En İyi 5 TikTok Video Düzenleme Uygulaması

tiktok-video-düzenleme-uygulaması

Bir viral haline dönüşmek, bol bol izlenip takip edilmek ister misin? Bunun yolu iyi videolardan geçiyor. En iyi 5 TikTok video düzenleme uygulaması, sana bu konuda yardımcı olabilir. Birbirinden iddialı videolar oluşturabileceğin Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

TikTok Video Düzenleme Uygulaması

Bir müzik platformundan bugün devasa bir eğlence ve video platformuna dönüşen TikTok, özellikle genç kuşak arasında popüler. Aktif 1 milyardan fazla kullanıcısı olan uygulamada günlük 1 milyardan fazla video izleniyor.

Bu kadar çok kullanıcının ve videonun arasında sivrilebilmek oldukça zor gözükse de imkansız değil. Videolarına küçük dokunuşlar yaparak daha fazla etki sağlayabilir ve izlenmelerini artırabilirsin. Daha önce TikTok video hızlandırma ve yavaşlatma nasıl yapılır bahsetmiştik. Bugün TikTok edit uygulamaları AndroidListe’de

En İyi 5 TikTok Video Düzenleme Uygulaması Listesi

Videolarını paylaşmadan önce mobil cihazında düzenleme yapabileceğin pratik uygulamalar var. Bulabileceğin en iyi Android uygulamalardan beşli bir liste hazırladık. Şimdi kısaca listemize bakalım, detayları aşağıda bulabilirsin.

Listemize kullanımı kolay video düzenleyici Inshot ile başlıyoruz. Hepsi bir arada uygulama CapCut listemizde. VideoShow filtrelerini çok seveceksin. Magisto sunduğu araçlarıyla oldukça kullanışlı. VideoShop boyutundan daha fazlasını vadediyor.

TikTok video düzenleme uygulaması listemizin ayrıntılarını aşağıda bulabilirsin. Daha popüler olmak için TikTok ses efektleri ve autotune nasıl eklenir yazımıza da şimdi göz at.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. Video Düzenleyici - InShot

    Video Düzenleyici – InShot

    InShot ile videoları TikTok için en uygun hale getirebilirsin. Videolarını dilediğin gibi düzenleyebileceğin birçok araç sunuyor. Kesme, kısaltma, birleştirme ve daha fazlasını kolayca yapabilirsin. Bulanık kenarlar gibi özel efektlerin yanı sıra çok sayıda renk filtresi ve tarz bulabilirsin.

  2. CapCut

    CapCut

    CapCut eski adıyla ViaMaker, TikTok geliştiricilerinin hazırlamış olduğu bir video düzenleyici. 4K da dahil olmak üzere yüksek kaliteli videolar oluşturmanıza imkan tanıyor. Düzenleme araçlarının yanı sıra sihirli efektler, gelişmiş filtreler ve hazır şablonlar sunuyor.

  3. VideoShow: Video editor &maker

    VideoShow: Video editor &maker

    VideoShow, birçok düzenleme aracına sahip video düzenleyici. Fotoğraflarından müzikli slaytlar ve video klipler yapabilirsin. İstersen mevcut videolarını düzenleyebilirsin. Renkleri değiştirebilir, alt yazı ve efekt ekleyebilirsin. Videoları birleştirmekle kalmaz görüntü kalitesini de ayarlayabilirsin.

  4. Magisto - Video ve Slayt Gosterisi Düzenleyicisi

    Magisto – Video ve Slayt Gosterisi Düzenleyicisi

    Vimeo tarafından geliştirilen Magisto, başarılı TikTok edit uygulamalarından biri. Sunduğu özel filtre ve efektlerini kullanarak kısa sürede çarpıcı videolar oluşturabilirsin. Duruma özel hazır şablonları kullanabilir, kendi galerinden fotoğraf ve müzik ekleyebilir veya kütüphanesine erişebilirsin.

  5. Videoshop - Video Editor

    Videoshop – Video Editor

    Videoshop, videolarını düzenleyebileceğin bir dizi araç ve efekt sunuyor. Videolarının istemediğin yerlerini kesebilir, hızını değiştirebilir, birleştirme yapabilirsin. Video efektleri ekleyerek daha ilgi çekici hale getirebilirsin. Fotoğraflarından slaytlar hazırlayabilirsin.

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…