En iyi futbol uygulamaları ile haberleri ve canlı maç sonuçlarını takip et

en-iyi-futbol-uygulamaları

Futbol fanatiğisin ama tuttuğun takımın maç sonucunu işinden dolayı öğrenemedin mi? Seni bu dertten kurtaracak en iyi futbol uygulamaları AndroidListe’de. Bu uygulamalar aracılığıyla en son haberlere göz atmak ve günün canlı maç sonuçlarını takip etmek için okumaya devam et!

En iyi futbol uygulamaları

Şüphesiz stadyumda canlı olarak futbol maçı izlemek gibisi yok. Evde de o heyecanı bir nebze olsun yaşamak mümkün. Ancak işlerin nedeniyle maçları her an izleyemeyebilirsin. Android bu gibi durumlar için harika çözümler sunuyor.

Maçtaki golleri an be an takip edebilir, maç sonucunu anında öğrenebilirsin. Tuttuğun takımla ve futbol dünyası ile ilgili haberleri bu uygulamalar aracılığıyla rahatlıkla takip edebilirsin.

📰Gündemi takip etmek istiyorsan en iyi haber uygulamaları ile ilgili blog yazımızı okuyabilirsin.

En iyi futbol uygulamaları listesi

Maç skorlarını alabileceğin, spor ve futbol camiasındaki gelişmeleri yakından izleyebileceğin en iyi futbol uygulamalarından bir liste hazırladık. Listemizi kısaca tanıyalım.

  • Maçkolik ile maç sonuçları anında cebine gelsin.
  • SofaScore ile futbol başta olmak üzere birçok farklı spor dalında skorları takip edebilirsin.
  • Sahadan, maç anlatımları, canlı skorlar ve liglerden haberler ile her an yanında.
  • 365Scores, maç sonuçlarını ve haberleri takip etmek için ideal.
  • AiScore ile dünya’da ve Türkiye’de atılan golleri ve detaylarını anında öğren.

En iyi futbol uygulamaları ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Ayrıca resim çizmeyi seviyorsan en iyi pixel art uygulamaları listemizi de incele!

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Mackolik Canlı Sonuçlar

    Mackolik Canlı Sonuçlar

    Maç sonuçları uygulaması Maçkolik, futbol dışında basketbol, tenis gibi birçok spor dalıyla ilgili liglerini takip etmeni, canlı skorları öğrenmeni sağlıyor. Takımınla ilgili bilgiler alabilir, puanları ve fikstürü inceleyebilirsin. Karşılaştırmalar yapabilir, istatistiklere bakabilir ve dizilişleri görebilirsin.

  2. SofaScore

    SofaScore

    SofaScore ile futboldan buz hokeyine kadar dünyadan ve Türkiye’den farklı spor liglerini takip edebilirsin. Zengin spor dalı seçeneği, yerel turnuvalara kadar detaylı maç sonuçları ile kullanışlı bir uygulama. Takımlar, oyuncular ve maçlarla ilgili ayrıntılı istatistikler ve çok daha fazlasını sunuyor.

  3. Sahadan Canlı Sonuçlar

    Sahadan Canlı Sonuçlar

    Sahandan ile futbol ve basketbol maçlarını takip edebilirsin. Görsel destekli maç anlatımlarına bakabilir, gol olduğuna hemen bildirim alabilirsin. Uygulamayla ligler, takımlar ve oyuncular hakkında son dakika haberlerine göz at, günün başlıklarını incele ve forum sayfalarına katıl.

  4. 365Scores Canlı Skor

    365Scores Canlı Skor

    365Scores ile futbol dahil 10 farklı spor dalında maç skorlarını canlı izleyebilir, sevdiğin takımla ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Hem yerel hem de dünyadan spor gazetelerinden güncel haberleri, maç özetlerini, istatistiki bilgileri takip edebilirsin. İçerikleri ilgi alanlarına göre kişiselleştirebilirsin.

  5. AIScore: Soccer and Basketball Livescore

    AIScore: Soccer and Basketball Livescore

    AiScore, futbol liglerinden canlı skorlar ve istatiksel bilgiler sunuyor. Favori lig ve takımlarını seçebilir, goller dışında kartlar, penaltılar, dizilişler hakkında bilgi alabilirsin. Animasyonlu canlı anlatımları takip edebilir, oyuncu performanslarını öğrenebilir ve diğer kullanıcılarla sohbet edebilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…