TikTok Ses Efektleri ve Autotune Nasıl Eklenir?

tiktok-ses-efektleri

Autotune ile hazırlanmış şarkları seviyor musun? Bu tarz şarkılar söyleyerek video klipler hazırlamak ister misin? TikTok ses efektleri ve autotune ile oldukça eğlenceli klipler çekebilirsin. Nasıl yapacağını ve kullanabileceğin Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

TikTok Ses Efektleri ve Autotune

Autotune, sesi yeniden kodlayarak ahenkli hale getiren, tonlama hatalarını düzelten bir yazılım. Günümüzün birçok mobil uygulaması autotune özelliğine sahip ve stüdyo kalitesinde kayıt yapmana imkan tanıyor.

Her ne kadar Tiktok ses efektlerine sahip olsa da doğrudan autotune özelliğini içermiyor. Ancak ses efektleri, autotune benzeri sonuçlar almanı sağlıyor. Ancak bu işi kolayca yapabileceğin üçüncü taraf uygulamalar mevcut.

TikTok’un mevcut ses efektlerini kullanabilir veya bir autotune uygulaması tercih edebilirsin. Her ikisi ile de nasıl video kaydedip paylaşabileceğini adım adım açıklayacağız. Uygulama aracılığıyla yapmak için Voloco’yu tercih edebilirsin. Yazımızda bu uygulamayı kullandık.

Voloco yerine kullanabileceğin alternatifleri görmek için en iyi 5 autotune uygulaması ile ilgili yazımızı okuyabilirsin.

Autotune Uygulaması Kullanımı

Bu konuda Voloco, basit ve ücretsiz bir çözüm sunuyor. Yapman gereken Voloco ile video klibini hazırlayıp TikTok’ta paylaşmak. Bunun için şu adımları izle.

1. Voloco uygulamasını açıp ortadaki + simgesine dokun ve video kaydet seçeneğine bas.

tiktok-ses-efektleri

2. Sağ taraftaki Efekt simgesine dokun. Aşağıda yer alan istediğin efektleri seç.

tiktok-ses-efektleri

3. Ortadaki kırmızı düğmeye dokunarak videonu kaydet. Sonraki düğmesine dokun.

tiktok-ses-efektleri

4. Kaydet düğmesine dokunup cihazında videonu saklayabilir ve dilediğin zaman paylaşabilirsin. İstersen Paylaş düğmesine dokunarak doğrudan TikTok hesabında paylaşabilirsin.

tiktok-ses-efektleri

TikTok Ses Efektleri Nasıl Eklenir?

Tiktok ses efektleri ile de autotune benzeri bir etkiyi yaratmayı deneyebilirsin. Farklı bir uygulama kullanmak istemiyorsan bu adımları izleyerek uygulama üzerinden doğrudan paylaşım yapabilirsin. Bunun için:

1. Uygulamayı aç, + simgesine dokun ve her zamanki gibi ortadaki kırmızı düğmeye basarak videonu çek.

tiktok-ses-efektleri

2. Video çekimini tamamladıktan sonra kırmızı onay simgesine dokunarak ilerle ve ekranın sağ tarafındaki Ses Efektleri düğmesine dokun.

tiktok-ses-efektleri

3. Alt sırada mevcut ses efektlerinden dilediğini seçebilirsin. Senkronize efektini kullanabilirsin.

tiktok-ses-efektleri

4. Ses efekti videoya işlenecek. Sonraki sayfada yayımlamadan önce istediğin düzenlemeleri yap ve açıklama yaz. Yayınla düğmesine dokunarak video klibini paylaş.

tiktok-ses-efektleri

Tiktok ses efektleri ve autotune bu kadar kolay ekleniyor. TikTok analizleri ve istatistikleri nasıl kullanılır merak ediyorsan şimdi göz at.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok ile ilginç videolar düzenleyebilir, inanılmaz efektler uygulayabilir ve sevdiğin müzikleri ekleyebilirsin. Milyonlarca şarkı ve ses efektinin olduğu zengin bir kütüphanesi var. Videolarını diğer sosyal ağlarda da paylaşabilir ve yeteneklerini gösterebilirsin.

  2. Voloco

    Voloco

    Voloco, Android cihazını bir kayıt stüdyosuna dönüştürüyor. Birçok efekti otomatik olarak uygulayabiliyor. Seçeceğin tonlamaya göre şarkını kaydetmene imkan tanıyor. Bu sayede şarkın dinlemek için hemen hazır hale geliyor. Autotune için ideal araçlara sahip.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…