Android’de bilmen gereken en iyi borsa uygulamaları

en-iyi-borsa-uygulamaları

Finans piyasalarını takip etmek ve hisse senedi yatırımlarını daha hızlı yönetmek ister misin? Android için geliştirilen en iyi borsa uygulamaları ile anlık piyasa verilerini takip ederek hisse performanslarını öğrenebilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et!

En iyi borsa takip uygulaması

Borsa takip uygulamaları; anlık fiyatlar, grafikler, analizler ve haberler gibi önemli özellikler sunar. Bu uygulamalar sayesinde portföyünü takip edebilir, hisse senetlerini inceleyebilir ve piyasa trendlerine göz atabilirsin.

Bu uygulamalar genellikle kullanıcı dostu arayüzleri ile anlık verileri başarılı bir şekilde sunar. Ayrıca anlık bildirimler ile piyasa hareketlerini takip etmene yardımcı olur. Mobil borsa uygulamaları sayesinde hisse senedi alım satım işlemleri yapmak dahi mümkün.

En iyi 5 Android borsa uygulaması

Mobil cihazlarınla yatırımlarına yön verebileceğin en iyi 5 Android uygulamayı listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den indirebilirsin. Önce uygulamaları kısaca tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • TradingView ile borsa topluluğuna katıl.
  • Investing.com Borsa ile yerel ve küresel piyasalardan haberdar ol.
  • Foreks Trader Canlı Borsa ile profesyonel analiz araçlarına eriş.
  • Canlı Döviz Borsa ve Altın ile serbest piyasayı ve borsaları yakından takip et.
  • Canlı Borsa: Hisse Senetleri ile alarmlar kur ve paranı yönet.

Görüşmelerini kaydetmek istiyorsan en iyi 5 çağrı kaydedici uygulama listemizi de incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. TradingView

    TradingView

    TradingView, finansal piyasaları takip etmek için kullanılan bir borsa uygulaması. Canlı grafikler, teknik analiz araçları, göstergeler gibi özellikler sunar. Hisse senetleri, Forex, kripto paralar gibi varlıkların fiyatlarını izleyebilir ve analiz yapabilirsin. Ayrıca fikir paylaşımı için sosyal bir platform sağlar.

  2. Finans Borsa Döviz Altın Hisse

    Finans Borsa Döviz Altın Hisse

    Mobil cihazlar için tasarlanan Investing.com Borsa, yerel ve küresel piyasalarla ilgili anlık veriler sunar. Canlı fiyatlar, grafikler, teknik analiz araçları ve haberler gibi özellikler sunar. Kapsamlı ekonomik takvim, özelleştirilebilir bildirimler, portföy yönetimi ve kullanıcı dostu bir arayüz sunar.

  3. Foreks Mobile

    Foreks Mobile

    Foreks Trader sayesinde hisse senetleri, endeksler, döviz kurları ve emtialar ile ilgili anlık verileri takip edebilirsin. Hızlı veri güncellemeleri ve profesyonel analiz araçları ile yatırımlarına yön vermeni kolaylaştırır. Şirketlerden haberler, kişiselleştirilebilir bildirimler ve portföy takibi sunar.

  4. Canlı Döviz -Ücretsiz Altın,Döviz Kuru,Dolar,Euro

    Canlı Döviz -Ücretsiz Altın,Döviz Kuru,Dolar,Euro

    Canlı Döviz – Borsa ve Altın uygulaması döviz kurları, borsa endeksleri ve altın fiyatları gibi anlık veriler sunar. Serbest piyasada oluşan döviz kurlarını ve altın fiyatlarını da takip etmeni sağlar. BIST dışında NASDAQ ve NYSE hisselerini takip edebilir, kendi portföyünü oluşturabilirsin.

  5. Canlı Borsa: Hisse Senedi Fiyatları ve Endeksler

    Canlı Borsa: Hisse Senedi Fiyatları ve Endeksler

    Canlı Borsa, Türk ve yabancı borsa verilerini özelleştirilebilir bir ana ekran ile anlık takip edebileceğin bir uygulama. Cüzdan ile kendi portföyünü oluşturabilir, borsa ve finans haberlerini okuyabilir, hisselerin için alarmlar kurabilir, gelişmiş veri analizi araçlarından yararlanabilirsin.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Küçük işletmeler için en iyi 5 e-fatura uygulaması
Küçük işletmeler için en iyi 5 e-fatura uygulaması

Serbest çalışan biriysen veya küçük bir işletmen varsa fatura kesmen gerektiğinde Android yanı başında. En iyi 5 e-fatura uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalarla kağıt israf etmeden fatura kesebilir ve müşterilerine gönderebilirsin. Detaylar için okumaya devam et…