Android’de oynaman gereken en iyi hayatta kalma oyunları

en-iyi-hayatta-kalma-oyunları

Amacı hayatta kalmak olan aksiyon ve macera dolu oyunları seviyor musun? Heyecanın dorukta olduğu, Android cihazlarında oynayabileceğin en iyi hayatta kalma oyunlarını senin için listeledik. Listemizdeki birbirinden iddialı survival oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!

 

En iyi hayatta kalma oyunları

Hayatta kalma oyunları, strateji, rol yapma gibi birçok oyun türünü ve mekaniğini içinde barındırdığından oldukça popüler. Bu tür oyunların basit bir amacı olsa da içerdikleri ögeler oyunu zevkli hale getiriyor.

Kıyamet sonrası yaşam, zombi istilası, ıssız bir adaya düşmek hatta Battle Royale gibi birçok senaryo üzerine kurulan survival oyunları mobilde de ilgi görüyor. Çünkü bu oyunlarda heyecan hiç bitmiyor.

🔫 Daha fazla heyecan istersen en iyi aksiyon oyunları listemizi şimdi incele.

 

En iyi survival oyunları listesi

Android cihazlarında severek oynayacağını düşündüğümüz oyunlardan bir liste hazırladık. Listemize kısaca bakalım:

  • Last Day on Earth: Survival’da, dünya kıyameti yaşarken sen yaşamanın bir yolunu bulmalısın.
  • State of Survival’da, zombilerin var olduğu bir dünyada yaşam mücadelesi ver.
  • Day R Survival’da, kıyamet sonrası ailenden geriye kalan varsa bulup kurtar.
  • Ark: Survival Evolved ile Jura Çağı’na merhaba de.
  • Survivor in Rainbow Monster ile lunaparkta eğlenceli bir kovalamaca seni bekliyor.

🤹‍♂️ Arkadaşlarınla oynayabileceğin en iyi ev partisi oyunlarını şimdi keşfet.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Last Day on Earth: Survival

    Last Day on Earth: Survival

    Last Day on Earth: Survial’da dünya son günlerini yaşarken hayatta kalmak için yiyecekten silaha kadar işine yarayacak pek çok şeyi bulmalı ve kendine barınak inşa etmelisin. Bunun için çevreni, yani oyun haritasını keşfetmelisin. Zombiler ile çatışmaya gireceksin. Karakterini özelleştirebilirsin.

  2. State of Survival

    State of Survival

    State of Survival‘da büyük bir salgın sonrası zombi felaketiyle karşı karşıya kalacak ve hayatta kalmak için mücadele edeceksin. Bunu yapmak için kaynaklar keşfedip kendi yerleşim yerini inşa edecek ve geliştireceksin. Diğer hayatta kalanlarla iş birliği yaparak zorlukların üstesinden geleceksin.

  3. Day R

    Day R

    Day R Survival, Rusya’da geçen bir hayatta kalma oyunu. 2700 farklı lokasyona sahip dev bir haritayı keşfedecek, hayatta kalmana yardımcı olacak yiyecek, giyecek, ilaç gibi nesneleri bulacaksın. Açlık, hastalık, şiddet, radyasyon, mutantlar ve acımasız düşmanlar ile mücadele edeceksin.

  4. ARK: Survival Evolved

    ARK: Survival Evolved

    Ark: Survival Evolved, hayatta kalma ve şehir kurma ögelerini birleştiriyor. Jura Çağı’nda hayatta kalmak için acımasız dinozorlar, yağmacılar ve çağın diğer zorluklarıyla yüzleşeceksin. Kahramanını özelleştir, barınaklar, çitler ve savunma hatları kur. Silahlar bul ve dinozorları evcilleştir.

  5. Survivor In Rainbow Monster

    Survivor In Rainbow Monster

    Survivor in Rainbow Monster’da lunaparka okulca düzenlenen bir gezide kaçırılan çocuğun yerine geçeceksin. Gökkuşağı Canavarı denen bir yaratıktan 5 gün boyunca kaçmalı ve nihayetinde hayatta kalmalısın. Grafikleri, karakterleri ile oldukça eğlenceli olan oyunun bağımlısı olacaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …