Android’de CONMEBOL ve EURO 2020 Maçları Nasıl İzlenir?

euro 2020 maçları

Tam bir futbol hayranı mısın? Avrupa Şampiyonası maçlarını kaçırmak istemiyor musun? CONMEBOL ve EURO 2020 maçları tüm heyecanıyla şimdi Android’de. Hareket halindeyken canlı maçları nasıl izleyeceğini ve kullanabileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

CONMEBOL ve EURO 2020 Maçları Şimdi Android’de

Futbol severlerin uzun süredir beklediği futbol turnuvaları haziran ayı itibarıyla nihayet başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen maçlarda takımlar tüm güçlerini ortaya koyuyor ve adım adım finallere doğru gidiliyor.

Sen de tam bir spor tutkunuysan canlı futbol maçları izlemeni, turnuvayla ilgili haberleri, son dakika gelişmelerini ve canlı skorları takip etmene yarayacak uygulamalar bugün AndroidListe’de!

EURO 2020 Maçları Nasıl İzlenir?

EURO 2020 Futbol Şampiyonası maçlarını canlı olarak yayımlama hakkı TRT’de. Canlı maçları TRT1 veya TRT Spor aracılığıyla kolaylıkla evden, İnternet’ten ve mobilden ücretsiz ve şifresiz olarak izleyebilirsin.

Android telefon veya tabletinde canlı maçları izlemek istiyorsan TRT İzle uygulamasını kullanabilirsin. Spor ve diğer maçları hakkında daha fazla bilgi almak istersen TRT Spor uygulamasını da indirebilirsin.

CONMEBOL Güney Amerika Futbol Şampiyonası’ndaki maçlar ise farklı yayıncı kuruluşlar tarafından gösterilmekte, maç öncesi hangi kanaldan izleyebileceğini öğrenebilirsin. En iyi 5 canlı TV uygulaması listemizi inceleyerek istediğin yazılımı bulabilirsin.

CONMEBOL ve EURO 2020 Maçları İçin Kullanabileceğin Uygulamalar

Maçları izlemek için TRT İzle’ye ihtiyacın olacak. Turnuvalarla ilgili gelişmeleri resmi ağızlardan öğrenmek için EURO 2020 Official ve CONMEBOL Libertadore uygulamalarını tercih edebilirsin. Goal.com ile turnuva ile ilgili haberlere, maç özetlerine ve yorumlara bakabilirsin. SofaScore ile canlı maç skorlarını takip edebilirsin.

EURO 2020 maçları ile ilgili uygulamaları aşağıda bulabilirsin. Spor gündemini takip etmek istiyorsan en iyi haber uygulamaları listemize de göz at.

AndroidListe‘den uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. TRT İzle

    TRT İzle

    TRT’nin resmi uygulaması TRT İzle ile kanalın hazırlamış olduğu tüm içeriklere erişebilirsin. Kanalları, TV programlarını, sevilen dizileri, canlı maçlarımobil cihazında canlı olarak izleyebilirsin. Yayın akışını takip edebilir, programlar hakkında bilgi alabilirsin. Muhteşem bir TRT Arşivi’ni de paylaşıyor.

  2. EURO 2020 Official

    EURO 2020 Official

    EURO 2020 Official, şampiyonanın resmi uygulaması. Turnuvayla ilgili gelişmeleri an be an takip edebilirsin. Fikstüre, maç skorlarına, puanlara, takımların ve oyuncuların detaylı istatistiklerine ulaşabilirsin. Maçlardan en güzel videoları izleyebilir, stadyumları keşfedebilir ve yol tarifi alabilirsin.

  3. CONMEBOL Libertadores

    CONMEBOL Libertadores

    CONMEBOL Libertadores, Güney Amerika Futbol Şampiyonası’nın resmi uygulaması. Turnuvayla ilgili en güncel bilgileri ve haberleri takip edebilir, favori takımınla ilgili özel fotoğraf ve videolara erişebilirsin. Takımlarla ilgili istatistikleri, fikstürü, maç sonuçlarını ve daha fazlasını bulabilirsin.

  4. Goal.com

    Goal.com

    Futbolla ilgili Türkiye’deki ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip edebileceğin Goal.com’un resmi uygulaması. Futbol ligleri, EURO 2020 ve diğer şampiyonlarla ilgili en güncel bilgileri bulabilir, maç özetlerine bakabilir, transfer haberlerine göz atabilirsin. Maçlarla ilgili birçok istatistik de sunuyor.

  5. SofaScore

    SofaScore

    SofaScore ile futboldan e-spora kadar dünyadan ve Türkiye’den farklı spor liglerinden maçları takip edebileceğin canlı skor uygulaması. EURO 2020 için gol bildirimlerini anında alabilirsin. Dünyadan ve yerel turnuvalardan maç sonuçları, takımlar ve maçlarla ilgili istatistikler ve çok daha fazlasını bulabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…