Oynaman Gereken En İyi Android Strateji Oyunları

en-iyi-android-strateji-oyunları

Oyun oynarken plan yapmayı, rakiplerini tuzağa düşürmeyi veya düşmanlarını gafil avlayıp yok etmeyi seviyor musun? O zaman bu liste tam senlik. En iyi Android strateji oyunları bugün AndroidListe’de. Bu muhteşem beş oyunu keşfetmek ve şimdi indirmek için hemen okumaya başla!

En İyi Android Strateji Oyunları

Strateji oyunları insanlık tarihi kadar eski aslında. Satrançla başlayan serüveni, diğer masa oyunlarından sonra bilgisayarlara taşındı ve en çok tercih edilen oyun türlerinden biri oldu. Günümüzün mobil teknolojisinin bundan geri kalması beklenemez elbet.

Bu tür oyunlar düşünme ve akıl yürütme becerilerini geliştiriyor. Taktikler belirlemen gereken en iyi strateji oyunlarını mobil cihazlarında da kolaylık oynayabilirsin. Android’in en popüler oyunlarını listeledik.

En İyi Android Strateji Oyunları Listesi

Mobil dünyada adından çok söz ettiren, geniş oyuncu kitlesine sahip strateji oyunları var. Oynayan çok olunca oyun alternatifi de haliyle çok oluyor. Ancak biz beşli bir hazırladık.

Listemize efsaneye dönüşen Clash of Clans ile başlıyoruz. Lords Mobile ile Orta Çağ’a geri dönecek, savunma stratejisi geliştireceksin. Plants vs. Zombies oyununda yaşayan ölülere kafa tutacaksın. Çöp Adam Şavaşları’nda ordunu disipline edeceksin. Mafia City ile yeraltı dünyasına dalacaksın.

En iyi Android strateji oyunları listemizi aşağıda bulabilirsin. Android için en iyi RPG oyunları listemize de mutlaka bak.

AndroidListe‘den oyun ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Clash of Clans

    Clash of Clans

    Strateji oyunu, Clash of Clans’ta zafere ulaşmak için öncelikle köyünü kurup klanını geliştirmelisin. Askerlerini iyi eğitmeli, savunma ve saldırı yaparken stratejikdüşünmelisin. Taktiklerini belirleyip binlerce çevrim içi oyuncuyla savaşabilir, ittifaklar kurabilir ve yeni kahramanlar edinebilirsin.

  2. Lords Mobile

    Lords Mobile

    Lords Mobile: Kule Savunması’nda Orta Çağ’a geri dönecek, kendi krallığını kuracaksın. Ordunu geliştirmeli, savunma ve hücum stratejileri belirlemelisin. Askerlerin dizilimi, kullanacağın savaş araçları gibi farklı taktiklerle savaşarak rakiplerini yenmen, canavarları yok etmen gerekiyor.

  3. Plants vs. Zombies FREE

    Plants vs. Zombies FREE

    Plants vs Zombies, eğlenceli bir strateji ve zombi oyunu. Evini istila etmek isteyen zombilere karşı bitkilerden bir ordu kurmalısın. Zombilerle savaşmak ve onları yenmek için farklı bitkileri kullanarak savunma bölgesi oluşturmalısın. Bitkilerini geliştirmeye de devam etmelisin.

  4. Stick War: Legacy

    Stick War: Legacy

    Çöp Adam Savaşları, adından da anlayacağın üzere bir çöp adam ordusunu yöneteceksin. Düşmanlarını yenmek ve topraklarını fethetmek için en iyi taktiği seçmen gerekiyor. Birliklerine kılıç ustaları, okçu, mızrakçı, büyücü ve dev ekleyebilirsin. Ganimetleri toplamayı da unutmamalısın.

  5. Mafia City

    Mafia City

    Mafia City ile yeraltı dünyasını dalacak, en güçlü mafya babası olmak için stratejiler belirleyeceksin. Bu strateji oyununda sıradan bir suçludan korkulan bir mafya liderine dönüşmek için elinden gelen her şeyi yapacaksın. Haraç toplayacak, mıntıkanı genişletecek ve rakiplerinle baş edeceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…