Android’de Kullanman Gereken En İyi 5 Autotune Uygulaması

autotune-uygulamasi

Şarkı söylemekten keyif alıyor musun? Söyleyişin ve ses tonun ile arkadaşlarını şaşırtmak ister misin? Autotune uygulaması kullanarak bunu yapabilirsin. Android cihazlarında kolayca kullanabileceğin en iyi uygulamalar bugün AndroidListe’de. Keşfetmek için hemen okumaya başla!

Autotune Uygulamaları

Modern dünyada şarkı söylemek de kolaylaşıyor. Sesi işleyen birçok yardımcı program mevcut. Bunlardan biri de autotune uygulamaları. Otomatik tonlama yapabilen bu uygulamalar, şarkıdaki detone olunan kısımları düzenliyor ve dinleyenlerin şarkıdan daha çok keyif almasını sağlıyor.

İnsan sesini daha robotik seslere yaklaştırdığından fazla abartılı kullanmamak lazım. Günümüzün birçok pop ve rap yıldızı bu tür yazılımlardan faydalanıyor. Şarkı söylemeyi seven biriysen arkadaşlarına harika sürprizler hazırlayabilirsin!

Android için En İyi 5 Autotune Uygulaması

Android cihazlarını kullanarak sesini işleyebileceğin harika uygulamalar var. Bir profesyonel elinden çıkmış gibi kayıtlar oluşturabilirsin. Listemizde neler var kısaca bakalım.

Arkadaşlarınla düet yapabileceğin Smule ile başlıyoruz. Tune Me ile T-Pain tarzı şarkılar yapabilirsin. StarMaker ile bir yıldıza dönüşebilirsin. MicDriod, birçok ton düzeltme seçeneğine sahip. Voloco ile kişisel stüdyonu yanında taşı.

Autotune uygulamaları ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Müziksiz kalamadığın gibi makyajsızda yapamıyorsan en iyi makyaj uygulamaları listemize de mutlaka göz at.

Güvenilir uygulama indirme siteleri arasında başı çeken AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. Smule: Sosyal Şarkı Söyleme Uygulaması

    Smule: Sosyal Şarkı Söyleme Uygulaması

    Smule, esasen dünyanın her yerinden insanlarla müzik aletlerine gerek kalmadan şarkı söyleyebileceğin, düet yapabileceğin bir uygulama. Gerçek zamanlı olarak pitch düzeltmesi yapabiliyor. Şarkı söylerken en iyi tonu yakalıyor, buna göre sesi düzenliyor ve ahenkli hale getiriyor.

  2. Tune Me

    Tune Me

    Tune Me, pitch düzenleyicisi ile T-Pain, Kanye West, Akon gibi ünlü şarkıcılara benzer tarzda şarkı söylemeni sağlıyor. Sesini değiştirebilir, ritim ekleyebilir, şarkıları karıştırabilirsin. Müzik ile sesini otomatik olarak birleştiriyor ve düzenleme yapmak için saatlerce uğraşmana gerek kalmıyor.

  3. StarMaker:Ücretsiz Karaoke şarkı,Müzik video kaydı

    StarMaker:Ücretsiz Karaoke şarkı,Müzik video kaydı

    StarMaker, seni bir pop stara dönüştürmek için tasarlanmış, gelişmiş özelliklere sahip autotune uygulaması. Kendi sesinle okuyabileceğin 500’den fazla şarkıya sahip. Detone olmadan kolayca şarkı söyleyebilir, çeşitli efektler kullanabilirsin. Sonucu tüm dünya ile paylaşabilirsin.

  4. MicDroid

    MicDroid

    MicDroid, perde düzenlemesi yapabilen kullanımı kolay bir autotune uygulaması. Şarkı söylerken oluşan detoneleri, kaymaları ve ses değişimlerini en aza indiriyor. Şarkını kolayca kaydedip sosyal ağlarında veya e-posta ile paylaşabilirsin. Ünlü iPhone uygulaması I am T-Pain’e çok benziyor.

  5. Voloco

    Voloco

    Voloco, Android cihazını bir kayıt stüdyosuna dönüştürüyor. Birçok efekti otomatik olarak uygulayabiliyor. Seçeceğin tonlamaya göre şarkını kaydetmene imkan tanıyor. Bu sayede şarkın dinlemek için hemen hazır hale geliyor. Autotune için ideal araçlara sahip.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…