Android’de oynaman gereken en iyi polis oyunları

en-iyi-polis-oyunları

Polis olup suçluları yakalamak ya da trafik sıkışıklığını çözmek ister misin? En iyi polis oyunları sana bu fırsatı sunuyor. Yılmadan kötülerle mücadele edeceğin ve kimi zaman trafiği yöneteceğin en güzel Android oyunların yer aldığı listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi mobil polis oyunları

Aksiyonu bol polisiye türü içerikler her zaman ilgi uyandırıyor. Bu ilgi mobil oyun dünyası için de geçerli. Aksiyon, rol yapma, simülasyon, FPS gibi birçok unsuru taşıyan en iyi polis simülatörlerini inceledik ve harika bir liste hazırladık.

Bu oyunlar; polis arabası sürerek suçluları kovalamak, sokakları denetlemek, karakolu geliştirmek, illegal işleri engellemek, çetelerle mücadele etmek gibi farklı senaryolara sahip.

En iyi 5 polis oyunu

Basit oyunlardan grafikleriyle seni şaşırtacak olanlara kadar birçok alternatifi listemizde bulabilirsin. Öncelikle bu oyunları kısaca tanıyalım ardından detayları paylaşalım. Bu oyunları AndroidListe’den kolayca indirebilirsin.

  • Cop Duty Police Car Simulator’da sokaklara kanunun hükmetmesi için uğraş.
  • My Town: Polis, çocuklara polisliği sevdirecek bir oyun.
  • Polis Araba Oyunları, en iyi polis otomobillerini kullanma fırsatı sunuyor.
  • Police Rage: Polis Oyunu’nda tüm bölgeleri suçtan arındır.
  • Police Cop Simulator. Gang War ile polislik kariyerine başla.

🔫 Aksiyonu seviyorsan en iyi mafya oyunları listemize de göz at!

Ücretsiz oyun indirebileceğin AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Cop Duty Police Car Simulator

    Cop Duty Police Car Simulator

    Cop Duty Police Car Simulator, göz alıcı grafikleri ve oyun dinamikleri ile GTA’yı anımsatan ama kanunları koruman gereken bir polis oyunu. Siren sesini açıp polis arabası kullanacak, trafiği açacak, şehirdeki suçlu ve hırsızları yakalamaya çalışacaksın. Kısacası bir polis memuru olarak oynayacaksın.

  2. My Town: Police Station

    My Town: Police Station

    My Town: Polis, küçük yaştaki oyun severlere hitap eden, oynaması kolay ve rengarenk grafiklere sahip bir simülasyon. Şiddet içermeyen bu oyunda şehri korumak için devriye atacak, kötü adamları yakalayacak, karakolda görev alacak, köpek eğitmek gibi farklı görevleri yerine getireceksin.

  3. Polis karayolu kovalamak içinde Kent - Suç Yarış O

    Polis karayolu kovalamak içinde Kent – Suç Yarış O

    Polis Araba Oyunları, hız tutkunları için tasarlanmış bir kovalamaca oyunu. Suçluları yakalamak için en iyi polis otomobillerin kullanacak, trafiğe takılmadan suçluları yakalamak için sürüş becerilerini sergileyeceksin. Kimi zaman kaçan arabaları durdurmak için çeşitli silahlar kullanacaksın.

  4. Police Rage: Cop Game

    Police Rage: Cop Game

    Police Rage, basit ama eğlenceli grafiklere sahip aksiyon dolu bir polis oyunu. Hırsızların ve diğer tehlikeli suçluların peşine düşecek, onları yakalamak için araba ve silah kullanacaksın. Polis merkezini geliştirecek, bir bölgeyi suçtan arındırdığında yeni bölgelerin kilidini açabileceksin.

  5. Police Cop Simulator. Gang War

    Police Cop Simulator. Gang War

    Police Cop Simulator. Gang War, karakterini özelleştirebileceğin ve suçlularla çatışmalara gireceğin bir aksiyon oyunu. Acemi bir polis olarak başlayıp görevleri tamamladıkça rütbe alacaksın. Yayaları ve sürücüleri denetleyecek, illegal şeylerin satışını engelleyecek, yasa dışı tüm işleri önleyeceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …