Android’de oynaman gereken en iyi bağımsız oyunlar (indie games)

en-iyi-bağımsız-oyunlar

Mobil oyun oynamayı seviyor musun? Oyun dünyasının gizli kalmış hazinelerini keşfetmek ister misin? O zaman en iyi bağımsız oyunlar listemizi mutlaka incelemelisin. Büyük markalara kafa tutan bu oyunlar seni de cezbedecek. En güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi indie oyunlar

Indie, İngilizce “independent” kelimesinden türetilmiş bir kısaltma ve bağımsız anlamına geliyor. Oyun dünyasında ise indie games yani bağımsız oyunlar, ünlü oyun yapımcıları, büyük şirketler tarafından üretilen değil de daha ziyade şahıslar veya küçük ekipler tarafından oluşturulan oyunları ifade ediyor. Geliştiriciler, oyunlarını yaparken oldukça özgür kalıyor.

Günümüzde bağımsız oyunlar, sürükleyici hikayeleri, görsel kalitesi ve benzersiz oynanış dinamikleri ile ilgi odağı haline geliyor. Android’de birçok bağımsız oyun bulabilirsin.

En iyi bağımsız oyunlar listesi

Yüzlerce seçenek arasında boğulmaman için keyifle oynayabileceğin en iyi bağımsız oyunları senin için listeledik. Bu oyunları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Şimdi kısaca bu oyunları tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Alto’s Adventure ile Alplerin tepesinde kaymaya başla.
  • İyi Pizza Güzel Pizza oyununda en iyi pizzacı kimmiş göster.
  • #DRIVE, engellere takılmadan araba sürmen gereken bir yarış oyunu.
  • Cube Escape: The Cave’de bir mağaranın sırlarını keşfet ve kaçış yolunu bul.
  • Grimvalor’da, gözü kara bir savaşçı olarak önüne geleni hakla.

🎎 Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları listemizi de incele.

AndroidListe‘den ücretsiz, oyun, uygulama, tema ve APK indir, Android ile ilgili haberleri takip et. Bu yazıyı beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş onlar da yararlansın!

  1. Alto's Adventure

    Alto’s Adventure

    Alto’s Adventure, 2D bir dünyada güzel manzaralı Alp dağlarında snowboard yaparken engellerden de kaçman gereken bir koşu oyunu. Lamaları kurtarmalı, uçurumlardan atlamalı ve yaşlı dağlıları geçmelisin. Minimalist tasarıma sahip oyunu internetsiz oynayabilir ve snowboardunu özelleştirebilirsin.

  2. Good Pizza, Great Pizza

    Good Pizza, Great Pizza

    İyi Pizza Güzel Pizza, malum olduğu üzere bir pizza yapma oyunu. Şehirdeki en lezzetli pizzaları yapan bir restoranı işleteceksin. Müşterilerin istediği siparişleri zamanında yetiştirmek için elinden geleni yapacaksın. Rakiplerinde boş durmayıp senle uğraşacak. Bol malzeme tedarik etmeli, ekipmanlarını geliştirmeleri ve en iyi pizza ustası olmalısın.

  3. #DRIVE

    #DRIVE

    #DRIVE, arabanı çarpmadan mümkün olduğunca çok uzun süre, hızlı bir şekilde sürmen gereken yarış tipi bir sonsuz sürüş oyunu.70’li, 80’li yılların aksiyon filmlerinden ilham alınarak tasarlanan oyun, görsel açıdan oldukça tatminkar. Çokgen bir modellemeye sahip.

  4. Cube Escape: The Cave

    Cube Escape: The Cave

    Serinin efsanevi bölümlerinden (9) biri olan Cube Escape: The Cave, şaşırtıcı hikayesi ile seni kendine çekecek, bulmacalar içeren bir kaçış oyunu. Bu macerada gölün derinliklerine inecek, Vanderboom ailesinin sırlarını ortaya çıkaracak ve mağaradan kaçış yolunu bulacaksın.

  5. Grimvalor

    Grimvalor

    Grimvalor, aksiyon ve macera dolu bir RPG. Aslında bir tür hack and slash tarzında hazırlanmış platform oyunu. Fantastik bir dünyada kendi savaşçını seçecek, zindanlara dalacak ve önüne çıkan karanlık güçleri kesip biçeceksin. Kral Varol ile yüzleşmek için adım adım ilerleyeceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …