Android’de oynaman gereken en iyi çapraz platform oyunları

çapraz-platform-oyunları.

Oyun oynarken arkadaşlarınla kapışmayı seviyor ama farklı cihazlara mı sahipsiniz? Bu durum artık engel değil. Android’de crossplay oynamak mümkün. En iyi çapraz platform oyunları için yeni bir liste hazırladık. Farklı türlerde popüler oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

Cross platform oyunlar

Oyun oynanabileceğin birçok platform bulunuyor: Xbox, Playstation, Nintendo, bilgisayar, mobil cihazlar. Bazı oyunlar sadece belirli platformlar için geliştirilirken bazıları tüm platformlarla uyumlu çalışıyor.

Günümüzde crossplay, farklı platformlardan bağlanıp aynı oyunu oynamak mümkün. Bu tür oyunlara çapraz veya cross platform oyunlar deniliyor.

Bilgisayardan, konsoldan ve mobil cihazlardan oyuna girip çok oyunculu olarak oynayabilirsin. Farklı bir platformdan giriş yaparak oyuna kaldığın yerden devam edebilirsin. Giderek yaygınlaşan crossplay için hem platformlar hem de geliştiriciler yeni seçenekler sunmaya devam ediyor.

En iyi çapraz platform oyunlar

Çapraz platform desteği sunan ve Android’de bulabileceğin en iyi oyunları listeledik. Listemizi kısaca tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Roblox ile farklı dünyalara dalmaya ve eğlenmeye hazır mısın?
  • PUBG Mobile ile hareket halindeyken dahi rakiplerini indirmeye devam et.
  • Genshin Impact ile fantastik bir evrene adım at ve her yerden ulaş.
  • Legends of Runeterra’da en doğru kartı seç.
  • Old School RuneScape ile maziye geri döneceksin.

Bilimkurgu oyunlarını seviyorsan en iyi cyberpunk oyunları listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. ROBLOX

    ROBLOX

    Roblox, hayal ettiğin her şeyi yapabileceğin, yaratıcılığı ve paylaşmayı teşvik eden sanal bir evren sunuyor. Macera dolu yüzlerce dünya vadediyor. Bu sanal evrende, kendi karakterini özelleştirip arkadaşların veya diğer oyuncularla bir araya gelip crossplay oyunlar oynayabilirsin.

  2. PUBG Mobile

    PUBG Mobile

    PUBG Mobile, 100 kişinin katılabildiği çok oyunculu Battle Royale türündeki en iyi oyunlardan biri. Crossplay oynarken daha eşit bir mücadele için mobil platformlar arası oynamak daha iyi. PC’den bağlanmak avantaj sağlar. Yeni sezonlar, haritalar, kaplamalar ve özelleştirme seçenekleri ile efsanevi bir oyun.

  3. Genshin Impact

    Genshin Impact

    Genshin Impact, giderek genişleyen bir açık dünyada geçen çapraz platform desteği sunan oldukça iddialı bir RPG.  Harika müzikler ve görsellerle fantastik evren Teyvat’ı keşfedeceksin. Mücadele ettikçe yeni karakterler kazanacak, yeteneklerini geliştirecek ve birçok gizemi ortaya çıkaracaksın.

  4. Legends of Runeterra

    Legends of Runeterra

    Legends of Runeterra, stratejik düşünmen gereken çapraz platform oynamaya imkan tanıyan bir kart oyunu. Toplaman gereken onlarca karttan 24 tanesini seçerek sırayla savaşacaksın. Kendi stratejini kullanarak düşmanlarını yenmelisin. Yetenekler edinmeli ve gücünü her seferinde artırmalısın.

  5. Old School RuneScape

    Old School RuneScape

    Old School RuneScape, Android’deki en iyi MMORPG’lerden biri. Çapraz platform desteği de sunan bu oyun klasik versiyonuna oldukça benziyor ve bilgisayar sürümünde hiç de geri kalmıyor. Birçok görev, zorlu bulmaca, eşsiz hikaye ve heyecan dolu maceralar seni bekliyor.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …