Oynaman gereken en iyi Android aksiyon oyunları

en-iyi-android-aksiyon-oyunları

Android cihazlarında heyecan dolu oyunları oynamaktan çok mu keyif alıyorsun? Bol eğlence ve adrenalin vadeden en iyi Android aksiyon oyunları için bir liste hazırladık. Basit ve zorlu görevlerin seni beklediği en güzel seçenekleri bir araya getirdik. Keşfetmek için hemen oku!

En iyi aksiyon oyunları Android’de seni bekliyor

Aksiyon oyunları, bilgisayar, konsol gibi birçok platformda oldukça popüler ve geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Ateş etme, kovalama, kaçma gibi birçok ögeyi içeren bu oyunlar, bol eğlence vadediyor.

Android’de görsel açıdan zengin oyunların yanı sıra basit ama aksiyon dolu seçenekler de yer alıyor. Bu oyunları geniş katılımlı olarak oynamak mümkün olduğundan daha rekabetçi bir ortam sunuyor.

🎮 En iyi online çok oyunculu online 5 PvP oyun listemize göz atarak internette kendine dişli rakipler bulabilirsin.

En iyi Android aksiyon oyunları listesi

Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi Android oyunları listeledik. Yıllardır bilinen oyunların yanı sıra yenilerini de ekledik. Listemizi kısaca tanıyalım.

  • Stumble Guys’ta, koca bir kaosun için elenmemek için her şeyi yapacaksın.
  • Garena Free Fire’da, hayatta kalmak için savaşmaya devam edeceksin.
  • Zombie Catcher’da zombi istilası altındaki bir dünyada maceraya çıkacaksın.
  • Hyper Front’ta nişancılık yeteneğini takımınla birlikte göstereceksin.
  • Call of Duty’de efsane haritalarda ölümüne mücadele yapacaksın.

En iyi Android aksiyon oyunları listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. En iyi bulut oyun uygulamaları listemizi inceleyerek favori oyunlarını şimdi Android’de oyna.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Stumble Guys: Multiplayer Royale

    Stumble Guys: Multiplayer Royale

    Stumble Guys, çevrim içi 32 oyuncuya meydan okuyacağın eğlenceli bir aksiyon oyunu. Tam bir kaos havasında geçen oyunda, engelleri aşmakla kalmayacak sona kalan kişi olmak için rakiplerini itip düşüreceksin. Haritadaki garip nesnelerden kaçarken rakiplerini elemek için her şeyi yapacaksın.

  2. Garena Free Fire: Kahramanlar

    Garena Free Fire: Kahramanlar

    Garena Free Fire, zorluklarla dolu bir adada, hayatta kalabilmek için rakiplerini yok etmen gereken bir aksiyon oyunu. Paraşütle atıldığın bir adada 10 dakika boyunca 49 kişiye meydan okuyacaksın. Dört kişilik bir takımda kurabilir, takımınla konuşabilir ve kaplamaları değiştirebilirsin.

  3. Zombie Catchers

    Zombie Catchers

    Zombie Catcher, dünyayı istila eden zombileri yakalayıp lezzetli içeceklere dönüştürmen gereken aksiyonu bol bir oyun. Dünyayı kurtarırken para kazanmaya başla. Envanterindeki silahları ve dron ordunu kullanarak zombilerin yerlerini keşfet. Ayrıca laboratuvarını geliştirmeyi de unutma!

  4. Hyper Front

    Hyper Front

    Hyper Front, 5’e 5 mücadele edeceğin stratejik düşünme ve keskin nişancılık becerilerini bir araya getiren aksiyon dolu bir FPS. Geleceğin dünyasında destansı kahramanlara sahip olabilir, karakterini özelleştirebilir ve geliştirebilirsin. Taktiksel savaşlarda rakiplerine kurşun yağdır.

  5. Call of Duty: Legends of War

    Call of Duty: Legends of War

    Call of Duty: Mobile, gerçek zamanlı çevrim içi, solo veya 5’e 5 takım halinde 100 oyuncuya karşı ölüm kalım mücadelesi vereceğin bir oyun. Farklı mod ve haritaların yanı sıra Battle Royale’de keskin nişancılık yeteneklerini sergileyebilir, özelleştirebileceğin silah ve ekipmanlarla kendini donatabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…