Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

en-iyi-roblox-oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

Roblox’taki en iyi oyunlar

Bir tür sandbox, sanal alan, oyunu olan Roblox, tüm dünyada büyük ilgi görüyor. Geliştiricilere kendi oyunlarını platforma ekleme imkanı sunuyor. Bu sayede arkadaşlarınla veya dünyadan diğer oyuncularla rekabet edebileceğin farklı türlerde sayısız seçenek sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunlardan birkaç örnek verelim.

1. Cheese Escape

Cheese Escape, aslında eğlenceli bir korku oyunu. Peynirden yapılmış bir labirentten çıkış yolu bulmalı, seni öldürmeye çalışan peynirlerden ve devasa bir fareden kaçmalısın. Ayrıca görevleri tamamlamalı, peynir parçalarını ve kapı anahtarlarını bulmalısın.

2. Pamuk Obby

Bir parkur oyunu olan Pamuk Obby, stresten uzak sakin bir oyun arayanlar için ideal. Rengarenk dünyası oldukça ilgi çekici. Engelli parkurlardan hoşlanıyorsa bolca zaman geçirebileceğin bir oyun. Oyunun farklı haritaları da mevcut.

3. Anime Champions Simülatörü

Animeyi sevenler için Anime Champions Simülatörü, bir dövüş oyunu. Dragon Ball Z gibi popüler olmuş birçok anime ve mangadan onlarca dövüşçüyü bir araya getiriyor. Seçtiğin karakterinle galaksiyi keşfedecek ve güçlü düşmanlarla çarpışacaksın.

👯 Eşleştirmeleri seviyorsan en iyi Mahjong oyunları listemize göz at!

En iyi Roblox benzeri oyunlar

Açık dünya oyunlarını seviyor, bolca macera yaşamak ve eğlenmek istiyorsan diğer Roblox benzeri oyunları deneyebilirsin. Bu oyunları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Önce listemizi kısaca tanıyalım daha sonra detayları paylaşalım.

  • PK XD ile devasa bir sanal dünyada maceralara dal.
  • Minecraft, kendi dünyanı yaratma fırsatı sunuyor.
  • Block City Wars, piksel dünyasının eğlenceli FPS’i.
  • Fancade çok eğleneceğin ilginç bulmacalara sahip.

⚒️ Alternatif olarak Roblox benzeri en iyi RPG oyunlar listemizi de incele.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. PK XD

    PK XD

    Roblox’a oldukça benzeyen PX XD, kendi karakterini seçip sanal dünyalara dalacağın eğlenceli bir oyun. Avatarını, aksesuar ve kıyafetlerle özelleştirebilir, oyunun açık dünyasında kendi evini inşa edip dekore edebilirsin. Diğer oyuncularla tanışıp sohbet edebilir ve birlikte mini oyunlar oynayabilirsin.

  2. Minecraft

    Minecraft

    Minecraft ile piksellerden oluşan sonsuz bir dünyada yaratıcılığını gösterecek veya hayatta kalmak için savaşacaksın. Düşmanlarını yenmek için çeşitli silahlar yapacak, yaşamak için binalar inşa edecek ve kaynaklar bulacaksın. Modlar, haritalar, eklentiler ve kaplamalar ile sonsuz bir eğlence vadediyor.

  3. Block City Wars + skins export

    Block City Wars + skins export

    Block City Wars, GTA ile Minecraft’ı birleştiriyor. Mafya için çalışabilir, hayatta kalmak için zombilere karşı çok oyunculu savaşlara katılabilirsin. Mafya babalarını ele geçirecek, tüm rakiplerini yok edeceksin. Devasa bir şehri keşfedecek, araba yarışlarına katılacaksın.10 benzersiz haritada PvP  modunda diğer oyuncularla da kapışabilirsin.

  4. Fancade

    Fancade

    Fancade, izometrik görünüme sahip arcade oyunların yer aldığı bir koleksiyon. 100’den fazla mini oyun ve binlerce seviye var. İlginç bulmacalar yer alıyor. Kimi oyunda zaman, kimi oyunda zeka ve biraz da şans gerekiyor. Bazen yolunu bulmaya çalışacak bazen de zorlu tepeleri aşmaya çalışacaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…