Android’de deneyebileceğin en iyi kişisel asistan uygulamaları

kişisel-asistan-uygulamaları

Verdiğin sesli talimatları yerine getirebilecek ve birtakım işlerini kolaylaştırabilecek birçok uygulamayı Android’de bulabilirsin. Kullanabileceğin en iyi kişisel asistan uygulamalarından bir liste hazırladık. Listemizdeki bu faydalı uygulamaları keşfetmek için okumaya başla!

Kişisel asistan uygulamaları

Android cihazlar her geçen gün gelişiyor ve verimlilik adına daha akıllı hale geliyor. Sanal asistanlar uzun bir süredir gündemde ve pek çok alternatif bulmak mümkün. Bu kişisel asistanlar, verdiğin sesli komutların birçoğunu anlıyor ve senin yerine yapabiliyor.

Cihazları çalıştırmak, hatırlatıcılar düzenlemek, yapılacaklar listesi oluşturmak ve çok daha fazlası bu yardımcılar sayesinde mümkün. Birçok üretici, telefonları ve diğer akıllı cihazları için kendi asistan uygulamalarını geliştirip kullanıcılara sunuyor.

En iyi kişisel asistan uygulamaları listesi

Play Store başta olmak üzere uygulama marketlerde yer alan en iyi araçları bir araya getirdiğimiz yeni bir liste hazırladık. Kısaca bu sanal asistanları tanıyalım.

  • Google Asistan, sesinle Android cihazlarını kontrol edebilirsin.
  • CEYD-A Sesli Asistan, Türkçe anlayıp konuşabilen bir yardımcı.
  • Amazon Alexa, Amazon cihazlarını Android’den yönetmeni sağlar.
  • DataBot Asistan: Yapay Zeka, öğrenme yeteneğine sahip.
  • Extreme – Voice Assistant, özçekim yapmanı dahi kolaylaştırır.

🔒 Telefonunun karıştırılmasından hoşlanmıyorsan en iyi 5 uygulama gizleyici ile buna bir dur demek için blog yazımızı şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Google Assistant

    Google Assistant

    Google Asistan, telefonunda kullanabileceğin sanal yardımcın. Google’ın sunduğu birçok hizmeti destekliyor. Sesli komutları kolayca anlar, sesle arama yapabilir, akıllı ev cihazlarını kontrol edebilirsin. Hatırlatıcı, alarm kurabilir, yol tarifi alabilir ve hızlı bir şekilde çağrı yapabilirsin.

  2. CEYD-A Türkçe Asistan

    CEYD-A Türkçe Asistan

    CEYDA-A Sesli Asistan, Türkçe komutları anlayan ve yerine getiren sanal bir yardımcı. Sesli komutlarla hava durumu, namaz vakitleri, piyasa verileri, haberler gibi günlük hayatını ilgilen birçok konuda bilgi alabilirsin. Çeviri yapıp seslendirmesini isteyebilirsin. Komut ve kurguları düzenleyebilirsin.

  3. Amazon Alexa

    Amazon Alexa

    Amazon Alexa, Fire ve Echo gibi bir Amazon cihazına sahipsen bunları Android’inden kontrol etmeni sağlıyor. İnternette arama yapabilir, akıllı ev cihazlarınla uyumlu çalışır. Alışveriş listeleri oluşturup yemek siparişi dahi vermek mümkün. Şarkı listeleri hazırlayarak istediğin her an dinleyebilirsin.

  4. DataBot Personal Assistant

    DataBot Personal Assistant

    DataBot, yapay zeka destekli bir kişisel asistan. Birçok platform ile uyumlu çalışır. Soru sorulduğunda farklı kaynakları araştırır ve bilgiler sunar. Sık ziyaret ettiğin sayfaları özetler halinde sunar. Özelleştirme seçeneklerinin yanı sıra sohbet botuna da sahip. Eğlenceli içerikler paylaşır.

  5. JARVIS

    JARVIS

    Extreme, eski adıyla Jarvis, sesli komutları anlayan kullanışlı bir asistan. Google’da arama yapabilir, haberleri bulup gösterir hatta selfie çekmene yardımcı olur. Bazı komutları düzenleyerek daha kolay öğrenmesini sağlayabilirsin. Çağrı yapabilir, kısa mesajları cevaplayabilir ve e-posta gönderebilir.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…