Clash Royale Benzeri Oyunlar: En İyi Çok Oyunculu Online 5 PvP Oyun

clash-royale-benzeri-oyunlar

Çok oyunculu online PvP oyunları seviyor musun? Clash Royale benzeri oyunlar ile hem arkadaşlarına hem de dünyadan diğer oyunculara meydan okuyabilirsin. Aksiyon, strateji veya kart gibi farklı türlerden en iyi 5 PvP oyunu senin için listeledik, keşfetmek için hemen okumaya başla!

Clash Royale Benzeri Oyunlar ile Online PvP

Daha önce en iyi Android strateji oyunları listesi paylaşmıştık. Bugün kart ve stratejiyi harmanlayan türünün en iyi örneklerinden biri olan Clash Royale hayranları için çok oyunculu online PvP oyunları paylaşacağız.

Kart savaşı yapacağın, iyi bir takım kurman gereken, kuleni savunmak ve saldırmak için iyi bir strateji geliştirmen gereken Clash Royale benzeri oyunlar arasından 5 tane seçtik. Bu oyunlar da en az Clash Royale kadar seni ekrana bağlayacak, çevrim içi büyük bir heyecan yaşayacaksın.

Online PvP için Clash Royale Benzeri Oyunlar Listesi

Farklı türlerden oyunlarda PvP heyecanını yaşaman mümkün. Akıllı hamleler yapman gereken, aksiyon dolu pek çok oyun mevcut. Bunlardan 5 tanesini listeledik.

3’e 3 savaş yapabildiğin efsane oyun Brawl Star ile başlıyoruz. Hearthstone’da kartları toplayıp desteni tamamlayacaksın. Legends of Runeterra’da kartlarını stratejik olarak kullanmalısın. Onmyoji Arena, en iyi MOBA oyunlarından biri. Badland Brawl’de rakibini yenmek için en iyi kombinasyonları kullanmalısın.

Clash Royale benzeri oyunlar listemizi aşağıda bulabilirsin. Android için en iyi futbol oyunları listemize de göz atabilirsin.

AndroidListe‘den oyun ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Brawl Stars

    Brawl Stars

    Brawl Star, üç dakikalık, 1’e 1, 2’ye 2 veya 3’e 3 oyun modları ile rakiplerine çevrim içi meydan okuyabileceğin keyifli bir oyun. Arenada rakipsiz olmak için süper yeteneklere sahip yeni savaşçılar edinebilirsin. Modlar, haritalar, görünümler ve savaşçılar sürekli güncelleniyor.

  2. Hearthstone

    Hearthstone

    Warcraft evreninden izler taşıyan Hearthstone, rakibinin destesine karşı kazanmak için en güçlü kombinasyonları oluşturman gereken bir kağıt oyunu. Rakiplerine karşı kartlarını seçerken en iyi stratejiyi belirlemelisin. Görev temelli tek oyunculu modda veya PvP oynayabilirsin.

  3. Legends of Runeterra

    Legends of Runeterra

    Legends of Runeterra, stratejik düşünmen gereken bir kart oyunu. Karakterler ile birlikte kart oyunları oynamak için League of Legends evrenine bir kez daha gir. Toplaman gereken onlarca karttan 24 tanesini seçerek sırayla savaşacaksın. Kendi stratejini kullanarak düşmanlarını yenmelisin.

  4. Onmyoji Arena

    Onmyoji Arena

    En iyi MOBA’lardan biri olan Onmyoji Arena, iyi bir strateji belirleyip rakip takımı yok etmen gereken dinamik bir oyun. 5’e 5 ve 3’e 3 maçları destekliyor. Bir Shikigami olan kahramanlarını oldukça dengeli bir şekilde geliştirmeli ve arenaya sürmelisin. Birçok oyun içi etkinliğe katılabilirsin.

  5. Badland Brawl

    Badland Brawl

    Badland Brawl, kendi kabileni kurup klon savaşçılar yapacağın ve rakibinin kulesine saldıracağın çevrim içi çok oyunculu bir oyun. Düşman kulelerine yıkmak için klonlarını bir sapan yardımıyla fırlatmalısın.Kule düşene dek olabildiğince çok hasar vermeye çalışmalısın.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…