Android İçin En İyi Hava Durumu Uygulamaları ve Widgetlar

en-iyi-hava-durumu-uygulamaları

Plan yaparken hava muhalefetine yakalanmak, sürpriz yaşamak istemiyor musun? En iyi hava durumu uygulamaları derdine deva olabilir. Android telefonunda kullanacağın bir hava durumu widgetı işlerini kolaylaştıracak. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!

Kullanabileceğin En İyi Hava Durumu Uygulamaları ve Widgetlar

Havanın nasıl olacağını bilmek, günlük işlerimizi kolaylaştırır. Bir yere gitmek, hafta sonu için plan yapmak hatta günlük kıyafet seçimizde dahi havayı kontrol eder, hava durumu tahminlerini izleriz.

Hava durumunu öğrenmenin ve kolayca takip etmenin yolu var: hava durumu uygulaması kullanmak. Günümüzün pek çok Android uygulaması aynı zamanda bir widgeta da sahip. Widget, Android ana ekranında doğrudan kullanabileceğin mini araçlar.

En İyi Hava Durumu Uygulamaları Listesi

Bugün hava koşullarını kolayca öğrenebileceğin hatta çeşitli uyarılar alabileceğin en iyi uygulamaları listeledik. Bu uygulamalar sayesinde yağış olasılıklarını, radar görüntülerini, rüzgarın şiddetini, fırtına olasılıklarını, günlük ve haftalık olarak öğrenebilirsin.

Wheather Channel’ın resmi uygulamasıyla canlı tahminlerini izleyebilirsin. Hava uygulaması ile 10 günlük tahminleri alabilirsin. Hava Durumu ve Radar uygulamasıyla radar görüntülerine dahi bakabilirsin. Hava Durumu Tahmini ile konumuna göre en doğru bilgileri bulabilirsin. AccuWeather ise en çok kullanılan uygulamalardan biri.

Listemize geçmeden önce sosyalleşmek için en iyi chat uygulamalarına da göz atabilirsin.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. The Weather Channel

    The Weather Channel

    Hava durumu tahminlerini ve bilgilerini gösteren popüler The Weather Channel ile saatlik 36 saatlik ve 15 günlük tahminleri görebilirsin. Rüzgar ve nemin dışında kar durumu, havadaki polen miktarı gibi detayları bulabilirsin. Widgetın yanı sıra minimalist bir tasarıma sahip.

  2. Hava

    Hava

    Smart-Pro’nun hava durumu uygulaması Hava ile saatlik ve günlük tahminleri alabilirsin. Konumunu veya seçeceğin şehri ana ekranına widget olarak ekleyebilir, her an takip edebilirsin. Yağmur, kar, fırtına gibi hava olaylarını, sıcaklığı ve diğer bilgileri grafik ve simgelerle gösteriyor.

  3. Hava ve Radar

    Hava ve Radar

    Hava Durumu ve Radar uygulaması kullanışlı bir widgeta da sahip. 15 güne kadar olan hava tahminlerini alabilirsin. Radarlara göz atabilir, deniz suyu sıcaklığını, UV indeksini, güneşin doğuş ve batış saatlerini öğrenebilirsin. Polen, fırtına, sel gibi erken uyarılardan faydalanabilirsin.

  4. Hava Durumu Tahmini

    Hava Durumu Tahmini

    Hava Durumu Tahmini uygulamasıyla yerel ve gerçek zamanlı en güncel hava durumu bilgilerine ulaşabilirsin. Saatlik, günlük ve 10 günlük tahminler sunuyor. Rüzgar, yağış olasılığı, nem, atmosferik basınç gibi hava durumu değişiklikleri hakkında bilgi sağlıyor.

  5. AccuWeather

    AccuWeather

    AccuWeather ile mobil cihazlarında detaylı hava durumunu öğrenebilirsin. Milyonlarca şehir ve bölge için saatlik en doğru tahminler sunuyor, buzlanma gibi hava uyarıları sağlıyor. Radar ve haritada hava durumunu kontrol edebilir, MinuteCast ile dakika bazlı yağış takibi yapabilirsin.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Ana Ekrana Saat ve Hava Durumu Widget Ekleme Nasıl Yapılır
Ana Ekrana Saat ve Hava Durumu Widget Ekleme Nasıl Yapılır

Saati ve hava durumunu cep telefonundan mı takip ediyorsun? Bu işte sana yardımcı olabilecek mini araçları denedin mi? Ana ekrana saat ve hava durumu widget ekleme düşündüğün kadar zor değil. Nasıl yapacağını farklı yöntemlerle anlatıyoruz. Öğrenmek için hemen okumaya başla! …