Oynayabileceğin Android İçin En İyi RPG Oyunları!

android-için-en-iyi-rpg-oyunları

Sen de bir RPG tutkunu musun? Mobil cihazlarında rol yapma oyunları oynamaktan keyif alıyorsan Android için en iyi RPG oyunları içeren tam senlik bir liste hazırladık. Yeteneklerini gösterebileceğin ve herkese meydan okuyabileceğin oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!

Android İçin En İyi RPG Oyunları

Rol yapma oyunları, senaryolar dahilinde belli çerçeveler içinde karakterleri yöneterek hikayeye katıldığın olduğun oyun türü. Bu oyun türü oldukça sevilen ve sadık bir oyuncu kitlesine sahip.

Bilgisayarlardan ve konsollardan sonra mobilde de oldukça başarılı RPG oyunları görmek mümkün. En iyi mobil RPG oyunları arasından 5 tanesini seçtik. Android telefon veya tabletini elinden bırakamayacağın bu oyunlara yakından bakalım.

Android İçin En İyi RPG Oyunları İlk 5 Listesi

Büyük ekranda RPG oynamanın heyecanın farklı olsa da bahsedeceğimiz oyunları mutlaka denemelisin. Bu türde sayısız örnek bulmak mümkün ama bugünkü listemizde neler var?

İlk olarak popüler oyun Eternium ile sihirli bir dünyanın kapılarını aralayacaksın. Kendi saltanatını kuracağın Game of Sultans listemizde. Another Eden’da destansı bir hikaye seni bekliyor. Almost Hero’da basit tipleri birer kahramana dönüştüreceksin. Final Fantasy Pocket Edition ile 15. dünyayı keşfet.

Adroid için en iyi RPG oyunları listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Ücretsiz oynayabileceğin en iyi platform oyunları listemize de göz at.

AndroidListe‘den tema, oyun ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Eternium: Mage And Minions

    Eternium: Mage And Minions

    Eternium, aksiyon dolu bir RPG. Özelleştirebileceğin savaşçı, büyücü veya avcı gibi farklı roller üsteleneceksin. Zombiler, canavarlar gibi pek çok düşmanı ortadan kaldırmalısın. Bunun için silahlar yapmalı, kaynak toplamalı, büyü kullanmalısın. Ganimetleri de toplamalısın. Geniş bir harita ve sayısız görev seni bekliyor.

  2. Muhteşem Sultan

    Muhteşem Sultan

    Game of Sultans ile Osmanlı İmparatorluğu dönemine gidecek, kudretli bir devlet kurup yöneteceksin. Avrupa topraklarını fethetmek için büyük bir ordu kurarken haremini de yönetecek, saray entrikalarıyla mücadele edeceksin. Varislerini yetiştirecek, devletinin tüm ihtişamını herkese göstereceksin.

  3. ANOTHER EDEN

    ANOTHER EDEN

    Another Eden, anime tarzında modern bir klasik RPG. Kardeşini kötü adamların elinden kurtarmak için zamanda yolculuk yapacaksın. Savaşman gereken onlarca kötü karakter, keşfetmen gereken düzinelerce hazine var. Hikayede 60 bölüm var. Renkli grafikler ve heyecanlı bir öykü sunuyor.

  4. Almost a Hero

    Almost a Hero

    Almost a Hero, oldukça eğlenceli ve bol tıklamalı bir RPG oyunu. Sıradan adamları birer kahramana dönüştürmek için uğraşacaksın. Görevleri tamamlamalı, değerli taşları toplamalısın. Karakterlerini geliştirmek için her fırsatı değerlendirmelisin.

  5. FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    FINAL FANTASY XV POCKET EDITION

    90’ların klasik video oyunu Final Fantasy, şimdi Android cihazlarda. Bu oyunda Final Fantasy’nin 15. dünyasını keşfe hazır mısın? Oyun 10 bölümden oluşuyor ve Noctis tahtının varisine, krallığından çalınan kristali geri almasına yardım etmelisin. Yolda şeytanlar ve diğer tehlikelerle yüzleşeceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…