Android’de oynaman gereken en iyi sanal evcil hayvan oyunları

sanal-evcil-hayvan-oyunları

Hayvanları seviyor hatta evinde bakıyor musun? Sanal alemde de bir tane edinmek ister misin? O halde en iyi sanal evcil hayvan oyunları listemizi incele ve Android’de kendine yeni bir tüylü dost edin. Keyifli zaman geçirebileceğin oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!

Sanal evcil hayvan oyunları

90’lara damga vuran dijital anahtarlık şeklinde satılan sanal evcil hayvanlar vardı. Onunla ilgilenmen, oyunlar oynaman gerekiyordu. Yıllar sonra bu sanal hayvanlar, mobil dünyaya taşındı. Android telefonunda veya tabletinde sanal bir evcil hayvan edinebilirsin.

Bu sanal hayvanlar arasında sadece alışık olduğumuz tüylü dostlarımız yok. Sevimli canavarlara veya gerçek dünyada var olmayan şirin hayvanlara da sahip olabilirsin. Bu türde hazırlanmış en iyi oyunları listeledik.

Android’in en iyi sanal evcil hayvan oyunları

Beslenmesinden bakımına, sağlığından yavrulamasına kadar ilgileneceğin sevimli hayvanları edineceğin en iyi Android hayvan oyunlarını kısaca tanıyalım. Bu oyunları AndroidListe’den indirebilirsin.

  • Bubbu’da sevimli bir kedinin dünyasını keşfet.
  • Pou’da karakterini özelleştir, oyun odalarına dal.
  • My Cat – Kedi Oyunu Tamagotchi’de sevimli bir yavru kediyi büyüt.
  • My Boo: Sanal Evcil Hayvanım ile yeni yaratıklar keşfet.
  • Hellopet ile bir sürü hayvana sahip çık.

🕹️ Oyun oynarken tek bir cihaza bağlı kalmaktan sıkıldıysan en iyi çapraz platform oyunları listemizi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK , tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Bubbu – My Virtual Pet

    Bubbu – My Virtual Pet

    Kedi oyunu Bubbu ile eğlenmeye ve yeni maceralara hazır mısın? Onu beslemeli, yıkamalı, giydirmeli, gezdirmeli ve dünyasını keşfetmelisin. Her an ilgine ihtiyaç duyar. Birlikte eğlenebileceğiniz ve etkileşiminizi artıracak 30 mini oyun içeriyor. Ödül olarak mama ve para kazanacaksın.

  2. Pou

    Pou

    Pou, tam bir sanal hayvan sayılmasa da ilgilenmen gereken sevimli bir yaratık. Onu beslemeli, temizlemeli ve onunla oyunlar oynamalısın. Pou’yu kendi zevkine göre kişiselleştirebilir, daha özel bir karakter oluşturabilirsin. Onunla birlikte mini oyunlar oynayabilir ve oyun odalarına katılabilirsin.

  3. My Cat - Virtual Pet | Tamagotchi kitten simulator

    My Cat – Virtual Pet | Tamagotchi kitten simulator

    My Cat’te sevimli bir kedi yavrusunu sahiplenecek, büyümesi için elinden geleni yapacak ve büyüyüşüne şahit olacaksın. Kendini stresli hissettiğinde onunla oynayıp rahatlayabilirsin. Mırıldamalarını dinleyebilir ve dokunuşlarına vereceği oldukça gerçekçi tepkilerini izleyebilirsin.

  4. My Boo - Your Virtual Pet Game

    My Boo – Your Virtual Pet Game

    My Boo, eğlenceli bir sanal evcil hayvan oyunu. Bildiğin hayvanlardan olmayan bu sevimli yaratıklar senden ilgi bekliyor. Onları sevmeli, beslemeli hatta özelleştirmelisin. 20’den fazla mini oyunla keyifli zaman geçirebilir, hayvanların için yeni eşyalar, kıyafetler ve aksesuarlar kazanabilirsin.

  5. Hellopet

    Hellopet

    Tek bir evcil hayvan sana yetmeyebilir. Hellopet, bakman gereken onlarca hayvanın olduğu bir barınak kurmana imkan tanıyor. Sahiplenilmeyi bekleyen sevimli tüylü dostları ekranında her an görebilirsin. Onlarla mini oyunlar oynayabilir ve diğer hayvanseverler ile onları paylaşabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …