Oynaman gereken en iyi Android açık dünya oyunları

en-iyi-android-açık-dünya-oyunları

Özgürce dolaşıp eğlenebileceğin bir dünya mı hayal ediyorsun? Sanal da olsa birçok oyunda bu keyfi yaşayabilirsin. Bunun için en iyi Android açık dünya oyunları listemize göz atmalısın. Yeni bir dünyayı keşfederken zorluklarla mücadele edeceğin en iyi oyunlar için hemen oku!

Android için eni iyi açık dünya oyunları

Açık dünya oyunları oldukça ilgi uyandıran bir tür. Oyunda yaratılan evren tamamen parmaklarının ucunda ve dilediğin şekilde hareket edebilir ve keşfe çıkabilirsin. Oyunun özelliğine göre görevleri tamamlayabilir, zorlu rakiplere meydan okuyabilir veya hayatta kalmaya çalışabilirsin.

Kendi dünyanı yaratıp geliştireceğin sandbox türü oyunlarda bu gruba dahil edilebilir. Birçok farklı oyun türünü kapsaması nedeniyle mobil oyuncular tarafından da oldukça seviliyor.

En iyi açık dünya oyunları Android’de seni bekliyor

Mobil cihazlarında keyifle oynayabileceğin en iyi Android oyunlardan bir liste hazırladık. Şimdi listemizi kısaca tanıyalım.

  • Vegas Gansteri’den çete savaşlarına katılacaksın.
  • Pokemon Go’da çevrendeki Pokemonları bulmak için çaba sarfedeceksin.
  • Genshin Impact’te fantastik bir yolculuğa çıkacaksın.
  • Ark: Survival Evolved‘da hayatta kalmak için yeteneklerini geliştirmelisin.
  • Minecraft ile küplerin dünyasına kapı arala!

🏰 Strateji becerilerine güveniyorsan en iyi kule savunma oyunları listemizi şimdi incele.

En iyi oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Vegas Gangsteri

    Vegas Gangsteri

    Vegas Gangsteri, vurdulu kırdılı oyunları seviyorsan elinden düşmeyecek bir mafya oyunu. Suçun hüküm sürdüğü Las Vegas sokaklarında çetelere karışıp bir gangster olacak ve ortalığı birbirine katacaksın. Bu açık dünyada hikayeye uygun görevleri tamamlayacak veya sınavlara tabi olacaksın.

  2. Pokemon GO

    Pokemon GO

    Pokemon Go ile gerçek dünyada sokağa çıkıp bir Pokemon avcısı ve eğiticisi olacaksın. Koleksiyonunu büyütürken diğer oyuncularla da savaşabilirsin. Haritadan Pokemonları bulmaya çalışacak, çeşitli nesneleri toplayacaksın. Görevleri tamamlarken arkadaşlarınla iş birliği yapabilirsin.

  3. Genshin Impact

    Genshin Impact

    Genshin Impact, açık dünyada geçen ve gacha ögelerin taşıyan oldukça iddialı bir RPG.  Harika müzikler ve görsellerle fantastik evren Teyvat’ı keşfedeceksin. Mücadele ettikçe yeni karakterler kazanacak, yeteneklerini geliştirecek ve birçok gizemi ortaya çıkaracaksın.

  4. ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved

    Ark: Survival Evolved, hayatta kalma ve şehir kurma ögelerini birleştiriyor. Jura Çağı’nı yaşayan açık dünyada hayatta kalmak için dinozorlar, yağmacılar ve devrin diğer zorluklarıyla yüzleşeceksin. Barınaklar, çitler ve savunma hatları kurmalı ve silahlar bulmalısın.

  5. Minecraft

    Minecraft

    Minecraft ile küplerden oluşan sonsuz bir dünyada yaratıcılığını gösterecek veya hayatta kalmak için savaşacaksın. Düşmanlarını yenmek için çeşitli silahlar; yaşamak için binalar inşa edecek ve kaynaklar bulacaksın. Modlar, haritalar, eklentiler ve kaplamalar ile dünyanı daha renkli hale getirebilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…