Android’de oynaman gereken en iyi mafya oyunları

en-iyi-mafya-oyunlari

Aksiyon ve macera dolu oyunlarını seviyorsan işte sana farklı bir dünyanın kapısını aralama fırsatı! En iyi mafya oyunları ile yeraltı dünyasına dalacak, illegal işler yapacak ve sokaklara hakim olmak için savaşacaksın. En iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi mafya oyunları mobil dünyada

İllegal hayatların yaşandığı yeraltı dünyası birçok dizi ve filme ilham olurken oyunlara etkisi de bir hayli fazla. Mafya olarak nitelendirilen suç çetelerinin mücadelelerini konu alan ve bu minvalde geliştirilmiş pek çok oyun bulunuyor. GTA bu türün efsanelerinden biri.

Bu tür oyunlar farklı temalara sahip olsa da benzer özellikler taşıyor. Rol yapma, strateji, FPS gibi birçok unsuru da bir araya getiriyor. Sokakları ele geçirmek için çetelere liderlik etmeli, rakiplerine meydan okumalı ve verilen zorlu görevleri yerine getirmen gerekiyor.

🌍 Özgürce hareket edebildiğin oyunlardan keyif alıyorsan en iyi Android açık dünya oyunları listemize göz atabilirsin.

En iyi 5 mafya oyunu

Android cihazlarında oynayabileceğin en iyi 5 mafya oyununu listeledik. Bu oyunları AndroidListe’den indirebilirsin. Önce kısaca tanıyalım, ardından detayları paylaşalım.

  • Mafia City oyununda en güçlü mafya babası olmak için stratejik düşün.
  • Vegas Gangsteri – mafia oyunu ile ortalığı karıştıran bir gangsterin yerine geçeceksin.
  • The Grand Mafia’da tüm sokaklara hakimiyet kur.
  • Idle Mafia – Zengin Müdür oyununda illegal yollardan zenginleşmenin yoluna bak.
  • The GodFather: Family Dynasty ile kendi suç şehrini kur.

🐈 Tüylü dostlarımızı çok seviyorsan en iyi sanal evcil hayvan oyunları listemizi incele.

En iyi oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Mafia City

    Mafia City

    Mafia City ile yeraltı dünyasını dalacak, en güçlü mafya babası olmak için stratejiler belirleyeceksin. Bu strateji oyununda sıradan bir suçludan korkulan bir mafya liderine dönüşmek için elinden gelen her şeyi yapacaksın. Haraç toplayacak, mıntıkanı genişletecek ve rakiplerinle baş edeceksin.

  2. Vegas Gangsteri

    Vegas Gangsteri

    Vegas Gangsteri, vurdulu kırdılı oyunları seviyorsan elinden düşmeyecek bir mafya oyunu. Suçun hüküm sürdüğü Las Vegas sokaklarında çetelere karışıp bir gangster olacak ve ortalığı birbirine katacaksın. Bu açık dünyada verilen görevleri tamamlayacak ve sokak savaşlarına katılacaksın.

  3. The Grand Mafia

    The Grand Mafia

    The Grand Mafia, ayrıntılı grafikleri, özelleştirilebilir stratejileri ile ilgi uyandıran bir mafya oyunu. Oyunda lidersiz kalan ve dağılmış sokak çetelerini tekrar bir araya getirmen gerekiyor. En iyilerden kendi sokak çeteni kurup tüm illegal işlere el atmalı, savaşmalı ve en büyük patron sen olmalısın.

  4. Idle Mafia - Tycoon Manager

    Idle Mafia – Tycoon Manager

    Idle Mafia, adından da anlaşılacağı üzere suç ve mafya temalı bir tıklama oyunu. Sıfırdan başlayarak kendi imparatorluğunu kurma yolunda ilerleyeceksin. Çeteni kuracak, illegal mekanlar işletecek, yasa dışı ticaret yaparak zenginleşeceksin. Önüne çıkan tüm engelleri teker teker indireceksin.

  5. The Godfather

    The Godfather

    The GodFather, mafya temalı bir şehir kurma simülatörü. Başta küçük bir şehir kuracak ve giderek büyüteceksin ama para kazanmak için kirli işler yapacaksın. Mallara ve mülklere el koyacak, çetelerle anlaşacak ve kiralık katiller tutacaksın. Rakiplerinle iş birliği yapacak bazen de savaşacaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…