Android’de denemen gereken en iyi 5 uygulama gizleyici

en-iyi-uygulama-gizleyici

Kullandığın bazı uygulamaların bilinmesini istemiyor, meraklı gözlerden saklamak mı istiyorsun? Uygulama gizleyici kullanarak uygulamalarını herkesin görmesini engelleyebilirsin. Bu amaçla cihazında deneyebileceğin en iyi Android uygulamaları öğrenmek için hemen okumaya başla!

Uygulama Gizleyici ile gizliliğini koru

Telefonunu eline alanların uygulamalarını karıştırmasından hoşlanmıyor musun? Bunun için deneyebileceğin çözümler söz konusu. Bunlardan biri daha önce paylaştığımız gibi uygulama kilidi kullanmak. Bir diğeri ise uygulama gizleyici.

Uygulama gizleyici, mevcut uygulamayı maskeler, başka bir uygulama çatısı altında toplar, simgesini değiştirir veya parola ile korur. Örneğin bir hesap makinesi gibi görünen bir uygulama aslında diğer uygulamaların gizlendiği bir kasa olabilir.

En iyi 5 uygulama gizleyici listesi

Android uygulama mağazalarında birçok alternatif bulman mümkün. En iyisi olabilecek uygulama gizleyicilerden 5 tanesini seçtik ve bir liste oluşturduk. Şimdi kısaca listemizi tanıyalım.

  • Hyde App Hider, uygulama gizlemek için pratik bir araç.
  • Calculator Vault, hesap makinesi görünümlü bir gizleyici.
  • App Hider, uygulamaların için bir kamuflaj.
  • Hide it Pro, çok işlevli bir araç.
  • Hide Application Icon, uygulama simgelerini gözden kaybeder.

🤳🏻 Sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanıyorsan Android için en iyi video düzenleyici uygulamalar blog yazımızı şimdi incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Hyde App Hider: App to Hide Apps

    Hyde App Hider: App to Hide Apps

    Hyde, kullanımı kolay ve basit bir gizleyici. Gizlenmek istenen uygulamaları kendi içinde tutar ve erişim için desenli parola ile koruma sağlar. Ayrıca uygulama kendini de gizleyebilir bu sayede cihazda yüklü olduğu belli olmaz. Mesajatarlardan galeriye kadar her türlü uygulamayı gizler

  2. Calculator Vault : App Hider - Hide Apps

    Calculator Vault : App Hider – Hide Apps

    Calculator Vault, telefonunda bir hesap makinesi gibi görünen ancak aslında uygulamaları gizlemene yardımcı olan bir gizli bir kasa. Uygulama aynı zamanda video ve fotoğrafları gizlemeni sağlıyor. Başarılı yanlarından biri de uygulamaları klonlayarak çoklu hesaba imkan tanıması.

  3. App Hider - Hide apps

    App Hider – Hide apps

    App Hider, uygulamalarını gizlerken kendini de kamufle ediyor ve hesap makinesi gibi davranıyor. Doğru şifre girilmediği sürece gizli uygulamaları göstermiyor. Gizlediklerini uygulama çekmecesinden silebilirsin. Uygulamaları klonlama özelliğine de sahip. Fotoğraf ve videoları kolayca saklıyor.

  4. Hide Photos, Video-Hide it Pro

    Hide Photos, Video-Hide it Pro

    Hide it Pro, uygulama gizlemekten çok daha fazlasını sunuyor. Cihazındaki fotoğraf ve videoları da gizleyebiliyor. PIN ile koruma sağlayan uygulama, gizli kasa gibi de çalışıyor. Uygulama kendini bir ses açma kapatma aracı gibi tanıtıyor bu yüzden telefonu eline alan kişi hiçbir şey anlamaz.

  5. Hide App-Hide Application Icon

    Hide App-Hide Application Icon

    Hide Application Icon, uygulama simgesini başlatıcıdan kaldırıyor. Bu sayede gizlenen uygulamanın varlığından senin dışında kimsenin haberi olmuyor. DcLauncher ile uyumlu çalışan uygulama root gerektirmiyor. Gizlenen uygulamaları parola ile koruyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…