En İyi 5 Canlı TV Uygulaması ile Android’de Televizyon İzle

en-iyi-canlı-tv-uygulaması

Gittiğin her yerde televizyon izlemek istiyor, sevdiğin dizi ve programları kaçırmak istemiyor musun? En iyi 5 canlı TV uygulaması ile mobil cihazlarında televizyon izlemenin keyfini her an yaşayabilirsin. Kullanabileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

En İyi Canlı TV Uygulaması

İnternet ve mobil cihazlar televizyon keyfini her yere taşımanı sağlıyor. Durakta beklerken veya spor yaparken televizyon izlemeye devam edebilirsin. Canlı TV yayınlarını takip etmeni sağlayacak en iyi Android uygulamalar AndroidListe’de

En iyi canlı TV uygulaması olarak sayabileceğimiz beş yazılımı seçtik ve bir liste oluşturduk. Ücretsiz uygulamaların yanı sıra abone olman durumunda daha fazla hizmet alabileceklerin de listemizde.

En İyi 5 Canlı TV Uygulaması Listesi

Canlı TV uygulamaları için yerel çözümleri tercih ettik. Bu uygulamalar , Türk TV kanallarını ve bazı uluslararası kuruluşları içeriyor. Yayınları İnternet aracılığıyla takip edebileceğin için kablosuz ağları tercih etmen veya operatörüne göre uygun bir veri planı seçmende fayda var.

TV Plus, Vodafone TV ve Tivibu GO operatör destekli canlı televizyon kanallarını izlemeni sağlayan uygulamalar. TV İzle, televizyon kanallarını ücretsiz izlemeni sağlarken BluTV daha fazlasını sunan Netflix benzeri bir uygulama.

Listemizi uygulamalarla ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. IPTV izlemeyi tercih ediyorsan en iyi 5 IPTV uygulaması listemize göz atabilirsin.

AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Turkcell TV+

    Turkcell TV+

    Turkcell TV+ (TV Plus) Android cihazlarından en sevdiğin TV kanallarını, film ve dizileri HD kalitesinde izleyebileceğin bir mobil TV uygulaması. TV kanallarını canlı olarak izleyebilir, 24 saat geriye sarabilirsin. Spor ve eğlence kanallarının yanı sıra çocuklara özel içeriklere de bakabilirsin.

  2. Vodafone TV

    Vodafone TV

    Vodafone TV, Vodafone abonelerinin diledikleri yerden ve Android cihazlarından canlı televizyon kanallarını, dizi ve filmleri izlemeleri sağlayan bir TV uygulaması. Ulusal ve uluslararası yayın yapan Premium spor, dizi, film ve çocuk kanallarını izleyebilirsin. Smart TV‘inde de kullanabilir.

  3. TV izle - Canlı HD izle (Türkçe TV Kanalları izle)

    TV izle – Canlı HD izle (Türkçe TV Kanalları izle)

    TV İzle, canın sıkıldığında Türkçe yayın yapan ulusal yayınları mobil cihazlarından ücretsiz olarak izlemeni sağlayan bir uygulama. Tek ihtiyacın olan sabit bir İnternet bağlantısı. TV kanallarının yanı sıra özel sinema, belgesel ve dizi kanallarına da erişim sağlayabilirsin.

  4. D-Smart BLU

    D-Smart BLU

    BluTV istediğin zaman, dilediğin yerde yüzlerce film, dizi ve kanal arasından seçim yapıp izlemeni sağlıyor. 40’tan fazla popüler TV kanalını, reklam olmadan İnternet’ten canlı olarak izlemeni sağlıyor. Kategorilere ayrılmış TV kanallardan dilediğini izleyebilirsin.

  5. Tivibu

    Tivibu

    Turk Telekom tarafından sunulan eğlence uygulaması Tivibu GO ile mobil cihazların üzerinden 135’ten fazla yerli ve yabancı TV kanalını izleyebilirsin. Canlı yayınları durdurabilir, geri alıp tekrar izleyebilir veya kaldığın yerden devam edebilirsin. Spor, eğlence, haber ve çocuk kanallarını bulabilirsin.

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…