Android’de oynaman gereken en iyi çiftçilik oyunları

en-iyi-çiftçilik-oyunları

Toprakla uğraşmayı seviyor musun? Cevabın evetse basit mekanikleri ve eğlenceli grafikleri ile en iyi çiftlik oyunları sanal alemde de toprakla uğraşmana imkan tanıyor. Yetişkinler günün stresinden kurtulurken çocuklar da yeni şeyler keşfedecek. Listemiz için okumaya devam et!

En iyi çiftçilik oyunları

Kır hayatı birçok insanın ilgisini çekiyor. Doğanın içinde ekip biçmek ve hayvanlarla meşgul olmak birçok insan için bir dinlenme şekli. Tabii ki bunu bir meslek olarak idame ettiren ve geçimini sağlayan çiftçileri de unutmamak gerekir.

Gerçek dünyayı sanal aleme taşıyan mobil oyunlar çiftçilik işine de el atmış durumda ve çiftçilik oyunları oldukça popüler. Oynaması kolay olması ve keyifli saatler vadetmesi nedeniyle hem büyükler hem de çocuklar tarafından çok sık tercih ediliyor. Kim kendi meyve ve sebzelerini yetiştirmek istemez ki?

🗺️ Sanal dünyanın kapıları açan en iyi simülasyon oyunları listemize de göz atabilirsin.

En iyi 5 çiftçilik oyunu

Kendi çiftliğini kurup başına geçeceğin en iyi Android oyunlardan beşli bir liste hazırladık. Bu renkli dünyayı kısaca tanıyalım. Bahsedeceğimiz tüm oyunları AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebilirsin.

  • Hay Day ile hayalindeki çiftliği kur.
  • Township ile çiftçilik yapmakla kalmayacak şehrini de geliştireceksin.
  • Family Farm Adventure, macera dolu görevleri ile seni çok eğlendirecek.
  • Blocky Farm, pikselli dünyada kendine bir çiftlik kurman için fırsat sunuyor.
  • Farmington, tarım ve hayvancılığa ayrı bir heyecan katıyor.

🚓 Aksiyon sevenler, en iyi polis oyunları listemize mutlaka incelemeli!

Ücretsiz oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Hay Day

    Hay Day

    Hay Day, kendi çiftliğini kurup cennet bir köşeye çevireceğin oldukça eğlenceli bir oyun. Kendi topraklarında ekip biçmeye başlayacak, binalarını geliştirecek ve komşularınla alışverişe başlayacaksın. Ayrıca çiftliğinde farklı türlerden hayvanlar besleyebilir ve bakımlarını üslenebilirsin.

  2. Township

    Township

    Township, şehir kurma ve çiftçilik oyunlarını birleştiren iyi bir seçenek. Hayalindeki şehri ve çiftliği artık kurabilirsin. Şehrini ve fabrikalarını büyütürken ekin ekmeye ve hasat toplamaya devam edeceksin. Çiftçiliğe dayalı bir ekonomi modeli seçebilir ve uygun yatırımlar yaparak şehrinin çehresini değiştirebilirsin.

  3. Family Farm Adventure

    Family Farm Adventure

    Family Farm Adventure, birçok zorlu görevin yer aldığı, eğlenceli bir çiftçilik oyunu. Bir çiftlik kurup geliştirmenin yanı sıra gizemli bir adayı da keşfetmelisin. Yabani hayvanlar, antik eserler ile çiftliğini zenginleştirmeli, yeni dekorasyon ögelerinin kilidini açmalısın. Ekinlerini ve hayvanlarını hiç ihmal etme!

  4. Blocky Farm

    Blocky Farm

    Minecraft benzeri pikselli grafiklere sahip bir çiftliğe sahip olmak ister misin? Blocky Farm, tam da bu. Kendi çiftliğini yönetecek, tarım araçları kullanacak, kasabaya inecek, balık tutacak, ahırını geliştirecek ve komşularınla ilişkiler kuracaksın. Oyunu 60 FPS olarak akıcı bir şekilde çevrim dışı oynayabilirsin.

  5. Farmington: iyi çiftlik oyunu

    Farmington: iyi çiftlik oyunu

    Farmington, köy hayatını yeniden keşfedeceğin, bahçenle ve hayvanlarınla ilgilenmen gereken bir çiftçilik oyunu. Yeni topraklar keşfedip buraları tarım ve hayvancılık yaparak geliştireceksin. Yollar, binalar, dükkanlar, inşa etmek suretiyle yeni insanların gelmesini sağlayacak ve zenginleşeceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …