Android İçin En İyi Futbol Oyunları ile Gol Kralı Ol!

android-için-en-iyi-futbol-oyunları

Tam bir futbol tutkunu musun? Sevdiğin oyuncularla maç yapmak ister misin? İşte sana büyük fırsat: Android için en iyi futbol oyunları. Sevdiğin takım ve futbolcularla yeşil sahalara çık, rakibini gole boğ ve galibiyet turu at. En iyi mobil oyunları keşfetmek için hemen oku!

Android İçin En İyi Futbol Oyunları

Futbol, tüm dünyada çok sevilen bir spor. Yeşil sahalardan bilgisayar ekranlarına ardından da mobil cihazlara taşındı. Futbol oyunları, 7’den 77’ye herkesin severek oynadığı mobil oyunların başında geliyor.

CONMEBOL ve EURO 2020 maçları hız kesmeden devam ederken bu heyecanın sen de mobil cihazlarında futbol oynayarak yaşayabilirsin. Android için en iyi futbol oyunları arasından 5 tanesini seçip bir liste hazırladık.

Android için En İyi Futbol Oyunları Listesi

Futbol yeteneğini konuşturabileceğin en popüler oyunlardan bir liste hazırladık. Listemizdeki oyunları kısaca tanıyalım, detayları sayfanın devamında bulabilirsin. AndroidListe hikayelerden futbol simülatörlerini inceleyip indirebilirsin.

Futbol denildiğinde ilk akla gelen FIFA Futbol ile başlıyoruz. Ezeli rakibi eFootball PES en çok oynanan oyunların başında geliyor. Mobil dünya için geliştirilen ve kısa zamanda çok sevilen Dream League Soccer listemizde. Soccer Super Star’da bir futbol yıldızına dönüşeceksin. Daha basit ama eğlenceli bir oyun arayanlar için Kafa Topu 2.

Android için en iyi futbol oyunları aşağıda sıraladık. İstersen oynaman gereken en iyi Android strateji oyunları listemize de bir bak.

AndroidListe‘den APK ve oyun indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. FIFA Football

    FIFA Football

    FIFA Futbol’da dünyanın en popüler liglerini, 550 takım ve oyuncularını bulmak mümkün. Sıra dışı grafikleri ve düzgün oyun mekanikleri ile öne çıkıyor. Tek başına oynayabileceğin gibi çevrim için tüm dünyadan oyunculara meydan okuyabilir ister teke tek (PvP) ister 11’e 11 maç yapabilirsin.

  2. eFootball PES 2021

    eFootball PES 2021

    eFootball PES, gerçekçi futbol simülasyonu. Oldukça iyi grafikleri, sıra dışı oyun mekaniği ve kontrolleri, takım oluşturma özelliği, çevrim içi veya yerel ağda çoklu oyuncu desteği ile öne çıkıyor.
    Takımın oyuncu dizilişini belirleyebilir ve istediğin an taktiğini değiştirebilirsin.

  3. Dream League Soccer 2021

    Dream League Soccer 2021

    Dream League Soccer’da 4000’den fazla oyuncu arasından kendi rüya takımını oluştur. Üst kümeye çıkmak için şampiyon olabilecek bir takım kurmalı ve maçları kazanmalısın. Menajerlik ögeleri de taşıyan oyunda takımını yönetmeli, futbolcu transfer etmeli ve takımına antrenman yaptırmalısın.

  4. Soccer Super Star

    Soccer Super Star

    Spor oyunları arasından Soccer Super Star ile futbol kariyerine başlayacak ve yeşil sahaların en gözde oyuncusu olmak için mücadele edeceksin. Kullanımı kolay kontrollere ve başarılı grafiklere sahip. Çevrim dışı oynayabilir veya çevrim içi turnuvalara katılabilirsin. Yeni oyuncuların kilidini açman da mümkün.

  5. Head Ball 2

    Head Ball 2

    Head Ball 2, serinin bu ikinci oyununda ünlü futbolcuları veya popüler karakterleri seçebilirsin. Karakterini geliştirebilir ve çeşitli aksesuarlarla özelleştirebilirsin. Kafan ve ayağınla birlikte yeteneklerini ve güçlendiricileri kullanarak gol atıp rakibini çevrim içi bire bir maçlarda yenmelisin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…