kilo verebilir ve forma girebilirsin. Öğreticiler eşliğinde 2-7 dakikalık hızlı egzersizler, HIIT antrenmanları sunuyor. Fiziksel özelliklerini göre egzersizlerin zorluk seviyesini seçebilir, en uygun program başlayabilirsin.

  2. Ev Egzersizleri - Ekipmansız

    Ev Egzersizleri – Ekipmansız

    Ev Egzersizleri, salona gitmene veya ekipmana gerek kalmadan evde kendi başına yapabileceğin egzersizler sunuyor. Hareketleri nasıl yapacağın videolarla anlatılıyor. Karın, göğüs, bacak ve kol kasları için sayısız egzersiz bulabilir, gelişimini izleyebilir, kas yapabilir hatta kilo verebilirsin.

  3. Erkekler için Kilo Verme Uygulaması - Zayıflama

    Erkekler için Kilo Verme Uygulaması – Zayıflama

    Erkeklere özel bu fitness uygulaması ile göbeğini eritebilir, evde yeninden forma kavuşabilirsin. Zorluk seviyesine göre farklı egzersiz setleri seçebilirsin. Ayrıntılı öğreticiler (görseller ve videolar) ile karın, bacak, kalça, kol ve göğüs kaslarını güçlendirebilir, yağ yakabilirsin.

  4. Freeletics – Extreme Fitness

    Freeletics – Extreme Fitness

    Freeletics uygulaması, spor yapmak için spor salonu ve ekipman gereksinimini ortadan kaldırıyor. Kişiselleştirilmiş HIIT antrenmanları sunuyor. Vücudun en büyük spor aletin. Yüzlerce egzersiz, sesli ve videolu öğreticiler var. Gelişimini takip edebilirsin.

  5. Calorie Counter - MyFitnessPal

    Calorie Counter – MyFitnessPal

    MyFintessPal, evde spor yapman için çoklu çözüm sunuyor. Günlük aldığın ve harcadığın kaloriyi takip edebilir, bir egzersiz planını oluşturabilirsin. Beslenmeni kontrol altına alır ve yakılan kalori miktarını izler. Attığın adımları, içtiğin su miktarını, hedeflerini kayıt altına alır.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması
Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et! …