İndirmen gereken Android için en iyi video düzenleyici uygulamalar

en-iyi-video-düzenleyici-uygulamalar

Sosyal medyada video paylaşmayan artık yok gibi. Bunca videonun arasından öne çıkmak istiyorsan iyi bir video düzenleme uygulaması kullanmalısın. O halde en iyi video düzenleyici uygulamalar listemize mutlaka göz atmalısın. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

 

Android için en iyi video düzenleyici

YouTube ile başlayan video paylaşma ve izleme alışkanlığı, TikTok ve Instagram sayesinde artık yepyeni bir boyut kazandı. 2020’de günlük olarak 720.000 saat video paylaşılmış. Rakamlar inanılmaz. Bu rakamın her geçen yıl arttığını tahmin etmek güç değil.

Bu kadar videonun arasından sıyrılıp çok izlenmek için iyi bir düzenleyiciye ihtiyacın olabilir. Daha önce en iyi 5 TikTok video düzenleme uygulamasını paylaşmıştık. Bugün ise diğer ağlarda da kullanabileceğin uygulamalardan bir liste hazırladık.

 

Android en iyi 5 video düzenleme uygulaması

Videonu kesip kırpabileceğin, efekt ve filtreler ekleyebileceğin, müzik/ses ekleyebileceğin ve çok daha fazlasını yapabileceğin uygulamalardan 5 tanesini listeledik. Kısaca listemizi tanıyalım.

  • Kwai, video düzenleme araçlarına ve aynı zamanda kendi sosyal ağına da sahip.
  • CapCut, şablonları ile işini kolaylaştıracak.
  • CatCut, kısa videolarını saniyeler içinde işlemeyi vadediyor.
  • YouCut, basit ama işlevsel bir düzenleyici.
  • VivaVideo, göz alıcı klipler oluşturman mümkün.

💄 Ekranlara her daim çekici ve bakımlı çıkmak istiyorsan en iyi 5 güzellik kamerası listemizi şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Kwai - Beğendiğin Eğlenceli ve Trend videolar

    Kwai – Beğendiğin Eğlenceli ve Trend videolar

    Kwai, videoları düzenlemekle kalmıyor, diğer insanlarla paylaşabileceğin bir sosyal ağ da sunuyor. Videolarını kesip birleştirebilir, özel efekt ve çerçeveler kullanarak daha keyifli hale getirebilirsin. Slayt gösterileri hazırlayıp şarkılar ekleyerek video kliplere dönüştürebilirsin.

  2. CapCut - Video Editor

    CapCut – Video Editor

    CapCut, özellikle TikTok içerik üreticileri için hazırlanmış bir video düzenleyici. 4K dahil olmak üzere yüksek kaliteli kısa videolar oluşturmana imkan tanıyor. Düzenleme araçlarının yanı sıra efektler, gelişmiş filtreler, hazır şablonlar, ağır çekim, resim içinde resim gibi birçok özellik sunuyor.

  3. CatCut - Music Video Maker

    CatCut – Music Video Maker

    CatCut ile sosyal medyada paylaşmak için kendi videolarını oluşturabilirsin. Hazır şablonları temel alarak videolarını özelleştirebilirsin. Sihirli efektler, filtreler, farklı türlerde arka plan müzikleri, emoji ve çıkartmalar, montaj şablonları ve dahası var. Kendini karikatürize etmen mümkün.

  4. Video Trimmer

    Video Trimmer

    YouCut, kullanımı basit araçlarıyla videolarına profesyonel bir dokunuş katar. Zaman çizelgesi, kesme, kırpma, birleştirme, bölme, sıkıştırma, video geçişi, hız ayarı, efektler, filtreler, metinler ve çok daha fazlasını sunar. Kliplerine müzikler ekleyebilir, 4K 60 FPS olarak kaydedebilirsin.

  5. VivaVideo: Free Video Editor

    VivaVideo: Free Video Editor

    VivaVideo, sosyal medya söz konusu olduğunda oldukça popüler bir düzenleyici. Film şeridi sayesinde kesip çıkarma, birleştirme ve ekleme işlemleri kolaylaşır. 200’den fazla filtre, çok çeşitli efekt ve yazı tipleri içerir. Hızlı ve ağır çekim desteği sunar. Ücretsiz versiyonda videolara filigran ekler.

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…