Android’de oynaman gereken en iyi satranç oyunları

en-iyi-satranç-oyunları

Android’de biraz beyin jimnastiği yapmaya ve yeni taktikler öğrenmeye ne dersin? En iyi satranç oyunları listemizde harika uygulamalar seni bekliyor. Yapay zekaya ya da çevrim içi diğer oyunculara meydan okuyabileceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi mobil satranç oyunları

Kökeni çok eskilere dayan kralların oyunu satranç, her kuşaktan insanın severek oynadığı bir oyun. Akıl yürütme, hızlı karar verme gibi birçok zihinsel aktiviteyi gerektiren satranç, Android oyun dünyasında da oldukça popüler.

Android, maç yapmak için ikinci bir kişiyi bulma derdinden seni kurtaracak. Tek başına yapay zekaya karşı oynayabilir, yeni taktikler ve stratejiler geliştirebilirsin. İnternet sayesinde dünyadan farklı yerlerinden kendine dişli rakipler de bulabilirisin.

🎲 Klasik oyunları daha çok seviyorsan en iyi masa oyunları listemize göz atabilirsin.

5 en iyi Android satranç oyunu

Mobil oyuncuların en çok tercihi ettiği en iyi 5 satranç oyununu listeledik. Öncelikle listemizi kısaca tanıyalım. Detayları aşağıda bulabilir ve beğendiğin oyunları AndroidListe’den indirebilirsin.

  • Satranç – Chess Prince ile 10 aşamalı bir oyunda kendini test et.
  • Chess ile arkadaşına meydan oku.
  • SatrançChess.com ile tüm dünyadan oyuncularla kapışmaya var mısın?
  • Lichess ile farklı modlarda çevrimiçi satranç oynamanın keyfini yaşa
  • Satranç – ChessClub ile internetin olmasa bile oynamaya devam et.

🐄 Simülasyon türlerinden hoşlanıyorsan en iyi çiftçilik oyunları listemizi de incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Chess

    Chess

    Satranç, (Chess Prince) klasik oyunun mobil versiyonu. Çevrim dışı tek başına oynayabilirsin veya iki arkadaş aynı cihazda mücadele edebilirsiniz. İpuçları veren bir yardımcının yanı sıra 7 farklı tema, 2D ve 3D masa seçimi, 10 zorluk seviyesi sunuyor. İstersen oyunlarını kaydedebilirsin.

  2. Chess

    Chess

    Chess, satranç severlere 3D grafiklerle Android’de keyifli bir deneyim sunuyor. 2D seçeneğine de sahip. Oyunda 10 farklı seviye bulunuyor. Oyun esnasında ipuçları alabilirsin. Performansını değerlendirebilir, satranç tahtasını özelleştirebilirsin. Arkadaşınla iki kişi oynayabilirsin.

  3. Satranç - Oyna & Öğren

    Satranç – Oyna & Öğren

    Chess.com tarafından sunulan Satranç, milyonlarca oyuncuyla rekabet etmene imkan tanıyor. Kendini geliştirmen için dersler, videolar, egzersizler ve bulmacalar sunuyor. Çevrim içi turnuvalara katılabilir, dünyadan oyunculara meydan okuyabilir, satranç severlerden oluşan bir topluluğa üye olabilirsin.

  4. lichess • Free Online Chess

    lichess • Free Online Chess

    lichess, online satranç oynamak isteyenler için iyi bir alternatif. Her gün farklı insanlarla mücadele edebilir, oyun analizlerini inceleyebilir, eğitim amaçlı bulmacaları çözebilirsin. Bullet gibi farklı modlarda maç yapman mümkün. Kendi istatistiklerini inceleyebilir ve taktikler keşfedebilirsin.

  5. Chess Club - Chess Board Game

    Chess Club – Chess Board Game

    ChessClub Satranç, çevrim dışı yapay zekaya karşı oynayabileceğin bir oyun. 8 zorluk seviyesinin yanı sıra hamleleri geri alma, ipuçları gibi oyunu kolaylaştıran özelliklere sahip. Kaç maç kazandığını takip edebileceğin istatistikler sunuyor. 2D veya 3D taş seçimi yapabilir ve internet olmadan oynayabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi satranç oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi satranç oyunları

Android’de biraz beyin jimnastiği yapmaya ve yeni taktikler öğrenmeye ne dersin? En iyi satranç oyunları listemizde harika uygulamalar seni bekliyor. Yapay zekaya ya da çevrim içi diğer oyunculara meydan okuyabileceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Oynayabileceğin Çocuklar İçin Araba Yarışı Oyunları
Oynayabileceğin Çocuklar İçin Araba Yarışı Oyunları

Çocukların severek oynayacağı, keyifle zaman geçireceği mobil oyunlar mı arıyorsun? Çocuklar için araba yarışı oyunları bugün AndroidListe’de. Genç yaştaki Android kullanıcıları düşünülerek geliştirilmiş en iyi yarış oyunlarını listeledik. Keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Oynaman Gereken En İyi Android Çocuk Oyunları
Oynaman Gereken En İyi Android Çocuk Oyunları

Android telefon ve tabletlerden çocukları uzak tutmak çok zor. Çocukların daha keyifli ve güvenli zaman geçirmesini sağlayacak mobil oyunlar var. En iyi Android çocuk oyunları bugün AndroidListe’de seni bekliyor. Listemizi keşfetmek ve oyun indirmek için hemen okumaya başla! …