En İyi Haber Uygulamaları ile Android’de Gündemi Takip Et!

en-iyi-haber-uygulamaları

Dünyada ve Türkiye’de olup bitenleri merak ediyor haberleri takip ediyor musun? Son dakika gelişmeleri, en iyi haber uygulamaları ile Android’den bulabilir, gündemi takip edebilirsin. Farklı kaynakları tek elden okuyacağın en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

En İyi Haber Uygulamaları ile Gelişmeleri İzle

Android gazete okumayı, haberleri takip etmeyi sevenler için harika çözümler sunuyor. İş temposu ya da hayat telaşı içerisinde gündemden uzak kalmamanı sağlayacak uygulamalar mevcut. Hem dünyadaki hem de Türkiye’deki sıcak gelişmeleri anında öğrenebilirsin.

Bu uygulamalar sayesinde tek kaynaktan haber takip etmek yerine birçok farklı kaynaktan derlenmiş haberlere göz atabilirsin. Ayrıca ünlü yazarların makalelerine göz atma şansı da yakalayacaksın.

En İyi Haber Uygulamaları Listesi

Mağazada pek çok uygulama bulabilirsin. Ancak kullanmaktan keyif alabileceğin ve işlevsel en iyi uygulamaları bir araya getirerek bir liste hazırladık.

Dünyaca ünlü dijital dergi ve haber uygulaması Flipboard ile başlıyoruz. Dünyadan ve Türkiye’den son dakika haberlerini derleyen Google Haberler ile devam ediyoruz. Türkiye’nin en çok tercih edilen haber uygulaması Mynet Haber listemizde. Bundle, güvenilir bir haber kaynağı. Yerel haberleri de bulabileceğin Son Dakika Haberleri uygulamasını kullanabilirsin.

En iyi haber uygulamaları listemizi inceledikten sonra en iyi hava durumu uygulamaları listemize de göz atabilirsin.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında takipçilerinle paylaş!

  1. Flipboard

    Flipboard

    Flipboard, güncel haberler dahil olmak üzerek teknolojiden seyahate kadar pek çok içeriği dijital dergi formatında sunan bir haber uygulaması. Dünya çapından haberlerin yanı sıra Türkiye’ye özel içeriklere de sahip. Haber özetlerine ulaşabilir, ilgi alanlarına göre özelleştirebilirsin.

  2. Google Haberler: Dünyadan ve Türkiye'den Haberler

    Google Haberler: Dünyadan ve Türkiye’den Haberler

    Google Haberler, dünya çapında çeşitli gazete ve dergilerdeki içeriklere erişebileceğin bir haber okuyucusu. Haberler, kategorilere ayrılmış şekilde yer alıyor. İstediğin habere yer imi koyabilir ve makaleleri çevrim dışı okuyabilirsin. Manşetlere bakabilir, yeni kaynaklar keşfedebilirsin.

  3. Mynet - Haber Gündem Gazeteler

    Mynet – Haber Gündem Gazeteler

    Mynet Haber, dünyadaki ve Türkiye’deki son dakika gelişmeleri her an takip edebileceğin bir haber uygulaması. Spor, sanat, finans, magazin, politika gibi farklı kategorilerden haberler bulabilirsin. Gazete manşetlerini okuyabilir ve döviz, trafik durumu gibi günlük bilgileri alabilirsin.

  4. Bundle: Son Dakika Haber

    Bundle: Son Dakika Haber

    Bundle ile öne çıkan gündem maddelerine ve sıcak gelişmelere istediğin an bakabilirsin. Son dakika bildirimleri alabilir, görmek istediğin içerikleri düzenleyebilirsin. 18 farklı ülkeden haber okuyabilir, editör seçimlerine göz atabilir, daha sonra okumak için haberi kaydedebilirsin.

  5. Son Dakika Haberleri

    Son Dakika Haberleri

    Son Dakika Haberleri, adından da anlaşılacağı üzere en son gelişmeleri takip edebileceğin bir haber uygulaması. Farklı kategorilerde son dakika haberleri alabilirsin. Dünyadan önemli olaylara göz atmanın yanı sıra seçeceğin şehre göre yerel gündemi de takip edebilirsin. Sesli okuma yapabiliyor.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Küçük işletmeler için en iyi 5 e-fatura uygulaması
Küçük işletmeler için en iyi 5 e-fatura uygulaması

Serbest çalışan biriysen veya küçük bir işletmen varsa fatura kesmen gerektiğinde Android yanı başında. En iyi 5 e-fatura uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalarla kağıt israf etmeden fatura kesebilir ve müşterilerine gönderebilirsin. Detaylar için okumaya devam et…