Bilmen Gereken En İyi Sağlıklı Yaşam Tarzı Uygulamaları

en-iyi-sağlıklı-yaşam-tarzı-uygulamaları

Günlük hayatını kolaylaştıracak, sağlıklı alışkanlıklar edinmeni sağlayacak çözümler bugün AndroidListe’de. En iyi sağlıklı yaşam tarzı uygulamaları ile daha keyifli ve huzurlu zaman geçirebilirsin. Pratik önerilere sahip bu uygulamaları şimdi keşfetmek için okumaya devam et!

Sağlıklı Yaşam Tarzı Uygulamaları

Sağlıklı yaşam sadece beslenme ve spordan ibaret değil. Beden sağlığı, uyku düzeni, ruh dinliği gibi birçok önemli nokta da sağlıklı kalabilmemizi etkiler. Android beden ve ruh sağlığın için geliştirilmiş pek çok uygulamaya sahip.

Daha önce en iyi 5 kilo verme uygulamasını paylaşmıştık. Bugünkü listemizde muhteşem yaşam tarzı uygulamaları yer alıyor. Bu uygulamalarla beden ve ruh sağlığını koruyabilir, günlük hayatını bir düzene koyabilirsin.

Kullanabileceğin Sağlıklı Yaşam Tarzı Uygulamaları

Sağlıklı bir yaşam tarzı edinmene yardımcı olacak en iyi Android uygulamalardan bir liste hazırladık. Hayatını kolaylaştıracak bu uygulamaları kısaca tanıyalım.

E-Nabız uygulamasıyla beden sağlığınla ilgili tüm bilgileri tek elden kontrol edebilirsin. Meditopia ile doğru nefes alabilir ve ruhunu dinlendirebilirsin. Peapp ile özel günlerini takip edebilir, daha kolay hamile kalabilirsin. Fabulous ile günlük işlerini planlayabilir, hedeflerine ulaşabilirsin. Sleep Cycle ile daha kaliteli bir uyku düzenine sahip olabilirsin.

Bu muhteşem uygulamalarla ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Sağlıklı yaşam için beslenme de çok önemli. Besleyici ve lezzetli menüleri keşfetmek en iyi yemek siparişi uygulamaları listemizi de incele.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. E-Nabız

    E-Nabız

    Sağlık Bakanlığının resmi uygulaması e-Nabız ile bireysel sağlık kayıtlarını tutabilirsin. Hastanede yapılan tahlil sonuçlarına doğrudan erişebilir, yetkilendirdiğin tüm doktorların sonuçları ve diğer sağlık verilerini görmesini sağlayabilirsin. En yakın hastaneyi öğrenebilir ve randevu alabilirsin.

  2. Meditopia: Anxiety, Breathing

    Meditopia: Anxiety, Breathing

    Meditopia, özel programlar aracılığıyla meditasyon yapmayı öğreneceğin bir sağlık uygulaması. Bu sayede günün stresini atabilir, ağrı ve gerginliklerini hafifletebilir ve kolayca uykuya dalabilirsin. İlham verici sözler keşfedebilir, farkındalığını ve iç huzurunu artırabilirsin.

  3. Pepapp - Adet Takvimi

    Pepapp – Adet Takvimi

    Peapp regl döneminin takip edilmesini kolaylaştıran yapay zeka destekli bir takvim uygulaması. Belirtilere göre sürecin yakından izlenmesini sağlıyor. Bir sonraki dönemin ne zaman olacağını gösteriyor. Hamilelik için en uygun zamanı belirliyor. Kadın sağlığına dair makaleler yer alıyor.

  4. Fabulous: Motivate Me!

    Fabulous: Motivate Me!

    Fabulous, hedeflerine ulaşmana ve en önemlisi sağlıklı alışkanlıklar kazanmana yardımcı olacak bir motivasyon ve planlama uygulaması. Zayıflamak gibi kendine hedefler koyarak bu hedef doğrultusunda günlük işlerini planlamana yardım ediyor. Hedeflerini kolayca takip edebilirsin.

  5. Sleep Cycle alarm clock

    Sleep Cycle alarm clock

    Sleep Cycle ile en doğru zamanda tamamen dinlenmiş ve güne başlamaya hazır bir şekilde uyan. Bu akıllı çalar saat, uyku sürecini analiz ederek uykunun en yüzeysel, en hafif kısmında seni uyandırır. Daha zinde uyanmanı sağlar. Uyku döngün ile ilgili detaylı raporlar sunar.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması
Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et! …