Android’de favori oyunlarını oynamak için en iyi bulut oyun uygulamaları

bulut-oyun

Bilgisayardan veya konsollardan bildiğin oyunları Android’de oynamak ister misin? En iyi bulut oyun uygulamaları sayesinde bu mümkün. Üstelik oyunları cihazına yüklemene gerek yok. Tek ihtiyacın olan sabit ve hızlı bir internet bağlantısı. Keşfetmek için hemen okumaya başla!

En iyi bulut oyun uygulamaları

PC ve konsol oyunlarının keyfi elbette tartışılmaz ancak her yere bu cihazları taşımak gerçekten bir sıkıntı. Sen de tam bir oyun tutkunuysan bu zevkinden mahrum kalmanı engelleyecek bir yöntem geliştirildi: bulut oyun uygulamaları.

Bu sistemlerde herhangi bir oyunu cihazına yüklemene gerek kalmıyor. Oyunlar bulut sunucularda çalıştırılıyor ve internet sayesinde canlı olarak yayımlanıyor. Tek ihtiyacın kesintisiz ve hızlı bir internet bağlantısı. Buluta bağlanarak mevcut tüm oyunları mobil cihazının konforunda oynayabilirsin.

⚽ Oyunlar kadar spora da meraklıysan en iyi futbol uygulamaları ile haberleri ve canlı maç sonuçlarını kolayca takip edebilirsin.

En iyi bulut oyun uygulamaları listesi

Oyun oynama keyfini sekteye uğratmayacak en iyi bulut oyun servislerinden 5 tanesini senin için listeledik. Tek yapman gereken bu uygulamalardan birini indirip sisteme bağlanman. Ardından istediğin oyunu oynayabilirsin. Listemize kısaca bakalım.

  • Moonlight Game Streaming ile kendini PC’de oynar gibi hisset.
  • Stadia, Google’ın sunduğu harika bir platform.
  • Steam Link ile bilgisayarındaki oyunları Android TV’nde, tablet veya telefonunda oyna.
  • Xbox Game Pass ile en yeni oyunları ve favorilerini Android’in ile oyna.
  • AirConsole ile Android TV’ni bir oyun konsoluna çevir ve telefon veya tabletinle kontrol et.

En iyi bulut oyun uygulamaları ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Ayrıca bir döneme damga vuran oyunları en iyi Android emülatörler sayesinde yeniden oynayabilirsin.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Limelight Game Streaming

    Limelight Game Streaming

    Moonlight Game Stream, bilgisayarında sevdiğin oyunları mobile taşıyor. NVIDIA GeForce Experience oyun deneyimini Android cihazlarında da yaşamanı sağlıyor. İnternet sayesinde satın aldığın veya ücretsiz sunulan oyunları büyük bir keyifle oynayabilirsin. Aksiyon oyunlarının keyfine var!

  2. Stadia

    Stadia

    Stadia, masaüstü oyun deneyimini Android cihazlara taşıyor. Cihazlarını internet aracılığıyla birbirine kolayca bağlayabilir, güncelleme ve yama indirme derdinden kurtulabilirsin. Mevcut oyunlarını oynayabileceğin gibi yepyeni oyunları da keşfedebilirsin.

  3. Steam Link

    Steam Link

    Steam Link, en sevdiğin Steam oyunlarını Android cihazlarından oynamanı sağlıyor. İstersen mobil cihazını bir oyun koluna da dönüştürebilirsin. Steam kütüphanene sorunsuz bir şekilde erişebilirsin. Daha iyi performans almak için 5Ghz Wi-Fi ağını ve Android TV’de kablolu bağlantı kullan.

  4. Xbox Game Pass

    Xbox Game Pass

    Xbox Game Pass ile çok uygun fiyatlara 100 tane harika oyuna erişebilirsin. Farklı türlerde yayımlanan yeni oyunlara erişebilir, sevdiğiniz oyunları Xbox’ınıza indirebilirsiniz. Yeni çıkan oyunlar için bildirimleri açabilir, herkesten önce deneyebilirsin.

  5. TV için AirConsole - Çok Oyunculu Oyun Konsolu

    TV için AirConsole – Çok Oyunculu Oyun Konsolu

    AirConsole, bilgisayarını, Android TV’ni bir oyun konsoluna dönüştürüyor ve sayısız oyuna erişmeni sağlıyor. Telefonunu, oyun kolu olarak kullanabilir, arkadaşlarınla veya ailenle çok oyunculu oyunların tadını çıkarabilirsin. Ücretsiz seçeneklerin yanı sıra abonelikle daha fazla oyun sunuyor.

Instagram gönderi ve hikaye görünür yapma yolları
Instagram gönderi ve hikaye görünür yapma yolları

Paylaştığın hikaye ve gönderileri bazı takipçilerin için görünmez hale mi getirdin? Tekrardan görünür hale mi getirmek istiyorsun? Instagram hikaye görünür yapma imkanı sunar. Ancak gönderiler için süreç daha farklı işliyor. Neler yapabileceğini görmek için okumaya devam et! …

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…